|
![]() |
#1 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
SSD "ispustio bijeli dim"
Pozdrav ! Imam Sandy Bridge konfu sa Corsair Force F115 SSDom kao primarnim OS diskom i WD Black 640 GB kao radni i storage. Sve je radilo ok vec godinu dana. Jucer po danu bacim komp u standby (kao i dosad dosta puta), vratim se navecer "probudim" ga preko misa i pojavi se login ekran. Kako sam nabrzinu sjeo i poceo raditi umjesto login kliknem na "switch user". Ekran se zacrni kao da ce promijeniti korisnika ali je ostalo crno i monitor je otisao u standby. Resetiram ga i prilikom POSTa "zakoci" na desetak sekundi i onda prikaze samo WD disk. Kad odspojim SSD onda ne koci nego normalno POSTa. Spojim SSD opet i ista stvar (zakoci pa prikaze sam WD kao postojeci disk). Probao sam druge SATA portove, drugi kabel, drugi napojni kabel ali ista stvar. Imate li jos kakvih prijedloga oko toga ili da ga jednostavno reklamiram ? Sumnjam da "switch user" ima kakve veze sa otkazivanjem diska ali me cudi da je uopce otkazao. Nije mucen, u prozracnom je kucistu, itd... Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Uvecer normal no ugasio, ujutro ne boota. Nosi na garanciju ako je imaš... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
U biti po danu stavio na standby a uvecer se shebo nakon izlaza iz istog. Ali na isto dodje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|