|
![]() |
#23581 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Iznajmis treci nosac oko 50kn za vikend, a kacigu si odi pogledati u Rog Jomu Kali Chakra za 320kn je super kupnja. Ja sam ju kupio i stavio review prije par stranica http://vimeo.com/24830796 Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 06.06.2012. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23582 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#23585 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() A što se tiče cijene kacige, prevelika mi je, eto, da me hebeš, ništa mi ne odgovara ![]() Trenutno sam u stanju skupljanja sredstava za novi PC, tako da imam svega 100kn za kacigu.. A btw, pa te kacige su ionako sve od istog stiropora sa malo drugačijim plastikama.. A cijene full variraju.. Uzeo bi neku u Metrou ali mi nekako slabo stoji na glavi, u biti, kao da mi štiti samo gornji dio glave pa glupo izgleda.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23586 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#23587 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23588 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() nikad na zelenu granu : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23589 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
http://www.bikeradar.com/road/news/a...-record-34177/ Lik odvozio krug oko svijeta za 91 dan. Svaka čast jebote, skoro 300 km dnevno ![]()
![]() |
#23593 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Da Lovro, s 35 km/h na sat prosjekom kojeg držiš na Jarunu tam si za jedan dan, taman onako znojan legneš na pod na Prokurativama ![]() Kako bi ti čepovi na gripu rekli, ODI! http://www.demotivationalposters.org...1251900546.jpg http://themountaincabin.files.wordpr.../08/bikers.jpg ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 06.06.2012. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23594 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
petak slovenija, polazak oko 10 sa zapadnog dijela grada (sami dolazite do tamo i odlazite natrag, siguran "parking" ko dođe s bajsom), dva mjesta slobodna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23596 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
u skoro vrijeme idem u sloveniju po nove deore 596 kocnice. u bikemaniji je cijena s rotorima 142e, a u maratonu 196e. dakle nakon povrata poreza ispadaju malo vise od 850kn ![]() vidim da je bilo rasprave i sranja s tim povratom poreza kod napusene ekipe u bajkmaniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23597 |
sto da napisem ?!
|
tolko te kosta put do ljubljane ![]() plus natrag i zajebancija zbog povrata ![]() ales je vise manje pod nosom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23598 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Inače, jučer sam stavio M596 naprijed na 203mm rotor, čisto da vidim kako to koči. Brat bratu za 300kn komad koliko dođe - koči odlično. S time da sad napokon sa novim paknama nemam sranja sa propadanjem ručice i slično. Baš koči i to ono - puno jače od starog SLX/XT-a, no opet slabije od novog SLX-a i XTa koji je best buy. Sitno je slabiji nego moja RX naprijed, ali to je kočnica koja je duplo jeftinija od RX-a i SLX/XT. Nevezano sad za to, danas odvozio solo sljeme. S obzirom da jučer 5min prije kraja radnog vremena nisam znao jel radim danas ili ne, nisam se htio upuštati u nikakve dogovore. Od doma do lugarnice mi je trebalo 1h i 20min. Sreo 2die4 na Lojsteku, a gore na vrhu dečka sa Ibisom i Kutlu (yeti 575). Popričao sa njima i onda sa Kutlom dolje na 57icu se spustio. Na pol puta skužio da mi je opet zadnji mijenjač crko, ispala opruga koja nateže cage i ostalo mi sve visiti. Tako nekako se jedva spustio i došao do doma. Sve u svemu, super je bilo.
![]() |
![]() |
#23599 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Fala svima na odgovorima za doping..razmislit cu jel cu pocet jest ili kupit neku nenormalnu kemiju... Blago vama..tak lijepi dan je bio za vozit a ja na poslu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23600 |
Moderator
|
Ma islo me danas. Zadnja dva puta razlika nebo i zemlja. Ai sve ide lakse kad imas svoj tempo, mada me prazan zeludac dosao skoro glave kod kamenjara. Uglavnom, osim tog zadnjeg mjenjaca unistio sam i jednu zbicu jer je on upao unutra izgleda. Znam da mi se samo na sekundu kotac zablokirao. Totalno sranje izgleda.
