|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() evo i mojeg skromnog doprinosa.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
mislim stvarno..... daj si skini novi CPU-Z ovaj laže..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kolko sam ti puta izdiktirao što trebaš postaviti, čudim se na nije koji GHz više. ![]() Sada to prodaj i kupi A64.
![]() |
#4 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() isel bu on i dalje,samo da mi nije zal RAID-a.naime neznam kak se bude diskovlje ponasalo u WARPU... ![]() moral bum jenu Baru stariju pucu slozit vu komp a RAID barem na kratko diseblat da mi ne popuca 300gb podataka, jel sam bil prezaposlen zadnja 3 tjedna da bi stigel sve to spucat na dvde.. a najbolje bu kad povadim visak, ostavim samo Corsaira i pucam prema 4 gige.... e da temp je 43 stupnja 46 -47 na fulloadu tak da se ne brinem da je procu vruce, Enermax tajfuni cist dobro delaju propuh u kombinaciji sa Zalmanom 7700alcu na procu...sam mi nije jasno voltaza, izgleda da undervolta nakon 300fsba,ja sam podesil na 1.625 a on mi i u everestu i u cpuz-u i HM pokazuje 1.55v.. ma znam da je proc iz najbolje serije, al mi je ipak to malkice cudno....:confused: a najcudnije kaj nisam nist skuril.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
ABIT IC7 - ofkors
|
|
Oglas
|