|
![]() |
#23701 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
trece ljeto bez godisnjeg i voznjeeeeee ![]() ![]() edit:htio do jacka, ali mu je bolje i pustili ga doma oko 12, tako da znate...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 11.06.2012. u 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23702 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
dat ćeš ti otkaz prije nego ljeto završi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja si složio sve što sam trebao i planirao... moram skratiti bužire i voziti se ![]() vrijeme me koljeeeeeeeeeeeee...... mrzim ovu sparinu ![]() sunce sija, divnih 25... padne kiša, sje)("# sve, bude kao u loncu i za sat-dva opet sve bude suho... i onda opet kiša... mrzim to ! tj. ne podnosim to ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23704 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da Željac , daj fotke jebeš riječi ![]() Jučer mi španjolci jebeni izbili 1100 kn na kladari , imao bi za svu robu , ruksak , mjenjač i još bi mi ostalo sa strane za fulku , ali neeee. Dobro je , danas mi je ročkas pa obilazim najbližu rodbinu i pare sjedaju u đep za fullya.
![]() |
#23706 |
sto da napisem ?!
|
ostavit ću vas još malo da se pečete ![]() zapravo, nitko ga još nije vidio uživo ![]() Lovro, sve najbolje ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23707 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Niko ga uzivo nije vidio, pa ni ti ![]() Sve najbolje Lovro!
![]() |
#23709 |
sto da napisem ?!
|
Santa Cruz Chameleon- SS ![]() ![]() ![]() popis dijelova: Rama: Santa Cruz- Chameleon; 2006. godište Vilica: Marzocchi 55tst2; mod sa low speed compressionom Obruči: WTB freeride (oba) Nabe: Shimano saint (prednja 20mm, stražnja 12*135mm) Gume: Prednja Maxxis ardent 26*2,4; Stražnja Maxxis high roller 26*2,35 Pogon: RaceFace Diabolus; 38t Pedale: DaBomb Napalm (u planu su cb5050; kona wah wah ili vp one ultra tanke) Headset: RaceFace Diabolus Sic i Stanga: Truvativ XR; i sic THE Lulica: Funn rippa Gripovi: Lizzard Skins; Peaty Volan: Spank Royala; 710mm, 2cm rise Kocnice: Shimano SLX 2012 sa Shimano CL rotorima, oba 203 (stražnji xt, prednji slx) Ostatak: DaBomb single speed kit, podrummade spaner lanca, KMC single speed lanac, continental zracnice link za galeriju iiii, ovim putem bi se javno zahvalio Destru i Zubich-u na ukazanoj pomoći, savjetima, alatu i svim sličnim 3.14zdarijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23710 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Sretan rođendan Lovro ![]() Sve najbolje i da sto prije skupis za tog specializeda "koji sam ide".
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#23712 |
sto da napisem ?!
|
hahahahhaaa ![]() ![]() ![]() to je u planu srezati i provozati se do nekog servisa, ali mi kiša ne da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23713 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Bez pardona ću reć da Željac ima najljepši bajk. Ova čistina od shiftera na volanu mi tolko diže bajk da nemrem opisat. Za SS allroundera bih samo stavio naprijed 34 šajbu i svugdje ideš s njim. ![]() A za pomoć i savjete sam uvijek tu negdje ![]()
![]() |
#23714 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Radije me na FB dodaj pa se lako dogovorimo za vožnju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23717 |
sto da napisem ?!
|
nisam ja ni imao saint bremze. pucao sam i mislio sam slagati, ali... cijena me odbila saint su bile i ostale nabe ![]() ![]() EDIT: sad tek skužih da si mislio na rotor ![]() jesam, bio ovaj petak ponovno gore pa sam zamijenio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 11.06.2012. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23718 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Za pocetak Lovro sretan rockas. Evo da jos jednom svima zahvalim, ispali ste ljudine. Jako je ohrabrujuce kad znas da ima ljudi koji ce ti na taj na pomoc onda kad ti najvise treba. Kak ste sijali tak cete i zeti, kaj vam treba tu sam. Salvarez sam se ti vozikaj, moras ga odrzavat dok se ja ne mogu vozit. Nemas beda i da nije sala. Sam kaj ti je mozda malo mekano pod guzicom ![]() Svaka cast na voznjama Nik, samo nastavi da imam na temelju cega planirat. Deda, super za posao ![]() Zeljac jeben bajkic, nije moj tip ali je bas smisleno slozen. Kupujem body armor i idem trazit lika po Zumberku...trololololo |
![]() |
![]() |
![]() |
#23719 |
sto da napisem ?!
|
Hvala stari, sve najbolje i brzo se oporavi ! da se malo češće srećemo na vožnjama ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23720 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() @Jack - nemas se kaj zahvaljivat. To je minimalno sto smo mogli napravit. Kad budes u stanju javi se za cugu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23721 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sretan rodendan Lovro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23723 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23724 |
sto da napisem ?!
|
iskreno, nisam ih još pošteno isprobao preko uzorka na gumi mi se čine super od sancheza preko dropa, polovno ali novo ![]() trebale bi biti super... centralni dio je malo ispupčen i poprilično ravan tako da bi mogla biti brza na ravnici, i za zavoje ima dva reda bočnih ripni od kojih je jedan poprilično agresivan i isturen tako da... ima nade ![]() sad kad se ovo vrijeme malo ustali ću se aktivnije vozati pa ću malo više o njoj ! ![]() za sad mi prvo mjesto definitivno drže fat albertice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23725 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23727 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Zheljac bajk je ispao mrak, točno kak sam si i mislio da bude! @Filip Sori al nemam fejs ![]() uglavnom, pogledavaj ovdje dan ili 2 prije vikenda, uvijek ćeš vidjeti naše dogovore, pa se samo javiš kada bi išao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23729 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Zeljac zasto bas ss?posto velis da nemas konde i da se nisi dugo vozio jako ces se mucit sa ovim..pogotovo ak ces ici na sljeme itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|