|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
DFI NF2 Ultra Infinity
Pitanje za vlasnike DFI NF2 Ultra Infinity – koju verziju biosa koristite/preporučujete? Kod mene je unutra još uvijek onaj koji je došao s pločom (od 27.11.2003.). Na DFI stranici sam našao nekih 10-ak verzija pa me to lagano zbunjuje pošto pretpostavljam da se radi o patchevima koje, naravno, ne trebam sve. Ovaj mi je "zapeo" za oko: NF2In6191 Major Reasons For Change: To solve the occasionally auto reboot issue. To solve the cold-boot bug. To solve the Bug of S3 Resuming. To Support "Boot Menu" feature. To include the micro codes of mobile CPUs. To add new RAID BIOS of Sil 3114 in version 5.0.35. E, da - proc je Barton Mobile 2500@2200. Dakle, što mislite? Trebam li uopće nadogradnju i ako da koju verziju? Hvala i pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Master
Datum registracije: Mar 2005
|
Ndi si neki modani bios za nju (ako ih ima).
AMD 1700+ DUT3C@250x9@1.65V DFI Infinity@NB 1.6V@FSB250 Zalman 7000B-AlCu@7V 2x256,1x512 G.E.I.L UTT (BH-5)@2-2-2-5@500MHz@3.1V Gainward FX5900XT@5950Ultra bios@500/950 Seagate 80Gb S-ATA CoolerMaster Centurion 5@CoolerMaster 380W Hyundai 19"@1280x1024@100Hz GTA:San Andreas@27+ trainer ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
![]() |
#4 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Ja koristim tic-tacov... Jedno pitanje za Isusa ili Skya (iako to sad nije tako bitno): Isus je onaj divljački OC ![]() U čem je fora? (nemam sad nikakvih problema - čista znatiželja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
![]() Flashao danas - sve super! Hvala Srky, hvala svima. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
![]() Heh, da 2 puta :-) Kad god sam poslao novi post bez previewa izgledalo je kao da nije poslan (i nije, provjeravao sam) da bi se koju minutu kasnije svi ti postovi pojavili. ??? Ovo nije jedini forum na kojem sudjelujem, ali je prvi na kojem se ovo događa. Dakle, zar je obavezno pogledati priview?? Stvarno isprike, napravio sam točno ono što inače mrzim na forumima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nešto šteka danas, inače je ok, nemoraš prvo preview....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|