|
![]() |
#23341 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23344 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deckovi, ima li koja staza laksa od 8ce za spust? zena se zainteresirala za sljeme da ode pogledat i provozat se...
![]() |
#23345 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
18-20 koje ide na istok dakle kontra od tebe ili 9. Laksih za pocetnika nema.
![]() |
#23346 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Sa time da niti ta staza bas nije "lagana" jer ima na par mjesta voznje po kanalu punog granja, i drugom kanalu di je kamenje. Pitomih staza bas i nema. ak vam pase da se spustate po makadamu onda odite na Markusevacki ili stazom broj jedan do Gorscice pa onda na makadam dole. Mislim da je to staza Turbo sport 4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23347 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Bas sam pogledao video od 52-ojke. Zanimljiva staza. Skuzio sam onaj jedan kicker na skretanju desno u sumu (gdje je jed2i ostao kratak), gdje su ostali? EDIT: 9-tka je laksa od 18-20, bas zato jer nema tih uskih kanala sa kamenjem pa je mozes tamo odvest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23348 |
|
ma na 9tki bi se zena satrala ko nista, ona je navikla na utabane planinarske puteve s korjenjem i pokojim kamenom, a to bome 9ka nije ![]() mislim da cemo ici po 8ci i gore i dole... edit: nakon saobracajke ne vozi ni priblizno ko prije, ruke i ramena su joj dosta atrofirala i ne zelim ju opce vodit na neke rizicne puteve, tj. zahtjevne... ovo s makadamom za spust se cini ok solucija...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 30.05.2012. u 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23350 |
|
dobro, kanala se opce ne sjecam na osmici ![]()
![]() |
#23351 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Staza broj 9 je u svojoj punoj dužini do pred zadnjih par stotina metara izuzetno prihvatljiva staza koja je praktički utabani planinarski put. Ima jedna sekcija kamenja i prije tog donjeg dijela, ali to se da prijeći sa 20 na sat tak da maltene obiđeš svaki kamen. Jedini pravi problematični dio je strmina od 50ak metara, a ovisno o biranju putanje možeš dosta veliko korijenje prijeći kao stepenice. Ne znam, staza je stvarno lagana kak god okreneš ako se ne zaletiš ko čuks. ![]() Da mi netko rigida posudi da se provozam to je staza koju bih prvu odabrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23352 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
@jed2i Jel možeš slikat svoju kacigu sa montiranom kamerom ako ti nije neki problem, zanima me kako si to izveo? Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 30.05.2012. u 21:15. Razlog: *sa montiranom kamerom, ne kacigom :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#23353 |
Why So Serious?
|
Kacigu sa montiranom kacigom? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23356 |
|
Ja stvarno ne znam kaje to, al ljudi mi ko jeleni izlijecu pod kotac. 100m od firme, taman nakon povratka sa Sljemena, zenska mi izleti, zakocim i stanem na mjestu, ali sam izvisio na prednji kraj i nekak mi je volan zacviko nogu. Za poludit. Nije nis strasno al ti ljudi nisu normalni. Jos me pita "are you ok?". Mamicu joj jarecu. Inace, na Sljemenu je bilo super, brzinski smo otisli gore i vratili se. 52-ojka je jako lijepa staza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23357 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() samo da ti napomenem, kamera na kacigi je nezgodna dosta, jer malo pritišće kacigu naravno, i viri van, pa ako se voziš kroz raslinnje i granje bla bla onda moraš jako pazit, Nik je svoju pošteno odalamio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23359 |
Premium
|
Da, odradili smo Sljeme samo tako. Kazem cuksu i Onyxu kak ce se na ovoj stazi zamoriti u spustu, a decki su mislili samo na singlici jer ima pedlanja, a kad su maltene u komadu fluidno izvozili cijeli spust onda su skuzili na sto sam mislio, zgazili smo stazu kako se rijetko kad vozi u grupi. Snimao sam spust, ali su se navukli oblaci pa se prijevremeno smracilo, tako da nista od snimke jer je tamna, ali da je bilo sunca filmic bi ispao odlicno, jer snimka u nazad i brza voznja po ovakvoj stazi stvarno dobro ispadne. Kod gornje postaje zicare mimoisli smo se s 5 kroser vozaca, frajeri su prasili istim putom kao i mi, ali umjesto na singlicu odisli su ravno u brdo i spojili se a izlaz sa singlice, ostatak puta cista 52ojka (bez brane), pa smo se opet mimoisli kod onog potoka na asfaltu gdje su se pobacali po podu i odmarali. U Lugarnici dosta prometno, izbrojao sam 13 bicikala, za jedno nakon posla pedaliranje odlican broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23360 |
Why So Serious?
