|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
T-Mobile USB stick se reconnecta
Poštovanje, imam ovaj stick http://www.t-mobile.hr/2/20-30-02-12-00.asp i imam velike probleme sa disconnectanjem. Naime pri koristenju chat programa kao gtalk, skype sam primjetio da se svake 2 minute ponovo reconnecta-disconnecta sto iritira i mene i ljude na mojoj listi. Ustvari, mislim da veza nakratko puca svakih par sec, ali fora je u tom što nemoram se rucno spajat preko t mobile programa za mobilni internet. također me to ometa dosta i u igranju nekih igara i slicno. unutra imam bon bon karticu. Prosurfao sam internetom i nigdje nisam našao riješenje ovog problema, probao sam staviti stick u razlicita mjesta sobe, bez kabela i sa kabelom, svuda je brzina savrsena, i najveca moguca, i signal ima max onih crtica, ali ne razumijem zasto mi se stalno disconnecta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene ista stvar, bez obzira koristio USB stick, PCMCIA karticu ili tethering. Očito imaju neki kvar, a da nisu ni svjesni. Nisam još stigao probati izvan Osijeka, možda je problem samo kod nas...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2006