|
![]() |
#24782 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ma nitko nejde na mrcinu ![]()
![]() |
#24784 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja i darkec smo standardno u 9h kod sata na vrapču, pa ako bi netko sa nama može ![]() razmišljam da se možda popnemo 8icom, ali to ću još objavit kasnije ako se tako dogovorim sa darkom. edit: 100% je da idemo 10kom, pa eto, da se zna, ako se nekome ide sa nama. Zadnje izmijenjeno od: zubich. 20.07.2012. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24786 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahahahhaaaa kako ga nosi ![]() ali kraj je krvav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24787 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24789 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jako zabavno Sljeme danas , vožnja i ekipa vrhunska , a i mora bit kad je Silecar tu ![]() Standardna podmetanja od strane Sileta prema drugim članovima posade , Onxyu , Danielu , night_rideru i meni. Dole 18-20 pa Dotka pa Maksimir , super kombinacija kao i uvijek. Sutra smo Zlayo , Mirta i ja u 10h na tunelu , pa ako želite slobodno se priključite.
![]() |
#24792 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozz Trebam pomoc,sta od ova 2 http://www.trekbikes.com/powerreview...00-Kaitai.html http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=695&cate=12 ili neka treca solucija hvala
![]() |
#24793 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24794 |
Premium
|
Pa neznam sto bi uopce trazio a da je takav tip bicikla?
![]() |
#24795 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bas je bilo odlicno na sljemenu, opusten spust bas za dusu. Mislio sam d cu zaspat kad dodjem na posao, srecom natrpali su mi masu posla u petak popodne. Najtrajder dosao na jako lijepom ghostu 29, ali to je sve, bike je lijep ali vilica, kocnice i gume su goli drek.
![]() |
#24796 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lijepa voznja je bila..sva sreca pa je puho malo vjetar pa nije bilo tako vruce...onaj ghost 29 je fora..nikad prije nisam vozio 29 i sa tezinom od nekih 12.3kg lijepo ide(http://www.ozonsport.hr/index.php/mt....html)..jedino da ima bolje kocnice,gume i da vilica ima 80 hoda...ovak je nekak previsok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24797 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
lovore, jel bi mi mogli pomaknuti naš start na 9:00 kod tunela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24798 |
Premium
|
Naravno da bi , al brijem da ću se jedva ustat ![]() ![]() Jel dolazite sa autom ili bajkom? Ak ste bajkom , čekam Vas kod sata pa idemo zajedno.
![]() |
#24799 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
može. oko 8:20 ja mislim, moram si izračunati u glavi kad ćemo bit tamo. budem ti sms poslao. ti se probudi u 5 i čekaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24800 |
Premium
|
Ne , budim se u 4:30 , idem na Sljeme , dolazim doma , odspavam 1h , odem na plac pokupit hot stuff i nađem se s Vama u 8:15 kod sata. Meni kad se normalno vozim treba nekih 45min do tunela. Onda nek budete u 8:15 kod sata.
![]() |
#24801 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
danas sam izvel celicanu malo na off road nakon promjene ulja u viljuski :O zaboravio opce kako stari marzevi rade.... cista uzivancija, al uocio sam prvi minus diskova ![]() ![]() ako ima jos neko osim mene da vozi xc obleku, cisalfa jankomir, roba na -70% briko hlace platio smesnih 150kn, danas odma testiral i super su, ima i jos majica za one do 80kg, za mene nema vise ![]() ako ima interesenata mozete razveselit cure/zene s obucom i odjecom za male novce... idem spat ![]()
![]() |
#24803 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas se vozila klasika, Leustek-18-20-Dotka. Nisam to dugo vozio iako je to staza po kojoj se spustam skoro pa u vlastito dvoriste. Sastav timova: Sanda, Mirta, Zlayo, hellboy, night_rider, Lovrix, Skuli i ja. (po prvi puta dvije curke u ekipi! ![]() Taman kad smo odlazili naisao je Vuco (Onyx di si vise da probam tog Sainta). Hellboyu je ovo prvi Leustek u zivotu i covjek je odvozio iz prve one stepenice i kamenje na Leusteku, tak da se mogu zamisliti oni koji jos uvijek imaju problema na tim detaljima ![]() I da, Sanda je bila odmah iza mene i jos nikad do sada nije vozila tako brzo pa smo nas dvoje docekivalii po "punktovima" ostatak ekipe...kad joj dodje novi AM bajk i kad se navikne na novu geometriju, mislm da ce dobrom dijelu muske bic. populacije na forumu biti neugodno kad ih cura napere po stazama ![]() Dogovor za ned. je opet 9h tunel , naravno ako ce vrijeme dozvoliti (a trebalo bi). Zadnje izmijenjeno od: Nik. 21.07.2012. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24806 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja danas opet isel s celicanom ![]() jedna fotka s odmora... ![]() da li bi mozda bilo zainteresiranih za high speed & high cadence xc voznju savskom dolinom jedno popodne u tjednu nakon posla, ima cca 25km, krenuli bi u 17,30 (18) od mene sa sela, a zavrsili na soderici u zapresicu...
![]() |
#24807 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 21.07.2012. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24809 |
Premium
|
eo ga suzih izbor na ova 2 http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=694&cate=12 http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=731&cate=9 dajte molim vas odgovor,da mogu naruciti... thanks
![]() |
#24810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Terreno, cijena mi se cini vrlo ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|