|
![]() |
#3691 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Misliš valjda 8,5'' ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3692 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
eh jedno je passat od tone i po i klijo od tone... makar bili identični modeli gume drugačije će se ponašati zbog težine i drugačijeg profila. meni je f1 bila bolja po bočnom držanju i generalno se moglo s njom brže letati naokolo od fastresponse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3693 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne, mislim 8,5j širine, a ne promjera ![]() http://www.pohrani.com/f/W/oo/15UChRAT/40.jpg Ovak je to izgledalo kad sam montirao 195/50, tek kasnije sam stavio 195/45: http://www.pohrani.com/f/P/HU/3zkMQTGt/imag0244.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3694 |
Moderator
|
J nije jedinica mjere već oblik ruba felge. Širina felge je izražena u inčima/colima ![]()
![]() |
#3695 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3696 |
Premium
|
Upravo to, ista guma u istoj dimenziji na dva različita auta se ne mora ponašati jednako, a gdje je tek razlika kod dvije različite dimenzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3697 |
Moderator
|
Zato jer ekipa često niti ne zna da postoje drugi tipovi. A kaj kad naletiš na JJ ili K ili B felgu? ![]() U glavnom, te oznake nemaju veze sa širinom felge. Dosta puta čujem ekipu kako veli felga širine 8 jota? Onda velim daj ti meni pokaži tu SI jedinicu 1 jot i koliko ona iznosi ![]()
![]() |
#3699 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.07.2012. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3700 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
sad kopam po njuskalu i saljem svima koji prodaju dijelove od passata jel imaju sta,za sada nista ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3701 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.07.2012. u 23:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3702 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 12.07.2012. u 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3705 | |
Premium
|
Citiraj:
Odeš lijepo tamo, ili nazovi i kažeš da bi naručio: 3B0 823 593 C Zadnji put kupovao indikator temperature rashladne tekućine i nije ga znao naći, kad sam se vratio doma i došao samo s kataloškim, imaju. Ako nemaju odmah, imaju najkasnije u roku 2 radna dana jer povuku iz centralnog skladišta u Austriji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 | |||
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() A što se prodavača tiče, ne bih htio biti neuljuđen ali ne bih išao tako daleko u zaključak "koji qrac prodavač zna o onom što prodaje". Neki od njih možda imaju definirane prodajne planove koje moraju ostvariti, a moguće je i da im posao odnosno egzistencija osobna i obiteljska o tome uvelike ovise. Tako da bih ipak ostavio otvorenom mogućnost da o tome ponešto znaju. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vulkanizeri, voditelji pa i babe na pultu kaj pisu racune znaju o gumama vise nego mi svi skupa. Znaje im je puno vece od kataloga jer ljudi dolaze dva puta godisnje kod njih i ostavljaju povratne informacije. Tocno znaju sa kojom gumom su ljudi zadovoljni a sa kojom ne. Nema usporebe sa PC shopovima jer normalni ljudi dodu svakih 5 godina ili naruce preko neta. Druga prica je koju ce gumu gurat i sta ce kome pricat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 |
Moderator
|
Mmda, zato je meni u Vulkalu lik dolazio sa šakom adaptera za CB pa onda sa šakom matica da vidi koja je a na pitanja o gumama da kakve su povratne informacije odgovara s ma sve je to dobro, nije bilo reklamacija i sl. A znam osobno da su primjerice s cijelom jednom pošiljkom P Zero Nero imali problema. Sve ovisi na koga ćeš nabasat. I da, isto je ko i s PC shopom jerbo ekipa u servisu se naslaže svega i svačega pa se zna što s čime ide a što s čime ne ide. Ili ti misliš da nema komunikacije na relaciji servis-prodaja ![]()
![]() |
#3710 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3711 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
no ok, ovakav auto je svejedno namjenjen za grad, i za relativno pokazivanje. sto naravno, najvjerovatnije, ce povuci i cijenu sa sobom. no, mozda prica ode u drugom smjeru ako se nadu zainteresirani, sada bas malo gledam, da li postoji nekakav "radni" autic, uber jednostavan, jeftinjak da je to smijesno, recimo tipa citroena 2CV, iliti spaček? cak je i domaci ficek si moglo jako puno ljudi priustiti, recimo nesto kao narodni auto? tico polovni? ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.goodyear.eu/home_en/tires...ic-2/index.jsp Dolje desno imas izbor, nema ih ispod 17". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
Premium
|
Al nisu ove nove F1 Asymetric 2 neš posebnije i sportskije od Michelin PS3 kojih ima u više-manje svim dimenzijama. http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-sport-3 Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.07.2012. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3716 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
očito jesu ![]() ja svaku šihtu koju odradim pa makar do obližnjeg šoping centra kažem hvala mišelinu na ovoj gumi... strašno nešto koliko gripa ima i koliko povjerenja ulijeva. evo sad malo prije kratka ruta do bauhausa i vozim paralelno sa autoputem onom kozari bokom cestom i prestignem neki teretni passat, a na opasnoj guzici mi bezvrati vozač e klase... tak jasno da me može stisnuti samo tako ali ubrzo dolazimo na onaj rotorčić prije skretanja za desno na bauhaus... ćelavi nije znalo što ga je snašlo kako sam brzo prošao kroz rotor + još se klio ko koza naginje sa stock ovjesom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3719 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
evo ovako prodajem svoj auto i gledam da si kupim nešto drugo oko 35 tisuća kuna,...nerazumijem se puno u aute i neznam gotovo ništa puno o održavanju,ono što me najviše zanima kod idućeg auta je potrošnja i kvarovi,...gledao sam si golf 4 koji me za sad najviše zanima,ili citroen C3 navodno troše kao upaljač... što bi bilo pametno za te novce uzeti a da ima nekakv omjer potrošnje i kvalitete kako spada? (ako nekoga na forumu zanima zamjena nek se javi ![]() Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 13.07.2012. u 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3720 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Prikupi još malo, spusti ovom cijenu 2-3000kn zbog rege za 2mj i voila - http://www.njuskalo.hr/auti/toyota-c...-oglas-4550598 Na poslu sam i nemam puno vremena, al ovo je onako na prvu nobrainer za nekog ko se ne kuži u aute, i kvalitetniji auto od g4 i još starijeg 2-3g.
![]() |
![]() |
|
|