|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Sapphire Radeon 9800Pro
U sto i kako da Sapphire Radeon 9800Pro modam u nesto bolje jace? kartica: 128MB, 256 bit Da li ce grijanje biti puno jace kada to napravim, te da li mogu onda povratiti na staro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
lijepo fino ides na sticky o overklokiranju i tamo su ti linkovi za stranice koje imaju dosta biosa za tvoju grafulju. Lijepo uzmes bios od 9800XT i stavis ga gore... tamo ti sve pise kako sacuvati trenutni bios pa mozes kasnije vratiti, ako ne bi bio zadoboljan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Stavio sam na svoju safirku 9800 pro VGA Silencer 3.0 i stavio jezgru na 400 (mislim da bi mogla i više). Sa strane još na kućištu imam 120 mm vent na 2000 okretaja koji puše djelomično po grafi. Ali na Pixel shader 2.0 testu u 3DMarku03 nosorog ima dosta bijelih točkica, a iste točkice se pojavljuju i na vodi u testu Mother Nature. Inače ne vidim drugih artefakata. Imam pitanje: Da li bi točkice možda nestale sa "ježevima" na memoriji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ili si lose stavio silencer ili si dobio losu seriju ja dobijem sa silencerom rev3 i 9800pro sa r350 ovakve clockove 430/380 bez artefakta...
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
svaka čast ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Koja je to loša serija Silencera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
nije mislio na lošu seriju silencera, nego na karticu! neke kartice ne žele raditi ni na nijansu večoj frekv. od deklarirane. Takva je vjerovatno tvoja! Ali provjeri koliko si stavio paste na GPU, provjeri da li postoji kontakt između GPU-a i silencera! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|