|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
HP BLc3000 Enclosure ne prepoznaje DVD-ROM
Trebam pomoć iskusnih forumaša koji su imali prilike raditi s ovakvom opremom. Na internetu ima jako malo ovakvih problema i ne znam gdje bih više tražio pomoć. Radi se o HP BLc3000 Enclosureu za HP Blade servere koji iz čista mira više ne prepoznaje DVD-ROM i samim time se ne može spojiti ni na jedan Blade server. Tray se može izbaciti van i čuje se da lagano vrti medij, ali u sustavu se ne vidi. Ukratko ću napisati što sam sve radio: 1. probao staviti novi DVD-ROM, ne radi 2. pokušao spajanje preko Insight Displaya i Onboard Administratora, na oba je slot crn, kao kad nema uređaja u njemu 3. ne radi ni s umetnutim CD/DVD medijem 4. flashao novi firmware na Onboard Administrator, i dalje ne radi 5. preko CLI-a pokušao enableati front USB jer je Media Board vezan na njega, ali kaže da to nije potrebno Ostalo mi je flashati novi BIOS na iLO i ostatak komponenti, pogledati u kakvom je stanju Media Board i probati reseating Onboard Administratora, ali za te akcije server mora biti offline što je trenutno jako teško i nekako sumnjam da će pomoći. Unaprijed hvala na pomoći.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|