|
![]() |
#3841 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Ah, ti francuzi ![]()
![]() |
![]() |
#3842 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Sajla je profesionalno pokrpana. ![]()
![]() |
![]() |
#3843 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Primjer: Na škodama taj gas ima dosta laga. Stisnes gas kod kretanja i dosta slabije ga zavrti. Koliko sam skuzio/cuo/procitao to je u svrhu neke ustede goriva tako napravljeno. Kod nekih drugih autiju to je ili bolje zamaskirano ili nije tako. Ne mislim direktno na zivcanocu samog motora (kolko se brzo razvrti) nego bas na to kako gas reagira. Kod starog na autu je to bilo isto dosta izrazeno, no promjenom postavki centralni jedinice taj problem je rijesen, pa je sad histerican kao s2000, kako i auto kad stisnes gas treba biti. Steta sto se i servo ne može tako tweakati. Novi auti pokusavaju imati taj fool proof feeling - u voznji svi prakticki isti. Vozio osnovnog ceeda ili clia sport imaju taj isti, umjetni, osjecaj na volanu. Koliko god on bio progresivan. Nije sve tako crno kako sam napisao, ali kuži se kaj je pisac htio reci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
I mislio sdam si da je bolje da ostanem na nešto starijem VAG-u nego renolu mazgi i sl. Fora je što za VAG znam 3 dobra servisera iz ovl servisa koji doma u fušu rade dok za reno mazgu i ostale neznam nikog
![]() |
![]() |
#3845 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vjerojatno bi i puno ostalih auti vozilo bez problema da rade toliko km godisnje jer bit tad vjerojatno 80% bili na autoputu ili otvornoj cesti. Auti se u gradu shebu neuspordivo vise i brze. Ja radim 40 i kusur, vecina autoput i svi auti do sad su bili ko novi sve dok nisu presli u sekundarna promtala koja sluze za obavljanje poslova po gradu i ostale gluposti. Onda vec pocinje raskantavanje 3x ili vise vecom brzinom. To je jako bitna stvar kad se prica o pouzdanosti i picit svaki dan 300km u istom tempu u najvisoj brzini je najmanji napor za auto. Ja ima pozitivna iskustva sa TDI jevima i radio sam 8 godina sa njima kao terenski komercijalist u svemu od Passata do kombija. S druge strane ucio sam se vozit i vadio mast Japancima preko granica zdravog razuma i njima dajem jos veci respekt. Mislim da je teska noga na gasu i manjak pameti jednog dvadesetogodisnjaka puno veci test za auto od trilijun km autoputevima. Jos jedan seljacki Mercedes sa puno konja i prevelikim kotacima. Brabus Bullit Copue 800. http://www.pohrani.com/f/2y/Hl/2CVLBM8R/untitled.jpg Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.07.2012. u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Seljo... ![]() Više me vesele auti kao Megane RS i sl. nego te drangulije, naravno da je to sve vrhunsko i tako dalje, ali monotono je. Kad sam kod Renolčeka, vozim se doma oko 5 ujutro u nedjelju i naletim na tri nova Clia RS u Dugavama, svi redom različitih boja. Lagano natezanje od semafora do semafora do uključivanja na obilaznicu...fora za vidjet ![]()
![]() |
#3847 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nisan neki fan brabusa, ali ovaj je jako diskretan i nije baš seljački... FAB je više seljački. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3849 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Aston Martin is lifting the lid on an extreme new sports car with the global debut of the V12 Vantage Roadster. The new sports car, available as a limited edition in selected markets worldwide, immediately becomes the most potent example of the open-top Vantage range and mixes the breath-taking power of Aston Martin’s naturally aspirated 6.0-litre V12 engine with the established thrills of Vantage Roadster driving for what is an unforgettable sports car experience. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3852 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ali zato ovako nesto neviđeno cijenim ![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/x/129/3OALtQKu/img00231.jpg
![]() |
![]() |
#3853 |
Premium
|
Ovaj moj kometar za Brabus je cisti sarkazam. Ja sam od davno opcinjem tim Brabusima, barem nekima. Zapkirat toliko snage sa relativno neatraktivnim izgledom je meni jako privlacna kombinacija iako ti auti nemaju nekog smisla. Za sport nisu, nisu ni klasicne krstarice za nizanje km a ni neki egzotici. Ovaj konkretan se ni meni ne svida i rade bi taj motor u nekom CLSu ili E klasi, sigurno vec ima. Felge su mi previse M3 look.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Btw.. vise mi pase AMG-ov stil malo agresivnijih detalja i mocnog motora nego Brabusov kic..
![]() |
![]() |
#3856 |
Premium
|
Da idemo ja i sogi a auto se iznajmljuje a do tamo u C4 HDI. Staza se sigurno nece zatvorit jer cijeli taj kraj zivi od toga a stecaj bi mogao samo jos vise poskupit ulaznice. Brabus obicno bude daleko od kica, osim sto oni rade po zelji kupaca pa valjda bude svega. Po cemu bi ti skuzio da ovaj auto ima V12 i skoro 600ks. Po nicemu i nema tu nikakvog kica. Raniji modeli Brabusa su toliko neambiciozni po izgledu da je to bezobrazno..Ili ovaj malo novji... Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.07.2012. u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3858 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#3859 |
Premium
|
STalno hocu stavit ovu pilu kao primjer dobrog tuninga pa zaboravim. Malo starija pila ali po meni ogledni primjerak kako iz odlicnog napravit hebacki. Sve ima svoju svrhu i nista nije samo zbog izgleda, osim tu i tamo kojeg umetka od karbona. Malo je straznji kraj demode ali za 2007 je ok. Zato je resto auta bezveremenski i savrseno skladan. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.07.2012. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
|
|