|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
PC se nasumično ruši
Pozz, imam sljedeću konfu: MSI 880GMS-E35 AMD 880G (Socket AM3) DDR3 Motherboard AMD Athlon II X3 455 Gigabyte HD 6850 1GB kartica 4 GB DDR3 RAM-a SilverStone SST-ST40F-ES 400 W napajanje Komp se nasumično sruši, i dok surfam webom, i dok je na desktopu ili dok se igra neka igra. Nekad se desi da po 7 dana bude sve okej, pa se sruši, ali u zadnje vrijeme skoro svaki dan bar jednom se sruši. Nanovo sam instalirao Windowse, zatim drivere. Gledao sam u Event viewer i ne mogu naci niti kakav warning ili critical error, osim ono kernel power kada mi izbaci kada PC restartam pritiskom na tipku, jer se sistem sruši, a ventilatori se još čuju i jedini način je ugasiti PC pa upaliti ponovo pritiskom na tipku. Ja sumnjam na neko pregrijavanje. Gledao sam temp. proca u everestu i ona se kreće od 41 do 50ak C, temp HDD-a oko 48 C. Dali mi možete preporučiti neki program ili nešto čime bih bar mogao naslutiti problem. Inače PC je još pod garancijom, ali me ipak zanima da vidim što bi moglo biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Za pocetak skini hiren's boot cd pa provjeri memoriju i skeniraj HDD da vidis ima li bad sectora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kernel power stavka vuče na napajanje iako je dovoljno jako za tvoju konfu. Idi redom: MemTest, hardovi, napajanje,..
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala na pomoći. Probati ću kako ste rekli, pa ćemo vidjeti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|