|
![]() |
#25081 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
za cca sat vremena filmić od jučer ide... da i ja potvrdim dotku danas, bilo je baš fino...filmić bude sutra, sutra mi amis dolazi sredit liniju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25083 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ma ti i lovro ste rejseri lako nas dostignete jos putem, mi smo se dogovorili jos prije mesec dana da krecemo u 7, vozimo laganini bez puno stajanja... ja moram pazit na srce i tlak tako da nije opcija ici kasnije radi vrucine i vlage... izmedju 7,30 i 7,40 prolazimo konzum...
![]() |
#25084 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja sam sve samo ne rejser ![]() lovro pak može sustići ekipu... gle, ajd cimnem ti broj mobitela na PM, pa mi cimneš SMS u subotu ujutro kada krenete iz zaprešića (to je znači 20-30 min prije vašeg dolaska), taman se ja stignem obleći i doći do konzuma... ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25085 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25086 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Može li se na kotač sa franc. ventilom ubaciti zračnica sa auto ventilom? Idu mi na živce ovi tanki, pa moram stavljati auto nastavak, pa se kapice trgaju i gube, pa stalno pumpaj gume... Ili je ovo zadnje ipak do same zračnice? Da li bi bilo kakvih posljedica po felgu kada bih malo proširio tu rupu bušilicom? Imam običnu i dremel, možda bi bilo bolje dremelom radi većeg brojaj okretaja? Samo je pitanje ima li dovoljno snage...
![]() |
#25088 |
Too much busy
|
![]() |
#25090 |
Too much busy
|
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 03.08.2012. u 08:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25093 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Evo odlicnog primjera ulozeno-dobiveno http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=76236 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25094 |
|
da imam pare uzo bi cisto za probu, rijetko se prodaju velike carbon rame, uglavnom su neke minjature...
![]() |
#25095 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajde daj na 8h prebacite kod konzuma , stvarno mi se neda ustajat u 6:40 da odem na Sljeme , a bome ni ić spavat u 10h navečer dok su Olimpijske igre u tijeku. Ak nećete prebacit idem sa Šimetom po Lojsteku.
![]() |
#25096 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Da nejdem gore non stop prek kustošije....a cesta i lojstek mi nisu neš napeti....ja bi sutra isprobao markuševački makadam...pa sad kolko ovak po procijeni ima do Lugarnice ili di bu te se već nalazili ??? da nabacimo neku avanturu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25098 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#25099 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Iako nikad nisam isao Markusevackim makadamom gore (dole jesam) dat cu si za pravo tvrditi da je to valjda jedna od najglupljih i najdosadnijih ruta za uspon ![]() Otidji bolje Bidroveckim, meni je odlican, jedino sto do Lugarnice imas 3 dana jahanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25100 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
jel dosadniji i od Kustošijanskog makadama ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25101 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje za vas bajkere. Prije dva dana dao sam bajk na servis radi kliktanja u pedalama. Uspostavilo se da nisu pedale nego pogon te je bilo potrebno to raskopati i popraviti što je i učinjeno. Kliktanje je nestalo. No slijedeci dan sam primjetio crmu fleku(od masti cime je majstor podmazivao valjda?) ispod bajka tj. ispod pedala. Tako je bilo i jucer no danas nije bilo curenja. Jel se trebam zabrinuti ili samo pretjerujem? Da se zna totalni sam laik za bajkove.
"You never know what is enough unless you know what is more than enough." - William Blake Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 03.08.2012. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25102 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
moguce da je visak masti izasao van. pokupi sa krpom ili necim slicnim i promatraj koji dan (nakon vožnji) promjene. najviše na to kliktanje inače, mislim da nije ništa kritično ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25103 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
makadam ko makadam..imas nekih 70min do lugarnice(neznam kak se vozis)..nije prestrm..dosta je laksi od bidroveckog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25104 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25105 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25106 | |
|
Citiraj:
ti si pica kad se neces ustat.... znas da sa svojim dijagnozama se opce nesmem vozit, a ti si na feriju i problem ti se ustat, tc tc, kaj bu tek kad bus moral ici delat.... ja idem jos dovrsit zobene i krecem... ![]()
![]() |
![]() |
#25107 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
No sikriki raja, ja ne idem dns (na straži sam). Samo opušteno!¨ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25109 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25110 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Odlična vožnja danas, razbacali se po 52-ki. Ja malo više od ostalih ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Tak jasno da je opet bremza u igri. Zablokirao prednji kotač, proklizao, smotao se volan u desno i ja prek volana. Zgrebal sam se samo zato kaj se nisam uspel skotrljati jer je bilo strmo ![]()
![]() |
![]() |
|
|