|
![]() |
#22981 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Istina da su fulke skuplje, al zato hvala bogu za ebay, CRC, black market i njuskalo pa si za tih 6-7k mozes dosta toga pribaviti. Svako svog konja hvali. Lovro, da imas bajk poput npr karbonskog Top Fuela, nebi ti napamet palo hvaliti HT. Al dobro, ovo je sve u ljudskoj prirodi ![]()
![]() |
![]() |
#22987 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22988 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Raspitaj se ![]() Idemo dokle se može, velika je planina. Nije ni Lugarnica na vrhu ![]() @destro Roadtrip!! Imam u planu i jedan Brač krajem 9tog mjeseca. Više informacija naknadno ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 16.05.2012. u 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22989 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Moramo malo se svađat , kad je vrijeme preusrano za vožnju ![]() ![]() U školi sam vrtim staze , u subotu idem 2 puta gore dole , nadam se da ću imat društvo na drugom penjanju.
![]() |
#22991 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Neo pitaj Ljubu iz Timuna, bija je on do doma iznad Sitnog na Mosoru. Bija san i ja jednom, ali nije neka zabava, ima nošenja bicikla dosta, bar kad dolaziš sa moje strane (od Omiša i Tugara). Nije Mosor baš bike friendly planina, nema veze sa Marjanom, a kamo li sa Medvednicom. Bolja ruta vam je kad krenete iz Srinjina pa preko Poljičke planine spustit se u stare Duće, to je 99% vozljiva ruta. Inače svakako kontaktirajte ljude iz Timuna, sigurno će vam se pridružit i pomoć oko planiranja ture. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22993 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=73363 BAGATELAAAAAA!!!! edit: brzo zovite nika, mislim da njemu trebaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22995 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nik je upravo dovukao nove kotace doma, koji su tezi od starih samo 179g ![]() Sutra testiranje na Strmopeci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22996 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22999 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam jučer i danas imao sagu sa kotačima, točnije samo jednim...na zadnjoj vožnji sam skužio da mi curi mlijeko iz zadnjeg kotača... jučer pogledam i skužim da se rim strip totalno pomaknuo, rastavim ja to sve i naravno ne bi ga niš natjeralo kasnije gore...rim strip je bio unakažen... Zaletim se do intersporta, kupim dvije zračnice, da složim ghetto varijantu Složim, napumpam kompresorom na 3.5 bara i BUUUUUM ![]() Na jedno 20-30 cm od uha mi je grunula guma, tj na neku foru se raspala ta zračnica iz intersporta, koja je bila totalno plastična....Instantno sam drugu bacio u smeće ![]() Danas sam kupio kenda zračnicu, i s njom bez problema složio ghetto Inače, ghetto varijanta sa zračnicom mi se čini kao puno bolje rješenje od rimstripa, u principu rade na isti način, samo je rimstrip puno deblji i zbog toga ga je puno teže ispravno rasporedit po obruču (zato je meni i procurilo mlijeko) i namontirat gumu preko svega toga Bitno je samo selotejpom ili nečim sličnim sve oštre rubove prekrit na obruču, ja imam selotejp sa vlaknima i on se ne bi smio razrezati Moram istestirat kak to šljaka..valjda se za vikend sprema neka vožnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23000 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
svima koji idu na gay parti za vikend zelim dobar provod, puno vazeljina i malo suza. http://www.youtube.com/watch?v=YTyik...eature=related 2 noći i 3 dana bit češ milovana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23001 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
1247g+991g (bez osovina) -->
Cijene: - zbice 3kn/kom (crne 4kn) - niple 1.5kn/kom - pletenje 150kn po kotacu - Obruc 335kn/kom iz Bajkmanije (kod Buhina 536kn) Citiraj:
Nabe su stare: Formula DC-71 thru-axle 15mm / DHL-142 thru-axle (x12) Zbice: (naprijed) Alpina TT double-butted (2.0-1.7-2.0) / (iza) Alpina TT single-butted (2.33-2.0), Alpina ABS niple (ne otpustaju se) Gume: Schwalbe Hans Dampf SS TrailStar 2.35 / Albert 2.25 masa: 2238g --->1247g+991g (bez osovina) Cijene: - zbice 3kn/kom (crne 4kn) - niple 1.5kn/kom - pletenje 150kn po kotacu - Obruc 335kn/kom iz Bajkmanije (kod Buhina 536kn) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23005 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ispravak.... Citiraj:
![]() |
![]() |
#23008 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima netko preporuku koji bicikl uzeti ženskoj osobi koja bi se vozila po šumi (Maksimir, Dotrščina bez divljanja po stazama) i cesti? Znači, MTB sa ne preširokim gumama, ženska rama, Suntour vilica i kolko-tolko pristojan pogon i mjenjači? Jel moguće naći takav bicikl do 3000kn novi? Primjer ako znate... Ili, ako netko zna za nešto polovno da se prodaje, a odgovara navedenome, slobodno šibne na PM. Ovo što smo gledali novo je ili brutalno preskupo ili košta 2500-3000kn, a vilice su neke xy, mjenjači alivio, plastične pedale i sl..
![]() |
#23009 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod žena je manje važna oprema. Nije da će to puknuti odmah niti će se ona natjeravati (barem ne u početku). Neka si kupi bicikl koji joj se sviđa i odgovara veličinom, a onda sve ostalo je puno manje važno. Također, sa ženskim ramam kod MTB-a nema baš neke ponude. Pa eventualno uzeti neki city bike i bit pažljiviji ili muški MTB sa manjom ramom.
![]() |
#23010 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
moja seka ima norca, koskha lady... (tu i tamo ga ja drpim kad treba po burek) ![]() klasika oprema za cijenu entry levela... ![]() suntour, alivio i acera, tektro ručice + mx4, shimano + suntour pogon kotači neki čungfung- huanseng i to je to ![]() cijena oko 2500 novo za keš iz marko projekta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|