|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
nforce 2 + ati 9600 pro
dakle..nakon sta par tisuca puta nisam mogao win instalirati , formatirao sam disk , resetiro bijos ... i sad instalirao win i sve radi normalno (uzeo sam novu matincu proc itd) .. i kad instaliram drivere za graficku (radeon 9600 pro) brejka mi se slika ,kao da se grafa zagrijala , kao da je slika oko 10puta jedna preko druge i mish je kao neka kockica..i sve je onako mutno.. a kad stavim system restore i kad izbrisem drivere onda je sve oke.. probao sam sa 3 vrste drivera..dakle najnoviji catalyst , stari catalyst na origig cdu od grafe..i kad sam instalirao sve nforce drivere i sve opet isto.. i kad sam instalirao sp2 isto mi se desilo , dakle izgleda rade samo driveri sa winXP proff CDa.. cim mijenjam drivere odma sere...evo kako to izgleda.. http://members.lycos.co.uk/leonardobujas/malol.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ja bi reko da ti je zmrdana grafička tj. DX podsustav odi u servis s tim! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ako imaš garanciju, trk u trgovinu, jer to je 99% hardverske prirode. Prošle godine je i meni nakon par mjeseci 9800pro počeo sam od sebe izobličavat sliku nakon par mjeseci urednog rada, a najgluplje je to što nikad nisam podigao takt jezgre niti 1MHz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, ošla najverojatnije... |
![]() |
![]() |
|
|