|
![]() |
#23941 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Nepase mi jer radim od 14 do ?...tak da sljedi spavanje sutra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23942 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#23943 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel netko za Sljeme , 18h tunel? Evo za Vas kaj fulke tražite , fakat ok kupovina : http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/b...-oglas-5352826
![]() |
#23944 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Najblize tome sto imam je noz za kruh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23945 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Saša sa DB-a i ja odradili Sljeme. Grad standard pakao, šuma milina izuzev dijela nakon Adolfovca do prvog prelaska ceste. Nakon pivkana u Zlatnom Medi (tak nekak) spustili se 57-52-55 via Čuksov drop i Siletova bukva - šumari i priroda su uzeli svoj danak. Staza odlična do kontakta s cestom kod Siletove bukve. Točno uz rub zavoja i tak jasno na stazi, leže balvani (Sile neko vrijeme neće moći milkiti bukvu). Mora se ić vilgaris okolo tj. nemože se više poskočiti s ceste jer se uletava direktno mađu balvane ![]() Odmah u produžetku na djelu gdje počinje ona rastresita zemlja + kamenje veličine šake koje zna pratiti na spustu, "slivne vodice" uzele svoj danak - taj dio je bio gadan, sada je 2x gori. Opet, onaj segment sa vododerinama (nakon prvog stupa i tehnikalija s korjenjem), opet se malo pojačao - glavna vododerina koja "vrluda" po stazi još se malo produbila i nanjelo se još malo dodatnog kamenja okolo tak da je i taj dio trunku veseliji. Ostatak do kraja je bez mana osim kaj je sve zaraslo pa je zgodno imat duge rukave ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 19.06.2012. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23946 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23947 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav! Puko mi sidewall na gumi i sad sam u potrazi za novim parom. Posto vecinom vozim cestu i fini makadam, odlucil sam se za semi slick gume. No, sad je pitanje koje? Pa Vas molim neku preporuku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23948 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Max i ja danas odradili poslije-poslovno Sljeme. Ajde zapravo ne Sljeme. Nalazak u 6.35 na Trgu Burze, oko 7.05 krenuli od Dione, fino lagano po hladovini po Lonjščini i dalje do makadama, pa skretanje prema Tigrovom oku. Tu smo vidjeli 2 srne, prva je bila na 50ak metara tako da sam ja vidio samo smeđu fleku u daljini, a druga nam je bila na 10 metara kod Tigrovog oka, imala je i fine rogove tako da je možda to bio srndać. Uglavnom hrana za dušu. Na mostiću skretanje i rezanje na 18icu preko Bikče, samo gas na Njivice i dalje 20tkom, došli do Dotke dok je još bio dan ali opreza radi palimo lampe, moja ne radi kurca jer je baterija slaba, tek u Maksimiru mi Max da svoju rezervnu i tako se da. Onda lagano onako "usput" do parka Stara Trešnjevka na pivu, pa doma. Ova 20tka kolko god da je vozim uvijek me protrese ko da skočim u vešmašinu, jebeno kamenje. Pun mi je kurac više tandrkanja.
![]() |
#23949 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo ja provezao novi bike bespucima marjana od 22 do 00, sa ljudima iz kluba. Poprilicno zabavno je bilo, bike ludilo radi, bilo je par lijepih skokica. Jedan dio sam falia skrenit pa sam se morao vozit sam dosta i to je straaaaava ![]() Ugl. zabavno, a onda posli na matejusku popit pivo/radler kako ko, gledat nabujale maloljetnice, a onda i malo popricat sa njima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23950 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kak je Sile napisao, odradili smo after work Sljeme. Negdje do adolfovca je tezak zrak poslje vec ide lakse. Onaj makadam za Runolist me podsjeca na "spust" u Istri ![]() Dugo se nismo spustali po 18ici i zaboravio sam koliko je zabavna. Na 20tki sam testirao kak rade SLXce i svaki put me oduseve koliko snage imaju. Nakon toga otisli na dotku di je Sile testiro lampu i onda osli na pivu da nadoknadimo tekucinu i kalorije koje smo potrosili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23951 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ...sad si zamisli kak je meni bilo kad sam dojurio na taj kamenjar, mislio sam da ce se i bajk i ja raspasti ![]() Danas idem po Jekylla, i na nocnu voznju u 7h tunel (ali jos moram vidjeti s frendom - 90% da bude 7h). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23952 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Na koje to kamenje mislite?ono pri kraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23953 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Na ono u donjem dijelu (ne na samom kraju)...samo sto se u prasini ne vidi, ali ti ces skuziti kad znas stazu: http://youtu.be/Jc9KTpSBV4w?t=8m29s |
![]() |
![]() |
![]() |
#23955 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Upecaš nakamuru u intersportu s tom razinom opreme i uštetiš 800-1000kn bez problema. Eto, jedino što onda nevoziš treka već nakamuru.
![]() |
#23957 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
konstrukcija za montiranje ovisi dali si na disku ili v-brake, pazi na to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23959 |
Premium
|
Danas Sljeme , 18h tunel? Počeo sam ić bajkom na praksu , stignem za 15min , a tramvajem mi treba ako se sve poklopi 35min. Spavam 45 min duže neg inače i još se ne gužvam u ultrazagušljivim tramvajima. Bike FTW.
![]() |
#23967 |
Premium
|
Ne znam kako to izgleda , al meni se 9mm na šaraf osovina zapekla i navoj za imbus je bio potpuno poglodan , stari ga je skinu sa papagajkama za 10 sekundi. Jesi pito Zmiju kaj veli , on sigurno ima neko riješenje za to.
![]() |
#23968 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23970 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Neznam jel ste zapazili Nikolin zadnji video. Meni je odličan. Staze valjda prepoznajete? ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 20.06.2012. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|