|
![]() |
#25021 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#25023 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vodilice na sicu su se posavijale i izgleda da je negdje prednja kocnica pukla (ali za nju nisam siguran). Sve ostalo se cini ok na prvi pogled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25026 |
|
![]() |
#25027 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25028 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A ja nemam shock, DYAD je u Ljubljani na reklamaciji ![]() Taman ce mi dobro doci da odmorim napuknuto rebro, streca me nesto vise nego obicno nakon (hiper)aktivnog vikenda he he, pametnije mi je da se malo primirim. ...tak da cu vjerojatno pjehe gore, osim ako me serviseri ne iznenade i sloze shock do kraja tjedna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25031 |
|
![]() |
#25033 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Đumbus 2. Jaran s posla isto fura bajs, pa malko smo ćaskali i eto dogovora da odemo dns na kafu u Vž. Krenuli vjutre okolo 7h...dolazak u Vž u 10h, kafa+kobasice konjske...centriranje točkova jer mi je reko da mi ide u 8micu zadnji (izbjegavati servis Speed!)...kiša nas je prala cca 40km...sa elementima tuče pod temp od 18oC...u 11h izlazi Sunce...krećemo nazad...Novi Marof: spuštamo se gore z brega prema centru Marofa...ja prvi, raskopčane majice na nogama idem sredinom traka da me svi vide, prolazim ono glavno križanje (cima me žena u astri da će mi presjeć pravac, ja ne popuštam), spuštam se prema busnom kolodvoru i rotoru prema zgb, okret glave unazad i nema jarana...kako to sad...povrat nazad do križanja i scena: točak zadnji u Hexu, jaran izgreban po laktu, živ i na nogama i sa osmehom. Opel astra na rinzolu i žena koja je sretna što je sve tako prošlo. Katarza: Dobro, jestel zvali policiju? Nismo, vele. Ajd reko, imate savjest pa se dogovorite. Žena: doći će sada moj muž i moj brat je biciklista...dolazi muž na bajsu...Dobar dan, dobar dan. Kaj je bilo? Žena: Pogrešili smo, malo ja, malo momak. ja: KAKO BRE, MALO JA, MALO MOMAK?? TKO JE POGREŠIO?? žena: ma izvinite: mislila sam reći, mislim, nezgodno sam se izrazila...ja: u redu, onda ima da zovem miliciju i moram da sredimo jarana, jer ja u 18h ima da budem u noćnoj...ajmo reko...Ne, ne...dogovorit ćemo se mi, vele u glas njih 2je. Ajd reko, Da da Bog i Sv. Georgije...ja izgrlijo Antišu, zapalio doma, a po njega i bajs došo jaran i dobijo je 500kn gotovine od Marofčana. Popravijo bajs: nova felga, izravno mašinicu, nove p3dal3, ruke= 450 kn, i ima za 2 vel'ke ćvape u Džamiji sada kad je iftar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25034 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
E moj Irvine, ko se s tobom vozi ima gadno da najebe ![]() To nisam čak ni ja primijetio, nego kolega s posla koji čita ovaj forum kad mu je dosadno, ne stigne pratit jer svaki put kad škicne ima novih 20 strana, ali ufatio je srž ![]()
![]() |
#25036 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Bok dečki jel netko za avanturu ???? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25038 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Zadnjih nekoliko dana stavljam jel oće ko ić gore na Drop (tu ne jer sam očito jedini neradnik ![]() ![]() Ja se upravo vratio sa Sljemena. Malo toplo po lojsteku, na vrhu odlično. Dolje jurnjava 9-kom koju nisam dugo vozio. Na brdu žive duše nema ![]()
![]() |
![]() |
#25040 |
Why So Serious?
|
Je, očito, ja sam dolje krenuo ravno u 12.15. Drapal sam po radleru u Medi ![]()
![]() |
#25043 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 01.08.2012. u 16:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25044 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel moze savjet za kupnju .. nisam bas na ti s tim biciklima , treba mi nesto osnovno.Dosad sam imao PevecQuality 300kn bicikl , polako se raspada tj a radi on al gume u osmicu idu, tj straznja ..vele da sam pretezak za nejga ni 80kila nemam ![]() trazim opet nesto do 500kn, 300-500kn jos bolje , moze polovno, gledam malo po njuskalu.Recite na kaj da pazim, htio bih da se bicikl ne raspadne opet pod mojom tezinom, tj da se ne sjebe ko ovaj pevecov. Recimo ovaj m ise naoko svida , al se odnekud sjecam da niej dobro iuzimat bicikle s amortizerima. Kaj velite ? http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/bicikl-oglas-5532983 moze neki drugi prijedlog..osnovna namjena bicikla je gradska voznja, dakle prakticki iskljucivo asfalt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25045 |
Why So Serious?
|
Za spomenuti budžet nemaš kaj previše nažalost razmišljati, zemi kaj ti se najviše sviđa jer je to sve isto kaj god uzmeš (pevecikl). Ako ne želiš da se raspada, budžet bi trebao nažalost povećati za bar još 1500kn ![]()
![]() |
#25046 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Nedam tolko jednostavno ne za kolko meni treba nemrem se isprsit, to mi je vise od pola rege za auto. Ma samo da rama ne pukne i da se ne iskrive kotaci, ostalo cu vec nekak skarabudit. a kaj je s tim amortizerima , jel to voli odlazit, kaj ak rikne moram ga zamjenit bicikl je neupotrebljiv il kak ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25047 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jedino sto mozes kupiti u tom cjenovnom rangu a da valja ti je neki klasicni bic, ili neka stara specijalka. Bicikl za 500-600kn s obje suspenzije ti je jedna velika sala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25048 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Inače, takvi amortizerčići su odlični za ove naše gradske rupice. Doma imamo ženski bajkić (ala poni talijanska crap verzija) sa 20-30-40mm hoda (nisam ziher) i milina je za dupe ![]()
![]() |
![]() |
#25049 |
|
![]() |
#25050 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Upo mu je kotač u vododerinu jer nije od prašine vidio kam ide. Te vododerine su najveće zlo (uz makadam) koje postoji, i zato na takvim dijelovima ja uvijek idem oprezno, ne jebe me živa sila.
![]() |
|
|