|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Spajanje na wireless...
Imam laptop koji je imao bežični pristup kod T-Coma ali sada sam prešao na Iskon i sada nemam bežičnu vezu.... Modem sam postavio za bežičnu vezu ali kad kliknem na Conect, pokaže mi da se ne može spojiti... Help!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prešao si na Iskon pa sada imaš drugi uređaj i jasno da stare wireless postavke ne vrijede. Vjerojatno na supportu Iskona ima kakva uputa / slikovnica koja objašnjava potrebnu proceduru: - spoju lap žično (Lan) na router - otvori web konfig - nađi wireless postavke - ako nije već upaljen onda upali wireless - vidi kako ti se zove wireless mreža (SSID), možeš je promjeniti da je lakše prepoznaš npr. igor222 - vidi koji je tip zaštite aktivan, poželjno postaviti WPA/WPA2 - vidi koja je trenutna šifra, poželjno definirati svoju > WPA Password Generator - odradi save / reboot routera kako bi postavljeno bilo i aktivno - na lapu pretražiš dostupne wireless mreže - odabereš svoju, prepoznaš je po SSID - u - udreš Connect, pitat će te pass, kopiraj pass koji si prije vidio ili generirao - potom bi trebao biti spojen - stavi kvačicu da zapamti "pristupno mjesto" i da se automatski spaja na njega kada je u dosegu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|