|
Personal best za mene na usponu - 57min (ode ja ispod 1h ![]() Spust dolje 52-kom. Obzirom da se taman pred naš spust navukao oblak iznad, bilo je škakljivih situacija (bar meni) jer nisam dobro vidio stazu na nekim djelovima u punom šusu no srećom Nik je bio ispred i samo sam pratio njegovu zadnju gumu. Na onom djelu singlice što je provalija s desne strane, sam tak jasno zvisil. Na djelovima singlice gdje se treba kao malo popentrat prema gore, na djelu tik u drvo je znalo biti drugog drveća porušenog od vjetra. Naravno na jednom od tih sam s prednjim kotačem prošao ali je zadnji stao kao ukopan, meni brzina ošla na nulu, zgubio ravnotežu i bacilo me desno ![]() ![]() Srećom pao na kosinu gdje je bila jako mekana zemlja i 30cm lišća - kao da sam pao na luftić ![]() Spust odrađen u komadu bez stajanja (ja se smijao Niku kada je rekao da bumo umrli na spustu ![]() Mene čopila lagana kišica kod crkve u Šestinskom lagviću no ništa strašno. Nadam se da dečke nije previše oprala. P.S. Ona 3 kaj su naručila bažul na našem odlasku iz lugarnice definitivno nisu dobro prošli - mrak + kiša ![]() ![]()
![]() |
#23361 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Neo ruke je puno bolje zatezati odvijačem ,šarafcigerom, kacavidom, kako god zategnu se čvršće, manje je muke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23362 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Moja ekipa krenuli jedno pola sata iza Nika i njegove ekipe,kao ja vođa ekipe jer "poznam" put.Na kraju se izgubili,pa slijedili oznake na stablima 18-16,to je valjda staza?!? na kraju najbolji spust sa sljemena,uz dodatak potpunog mraka,pljuska koji je rokao kao nikad,mokri ko misevi ali prejebeno.I da,trance je stvarno dobar za vozit nizbrdo
![]() |
#23363 |
Why So Serious?
|
A to ste vi bili...pa kaj niste rekli tko ste i kaj ste (bar ti Jakešević obzirom da si ovdje na forumu ![]() ![]() Po mraku bez svijetla, nije ugodno nikako ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 30.05.2012. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23364 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mi opet otišli na Dotku. I opet naletimo na dvojicu s SC Blurovima. Bome ih gaze kako spada, saznali smo tko su ta, Nino Ružička (Ronin sport) i Brajsy (neki lik zaboravio sam). Sparina mi je učinila uspon puno težim nego inače, ali spustevi su zato bili odlični. Baš ono gas koliko ide pa kud puklo - u mom slučaju glava od sic štange. Uvijek neka šteta.
![]() |
#23365 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Tom Brajsyu ko da je Santa Cruz sponzor! Imao je V10 (mislim čak karbonski, ali nisam siguran), pa ga je prodao. Onda je prodao Chameleona i znači sad vozi Blura... jebenica! Jednom sam kupovao gume od njega i pričao mi je da mu je frend vlasnik neke trgovine biciklima, pa mu valjda on sređuje nabavu. Pokušao sam ga odmah nagovoriti da sredi i meni neki popust na SC, ali nije išlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23366 |
Premium
|
Meni pak stalno ulijece granje u kotace. Prosli puta mi je neka siba upala izmedju klipa i pakne, danas u dva navrata grane prst debele, jedna je sama otpala, drugu sam morao cupati vanka...nesto se urotilo protiv mojih novih kotaca, ako tak nastavi bit ce centriranja ![]() [edit] ...pa to su ti ta dva frenda s Dotke ![]() Hebes SC ak se po Dotki vozis, meni su stalno na pameti malo ozbiljnija brda i AM ture...vec mi je i Sljeme dosadilo. Najradije bi se sad teleportirao na Velebit i nastavio tamo gdje smo prosli put stali zbog snijega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23367 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pa Nino Ružička je vlasnik Ronin Sporta i uvoznik je za Santa Cruz. A taj Brajsy whatever je isto ko i Nino nekad ili sad bio ili je prvak Hrvatske u nekom XC-u ili downhillu itd. U biti obojica jedu malu djecu.
![]() |
#23368 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Voze se decki i po Sljemenu Nik ![]() Sile, jos jucer sam reko da je jedan od njih Ruzicka ![]() Ruzicka je jedno vrijeme bio izbornik hrvatske DH repke, sada se natjeve u elite kategoriji. Oba dvojica lete dotkom bas ih je gust gledat kak voze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23369 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
max i opet lazes, vec mi te muka slusati ![]() voze u masters kategoriji, danas doslovno nisam mogel vjerovati dok smo ih gledali kak se spustaju na onom strmom dijelu, prvo skretanje desno na spustu, di ide ona liga luda. bajkovi su ludilo, al bome ga i voze ko mladi isusi |
![]() |
![]() |
![]() |
#23370 |
|
@onyx - moram priznat da sam se malo uplasio za tebe kad si se krenuo kotrljat niz provaliju. Srecom dobro je proslo ![]() Ja sam dosao doma taman uz par kapi kise, iako sam mislio da cu bit mokar ko mis. Taman kad sam usao u kucu onda je pljusak naletio. Do prije pola sata sam sarafio "novu" pilu za do posla i nazad. Nazvo sam je "Ajkula - drakula" ![]() ![]() ![]() Fino sam hrdju naspricao sa wd-om i izribao, rastavio konuse i namastio, podesio kocnice i volan, samo sto sam neide ![]() Odoh spavat sad, over & out. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|