|
![]() |
#9781 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9783 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Vidim da u tome glumi Dominic Purcell - to ti je trebao biti prvi znak za kvalitetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9784 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nemoj zaboraviti Vinnie Jones-a ![]() Btw, pogleda The Raven, solidan film koji Imho definitivno zasluzuje nesto visu ocjenu na Imdb-u no opet nista pretjerano - 7.5 bi ja reka.. Preporuka pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9785 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pogledao Project-X ocijena 8/10... isprva mi se činio da e promašaj, da ću odustat od gledanja... malo sam se natjerao gledat... i mogu reć da je stvarno jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme. Na kraju ostavlja dojam da ga se želi pogledat još kojih par puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9786 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Prestanite spominjat FC u kontekstu akcijskih i borilačkih filmova.
![]() |
![]() |
#9787 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: The Way (2010) - 5-6/10 (dao sam mu 5, bio mi je nekako 5.4-5.5) Gledao sam ga u 2 komada, malo mi je predug, odnosno u početku prespora radnja, ali takav je film. Film ima visoku ocjenu na imdb, mene se nije baš toliko dojmio, pogotovo prvih 1h, drugih je uredu. Iako ima posvetu i sve, eto, nije me se previše dojmio.
![]() |
#9788 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Neznam, meni nista posebno .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9789 |
Premium
|
Pogledao: Being Flynn (2012) - 4/10, film je čista drama, mrzim kad napišu: comedy, drama. Film nema ni trunka komedije. Još da su napisali drama, comedy, onda bi znao da gledam dramu sa elementima komedije, ali kao što rekoh, ni k od komedije.
![]() |
#9790 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9792 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Danas pogledao Amazing SpiderMan u IMAX-u , ludnica , bolje od očekivanog , cilj mi je bio Batman ali pošto su ludnice na autocestama stigao sam prekasno u Arenu tako da je Spiderman na kraju ispao odlicnim odabiraom
![]() |
#9797 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Casa da mi padre Mislija da je komedija kad ono sra*** ![]() Preporuka izbjegavat u sirokom luku...nisan uspija ni do kraja pogledat koliko je glup i dosadan film. Ono bar san ocekiva neku bazu da se nasmijem ali nista. Neznan jel san ja izgubija smisao za humor ili je sve teze nac neku postenu komediju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9798 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ted je fina komedija. ![]() The Raven. Film koji je imao potencijal ali je opet sve nekako na brzaka izvedeno. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9800 |
Guest
|
TED 8/10 , Odlična komedija ![]() RAVEN , 7/10 , moglo je i bolje al dobro za ubit sat i pol |
![]() |
![]() |
#9802 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dobar je Ted, par dobrih fora, uglavnom film za opustiti se i u par poteza se krvavo nasmijati ![]() Sad je sljedeći na planu novi Batman ![]()
![]() |
#9803 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo jednog nesvakidašnjeg filma. Kako bi ste se Vi osećali da je ceo Vaš život koji živite u stvari samo film? The Truman Show - Trumanov šou 1998 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9804 |
Registered User
|
Pulska Veza, solidan niskobudjetni film.Gledajuci da nema profi glumaca ocijena dobra 4.Bila bi i petica ali ima previse psovki. http://www.youtube.com/watch?v=U5Hu4s-6opU |
![]() |
![]() |
![]() |
#9807 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Lockout (2012) - super film za nedeljno popodne, ja bih mu dao cak 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9808 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
spajdermeni, betmeni, osvetnici, američki kapetani, transformatori, željezni ljudi i ostala gamad što se nakotila u zadnjih godinu - dvije Kad će nam više dat predah od tih smiješnih kreatura? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9809 |
Premium
|
![]() |
|
|