|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Sapphire 9800 Pro i bijele artefakt točkice
Stavio sam na svoju safirku 9800 pro VGA Silencer 3.0 podmazan Arctic Silver 3 pastom i stavio jezgru na 400 (mislim da bi mogla i više). Sa strane još na kućištu imam 120 mm vent na 2000 okretaja koji puše djelomično po grafi. Ali na Pixel shader 2.0 testu u 3DMarku03 nosorog ima dosta bijelih točkica, a iste točkice se pojavljuju i na vodi u testu Mother Nature. Inače ne vidim drugih artefakata. Je li moguće da se jezgra pregrijava?!?! :confused: Imam par pitanja: 1. Da li bi točkice možda nestale sa "ježevima" na memoriji? 2. Imam Omega drivere v2.5.97a (4.12), da li bi artefakti bili manji sa Catalyst driverima. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Sapphire 9800 Pro i bijele artefakt točkice
Citiraj:
Jesi mrljao štogod s driverima' Probaj prvo reinstall dx, drivere, eventualno i drivere od ploče. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Sapphire 9800 Pro i bijele artefakt točkice
Citiraj:
2. Ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Stavi graffu na default. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Re: Re: Sapphire 9800 Pro i bijele artefakt točkice
Citiraj:
Sve je instalirano Ok i po pravilima. Reinstall DX i dr. uz puno uvažavanje tvog prijedloga mislim da ne bi imalo smisla. Nije mi jasno koji Q se pregrijava! BTW: VGA Silencer sam stavio jer mi se onaj mali aluminijski jednostavno sam od sebe odvojio (popustila "žvaka") i artefakti su se naravno počeli javljati na default taktu. Jasno da su na default taktu artefakti sa Silencerom nestali , ali sam se nadao da ću moći ju malo kloknuti - ali šipak! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ne moze ti pomoci nikakav silencer ako ti jezgra ne ide i gotovo,ista stvar meni sa radeonom 9700... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Možda nisi dobro stavio silencera...ako nije sjeo dobro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
na mojoj 9600pro se takvi artefakti ( bijele tockice ) pojavljuju kad clockam memu previse ( isto imam heatsinke, tako ta nito nepomaze daje bas dizes u nebesa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|