|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Ovak konfa mi je ABIT NF7-S, 2500+,3X256 Mb RAM DDR 400,R9600 Pro,chiftec 360W... grafička mi se očito previše grije jer nakon 12 min igranja izbaci iz igre i javi se VPU recover,nisam ju OC zbog toga al ona to meni javlja na defaultu, temp čipseta u idleu je 30,proca 47 (nemam box cooler ![]() ![]() proc i grafičku mislim OC čim riješim ovaj problem... pa bi vas molio malo pomoći...:confused: nisam početnik al me ovo stvarno čudi... btw.driveri su trenutno Catalyst 5.2, prije sam imao Omega 2.5.97 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Isključi VPU, a u BIOSU stavi FW ON, za 9600 seriju grafi fast write treba biti uključen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ma mene isto jebao taj problem... prije sam imo 9600 xt!! odi tu vidi http://forums.viaarena.com/messagevi...&enterthread=y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ako imaš prevelik VPU clock, a VPU recover ti je off, igra će ti se smrznuti/izbacit će te na desktop/javit će ti nekakav error/artefakti/itd... Dakle, što se dogodi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
krivo: ak je VPU recover off onda se mora resetirat komp,a kad je on onda izbaci na desktop! VPU clock mi je po defaultu znači 400,a prije sam (istina- sa drugom matičnom) dignuo na 460 i nije bilo problema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2002
|
Probaj spustit AGP s 8x na 4x,mene je tako zezala gecube 9550 infinity i to mi je rijesilo problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
digni voltažu agp-a u biosu na 1.6v |
![]() |