|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Jačina Wi-Fi Signala u kampu
Molim pomoć. Kako za nekoliko dana idem na godišnji odmor u kampu u kojem tradicionalno ljetujem postoji wireless signal ali ograničene jačine. Ja ga lovim na svojoj lokaciji ali je snaga premala da bi bio iskoristiv. U trgovini sam pitao što mi mogu preporučiti da bih riješio ovaj problem i preporučil su mi: TP-LINK, 300Mbps High Gain Wireless USB Adapter TL-WN822N Molim ako netko ima iskustva sa ovim uređajem da mi kaže svoja iskustva i dali je to uređaj koji meni treba. Ako ne, moli savjet. U naprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a gle, sigurno bude bolje nego s integrusom, ali nemogu ti sa sigurnoscu reci kakav je tar stick jer ga nisam koristil a i smatram da ti netreba 802.11n kojeg vjerojatno nema u tom kampu ![]() ono sto ti mogu preporuciti je airlive wl-1700usb, pred nekih 9 mjeseci sam ga dal bratu na koristenje jer sam sebično đubre koje ne želi dijeliti 3g internet za upload fotki na fejs ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Trenutno nema tog airlive 1700 nigdje, ezy je uvoznik, ceka se. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |