|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() dakle nova omega ja konacno izasla. radi se o driverima baziranim na 5.4 Catalystima. download na Klikni ovdje ;-)
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
What's New in Omega Drivers? v2.6.25 * Based on the Catalyst 5.4 Official drivers. * Updated a lot of the internal tweaks for Mobility 9200 cards. * Updated some other tweaks for all cards. * Removed some redundant files from package. * Added new option to installer: now you can select between installing with or without Radlinker, in case some of you can't use Radlinker for some reason or use another 3rd party tweaker. What's new for RadLinker? v2.034 * Removed support for Windows 98 and ME (holding me back). * Rewritten driver. * Cleaned up user interface. * Removed temporal FSAA threshold as it does not appear to be needed anymore. * DirectX 8 or greater is now required. mirror: http://www.accesswave.ca/~sruxton/ Da li je već isprobao netko? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
OMG! OMG! :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ne radi softmod 9500->9700... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo stavio ih,naštimao i sad grafa na postavkama iz siga daje 2001>18754(prije sa 5.2 18657),2003>5724(sa 5.2 5694).Nije puno al lijepo kad je više ![]() Igrao sam Far Cry i NFSU2 i nema nikakvih anomalija,eto toliko od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Moja opažanja: - performanse u FarCRy-u mi se čine nešto bolje od prethodne verzije - za stare OpenGL igre tipa Q3 mi je još uvjek najbrža Omega 2.6.05a (5.1) od ovih baziranih na Catalystima 5.X - Painkiller smrzava komp, isto se događalo sa službenim Catalystima 5.4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Guys, sorry for the soft-mod problem, I made a boo-boo and forgot to patch the soft mod files, my bad I am uploading a new fixed file as I write this, will post it for download in less than 1 hour.... Dakle-Guys, for those of you having problems with soft mods, resolutions and installation, please try this version: http://www.omegadrivers.net/drivers/...a_2625a_7z.exe A koliko vidim-sad ima hrpa mirrora i svi su driveri apdejtani. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |