|
![]() |
#9511 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Burning Man (2011) - 6-7/10
![]() |
#9512 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Meni je scenarij jednostavno loš i bok. Ne kužim kak možeš neki automatizam koristit pri ocjenjivanju filmova? Spaceballs i Men in Tights su mi odlični. I Star Wreck mi je dobar. Al po tvom automatizmu bi mi i Scary Movie serijal trebao bit fantastičan samo zato što je parodija. Bilo je par dobrih fora u tim filmovima, al to je to, i to ne čini filmove odličnima.
![]() |
![]() |
#9513 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
The town / Ben Affleck 2010g... mislim , Ben meni do ovog filma nije bio ništa posebno ali s ovim filmom se iskupio do kraja ![]() preporučam definitivno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9514 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() kako god, da se danas snimi spaceballs u ovakvom izdanju kakav je original, bio bi debelo losije "prihvacen" i ocjenjen. ja ne znam, ja sam zadovoljan s iron sky i to je to, nisam uopce ocekivao neku pricu i dubinu i upravo to nisam niti dobio ![]() kako god, svatko ima pravo na svoje misljenje. ako sam koga uvrijedio iskreno se ispricavam, ali samo komentiram najvise prigovora na - glupu pricu. pazi, spaceballs ima pricu kako svemirski han solo sa ćubakom koji je zapravo debeli lik sa jeftinom maskom u svemirskom kamperu love odbjeglu princezu koju su oteli imperial guards sa minijaturnim vaderom s ogromnom kacigom i to sve zbog zraka kojeg princezin tajo naivan neda i neda.... i naravno da ovi s kamperom pobjeduju ![]() kako mozes reci da je ovo onda dobra prica, ako je iron sky ubitacno glupa? sorry, ali
![]() kako god, da se danas snimi spaceballs u ovakvom izdanju kakav je original, bio bi debelo losije "prihvacen" i ocjenjen. ja ne znam, ja sam zadovoljan s iron sky i to je to, nisam uopce ocekivao neku pricu i dubinu i upravo to nisam niti dobio ![]() kako god, svatko ima pravo na svoje misljenje. ako sam koga uvrijedio iskreno se ispricavam, ali samo komentiram najvise prigovora na - glupu pricu. pazi, spaceballs ima pricu kako svemirski han solo sa ćubakom koji je zapravo debeli lik sa jeftinom maskom u svemirskom kamperu love odbjeglu princezu koju su oteli imperial guards sa minijaturnim vaderom s ogromnom kacigom i to sve zbog zraka kojeg princezin tajo naivan neda i neda.... i naravno da ovi s kamperom pobjeduju ![]() kako mozes reci da je ovo onda dobra prica, ako je iron sky ubitacno glupa?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9515 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ti se opet hvataš automatizma. Kaj, po tom ak je jedan krimić o pljački banke dobar, dobri su svi? Mošsimislit. Jednostavno, krajnji dojam Iron Skya je mlak i bok. IMO, naravno. Kad kažem glupava priča, ne mislim sad na utemeljenost u stvarnosti. Bože moj, to je parodija. Jednostavno mi scenarij nije ispeglan, kao da je na silu rađen. Nije mi funny jebga, malo zabave. Al idem u srijedu na pretpremijeru Prometheusa, nadam se dobroj zabavi.
![]() |
#9516 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mirror Mirror - ne znam šta reći. Nabrijana Snjeguljica - ima dobrih fora, opičenu Juliu Roberts, ali mi je nekako presladak i zato naporan. Mislim da će druga verzija sa (mojom omiljenom) Charlize Theron biti bolja jer je nekako više 'dark', a tu je i Kristen Stewart koje se specijalizirala za dark heroine.
![]() |
#9517 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() kako god, da se danas snimi spaceballs u ovakvom izdanju kakav je original, bio bi debelo losije "prihvacen" i ocjenjen. ja ne znam, ja sam zadovoljan s iron sky i to je to, nisam uopce ocekivao neku pricu i dubinu i upravo to nisam niti dobio ![]() kako god, svatko ima pravo na svoje misljenje. ako sam koga uvrijedio iskreno se ispricavam, ali samo komentiram najvise prigovora na - glupu pricu. pazi, spaceballs ima pricu kako svemirski han solo sa ćubakom koji je zapravo debeli lik sa jeftinom maskom u svemirskom kamperu love odbjeglu princezu koju su oteli imperial guards sa minijaturnim vaderom s ogromnom kacigom i to sve zbog zraka kojeg princezin tajo naivan neda i neda.... i naravno da ovi s kamperom pobjeduju ![]() kako mozes reci da je ovo onda dobra prica, ako je iron sky ubitacno glupa? |
sorry, ali
![]() kako god, da se danas snimi spaceballs u ovakvom izdanju kakav je original, bio bi debelo losije "prihvacen" i ocjenjen. ja ne znam, ja sam zadovoljan s iron sky i to je to, nisam uopce ocekivao neku pricu i dubinu i upravo to nisam niti dobio ![]() kako god, svatko ima pravo na svoje misljenje. ako sam koga uvrijedio iskreno se ispricavam, ali samo komentiram najvise prigovora na - glupu pricu. pazi, spaceballs ima pricu kako svemirski han solo sa ćubakom koji je zapravo debeli lik sa jeftinom maskom u svemirskom kamperu love odbjeglu princezu koju su oteli imperial guards sa minijaturnim vaderom s ogromnom kacigom i to sve zbog zraka kojeg princezin tajo naivan neda i neda.... i naravno da ovi s kamperom pobjeduju ![]() kako mozes reci da je ovo onda dobra prica, ako je iron sky ubitacno glupa? |
![]() |
#9518 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni je prica u iron skyu ok,uvijek dajem zeleno svjetlo masti i kojekakvim ludim idejama. al ovaj film je meni jednostavno isforsiran,te neke scene koje bi kao trebale bit smjesne,nisu,barem meni.. a nisam bas ni cuo previse smjeha u kinu..a da ne kazem kak su ljudi van isli trulih faca.. svega 2-3 puta sam se iskreno nasmijao i to bi bilo to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9519 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
sorry, ali
![]() |
#9522 |
Premium
|
Piranha 3DD (2012) To je drugi dio. Prvi dio mi je bio bezveze, ali sam se na par scena nasmijao. Evo, danas ću se izgleda još par puta nasmijati. Mislim da će ocjena biti 3-4/10 kao i za prvi dio.
![]() |
#9525 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9526 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 05.06.2012. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9527 |
Premium
|
![]() |
#9530 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9533 |
Premium
|
Ooo, ova mi je Piranha 3DD (2012) još bolja od prvog dijela, ono 4-5/10 Najžešće scene: - Lik fuka i iz trebe mu qitu odgrize piranha - Pojava Miča iz Bejvoča - - - ... ostavljam onima koji će gledati.
![]() |
#9534 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Mogli bi zasebno za tebe otvoriti temu "preporuka filmova koje ne treba gledati by sa_stilom"? ![]() Ako ti se gleda treš onda pogledaj ovo. http://www.imdb.com/title/tt1612774/ ![]() Uz malo vesleog duvana zabava zajamčena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9536 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kako sam krepao od smijeha na opis filma: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9538 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9539 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Headhunters/Hodejegerne - preporuka. Ugodno iznenađenje. Zanimljivo kako iz Skandinavije u zadnje vrijeme dolaze dobri filmovi (npr. Millenium tirlogija)
![]() |
#9540 |
Guest
|
Piranha 3DD , 12/10 remek djelo,instant klasik! |
![]() |
![]() |
|
|