![]() |
#23601 |
Registered User
|
Zna onaj kamenjar bit gadan ak se zakoljes do njega..treba ti koncentracija a vrti ti se...jos ces brze ici ak kupis onaj bajk sta si prico kod tunela.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23602 | |
Moderator
|
Citiraj:
Samo ne znam što onda sa ovim biciklom. Vjerojatno će i on ići ća...
![]() |
![]() |
#23603 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Od doma do lugarnice sat i dvajst? Svaka čast, ja sam se danas jedva za sat i deset od tunela do lugarnice dovuko ![]() Kad si to iso? Saša s DBa i ja danas zveknuli 60km. Tako sam spalio kocnice da je smrdilo sve u šesnajst ![]()
![]() |
#23604 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Koliko sakupite visinske od dna do vrha Sljemena? Nikada nisam to vozio pa da znam o čemu ljudi pričaju.
![]() |
![]() |
#23605 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Nekih 700-800 metara. Vrh sljemena je na 1033, a sam Zagreb je na nekih 200 brijem. Stime da se neide do samog vrha uvijek
![]() |
#23606 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ovih valjda još niti nema doma. Ukratko, dogodilo se sranje. Jack je pao i slomio ruku. Čekali GSS da dođu po njega i odveli ga na hitnu u Samobor. Držim fige da bu sve dobro i da se brzo oporaviš. ![]() Ja ću sutra pokupit njegov bajk ako se slažete i može bit kod mene doma dok on javi da mu se dopelja ili kak već bude htio. Meni je svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23607 |
Registered User
|
https://sites.google.com/site/erefho...dmorska-visina vele sljeme 988 a zagreb 122 pa racunaj... Katastrofa..nadam se nije vanjski prijelom ili tak nes... ![]() Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 07.06.2012. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23608 |
SCSI Freak, deda :P
|
HITNO, zvali su me iz GSSa trebam od jacka broj mobitela proslijedit, molim da mi se javi na PM jer sam ja bio pricao s GSSom... sve su podatke uzeli to ne, otpremljen je hitnom i dalje neznamo...
![]() |
#23609 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
A jebemu mater, jack stvarno nema sreće Nadam se da će se brzo oporavit Naša vožnjica danas.... Destro, crocus, sile, max, onyx i ja se zaputili na Sljeme - Lonjščina-Lojstek do vrha i zatim do pizzerie Oro Goro preko staze 39 staza je ok, šteta kaj nije malo fluidnija, morali smo tu i tamo stajati... Bilo je i tehničkih pizdarija - crocus i destro su zbušili gume, destro je junački podrapao gumu ![]() Meni je vilja propišala, zmija će imati posla ![]() Nakon pive i pizze po cesti smo se popeli na Sljeme, onyx i ja smo odvozili 57-icu, ostali su išli na 20-ku čini mi se... prvi put sam vozio 57, sad mi je žao kaj nisam odvozio najveći kicker, ostala dva jesam.... Ugl odlična staza, fluidna, brza, na jednom dijelu tehnikalije...ma milina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23610 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jebo pas mater smrdljivu onom smradu na Specializedu , frajer ga je sjebao jer je naglo zakočio , iza njega Jack , Mirta mu najvjerojatnije prelazi preko ruke bajkom i trga je na 2 mjesta. Užas , al vožnja je bila izvrstna , zajebancija cijelo vrijeme , al tempo užasno spor. Ekipa ima hrpu slika pa neka zakelje. I da , Irvin je največi kralj ikada , frajer je donesao 10kg hrane , od smokava , do pohane piletine i čipsa , te hrpa čokoladica iz DM-a. I da , kavu je poneso , EPIC.
![]() |
|
|