|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Neće mi pokrenit DRIVER 3
Kliknem da ga pokrene, zacrni mi se ekran, čijem ''klik'' i odjebe me. Ka' da nisan ništa napravija. Nije mi jasno zašto jer mi je konfiguracija taman malo bolja od ove minimalne. Jedino me zabrinjava što piše AMD Athlon, a ja iman Durona. System Requirements (PC) Minimum Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon Video Card: NVIDIA GeForce� or ATI Radeon� 7000 or higher CD-ROM: 4X or Faster RAM: 256 MB RAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
A koji duron imas? Iako nebi trebalo to utjecati na pokretanje igre vec na samo izvodenje igre. Navedi konfiguraciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Prvo Driv3r je SMECE od igre tak da nis negubis. Inace ako imas "original" igru mozda je stvar u "patchu" kojim "patchiras" kada instalas igru ak me kuzis. Ja sam igrao drivera 3 (instalacija ima 5gb) i lagano sam ga makno u roku 2 dana igra nevalja nis, ako si vec zapeo uvjeriti ces se sam.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
256 DDR Grafička Leadtek GF4 MX 440-SE 64MB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Pa trebalo bi raditi jer imas malo vise od minimalne konfiguracije. Probaj reinstalirati drivere od graficke. Ali vjeruj mi ako pokrenes razocarat ces se jako, jer igra je uzas, cista konverzija sa konzole, i po kontrolama i po izgledu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma nema veze ni s memorijom ni njezinom brzinom. Problem je u tome što su MX serije oslabljene verzije i nemaju hardversku podršku za PIXELSHADER ( za skoro svaku novu igru moraš imati hardversku podršku za to ) Neda mi se sad objašnjavai ti točno kaj je to. Jesi li razmišljao o novoj grafi ![]() E da još samo nešto IGRICA JE ŽIVO SRANJE, ak ti se baš igra takav tip igrica istaliraj si Vice city |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
nezna ni sam koliko si sretan sto ti neradi vjeruj svim koji ti kazu da je igra shit ja sam presao par misija i dosta, svaka cast animacijam ali necu igrat igru zbog animacija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|