|
![]() |
#9271 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
A ovo što se tiče 3D-a, u IMAXU mi je za neke filmove u redu ali svi ostali su mi užasni jer sve ono što nije u glavnom kadru na ekranu ispada mutno i loše. Da ne velim koliko su boje ubijene i tamne... A za digitalne projekcije - kad kamera ide npr sa lijeva na desno bez prekidanja kadra vidim ono štekanje i lag koji mi je užasno naporan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9272 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao chronicle:.Cekao sam dugo kako bi pogledao taj film nakraju je ispao totalno smeće.Ne zelim spojlati niti slicno ali gledati sat i pol kako 3 lika dizu kamencice i na kraju bacaju aute po gradu je totalno glupo. 3/10 samo zbog scene s paukom.
![]() |
#9274 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Angles Crest (2011) - 3/10, drama bez ičega
![]() |
#9275 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9277 |
Premium
|
Pogledao: Reign Of Assassins/Jianyu (2010) - 5-6/10, made in China, Mandarinski, Akcija, Mačevanje, Kungfu - Tko voli takve filmove biti će mu OK, no gledao sam i bolje. Svidjeli su mi se razni preokreti, morao sam zažmiriti na iritantno kršenje gravitacije, ali kinezi, oni mogu sve ![]() Cover: Link
![]() |
#9278 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
The Avengers (2012) - 10/10 - pogledao film, nasmijao se, uživao. Izašao sam iz kina potpuno zadovoljan, fino dugo traje, ima lijepe akcije, svaki put kad se Downey Jr. pojavi na platnu bude smijeh. Ovo mi je najbolji iz ove Marvelove serije filmova koji se vežu. Nisu štedili na filmu, sve je taman. Samo mi nije jasno zašto nije preko cijelog platna u CineStaru (2D). EDIT: Sad sam pogledao, sniman je u 16:9. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 05.05.2012. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9279 |
Premium
|
Evo i ja sinoć pogledao Avengerse.. 7/10 Film je nabijen akcijom, efektima, ponekad smiješan, ponekad sili smijeh, priča/kraj klasična, poput npr. Transformera, ali fino prikazana i obuhvaćena. No nekako mi sveukupno nije legao u smislu da bi ga pogledao drugi put, nebi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9280 |
Premium
|
Pogledao: Pan's Labyrinth/El laberinto del fauno (2006) - 4-5/10, ili moj um nije dovoljno bolestan ili što kad ovaj film na 230.000 glasova ima ocjenu 8.3/10 na IMDBu. Fantazija, sve 5, ali neka crna fantazija, WTF... U nekoliko trenutaka sam dobio dojam da gledam 2 filma, a ne jedan, no eto, meni je film prilično bezveze.
![]() |
#9281 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
oooooo.......... ovo je daleko daleko od bolesnog, vjeruj. da znas sto pricam nebi ovako olako izjavljivao da je panov labirint bolestan ![]() i da, sve ti ovisi da li volis fantaziju / bajku / takvu tematiku. meni je film vrlo dobar, uzivao sam gledajuci ga, prije ono, fest godina. a veceras je napokon odluka pala za pogledati TRON. i moram reci - zadovoljan, cak sa prvim dijelom filma sam odusevljen, generalno pricom i efektima, cak i povezivanjem s radom i arhitekturom samog racunala.......... ali mi je pogubio u drugom dijelu kada ovi bjeze prema MCP-u, ne znam, tu mi je poprilicno film pao. i da, u tom prvom dijelu sam imao onaj osjecaj kao da gledam crtic koji jako volim i pratim ("stariji" se sjecaju takvih crtica, prije rata) i uzivam u svakom trenutku. to nisam osjetio vec jako jako dugo, cak sam i gledao te neke starije crtice, danas su mi glupi ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9282 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa ne mogu pin-pointat baš šta je dobro/loše u labirintu, ali znam da mi nije ostao u lošem sjećanju. inače nisam neki fantasy freak, ali meni su najjače bile one sove animirane... znate na koje mislim, ne da mi se sad guglat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9283 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Upravo došao iz IMAX-a gdje sam gledao Avengerse. Što se mene tiče 10/10 i vrijedi tih 58 kn za kartu. Akcija, efekti, Scarlett Johansson, traje skoro dve i pol čuke... Najjače fore pripadaju Hulku. Car! ![]()
![]() |
#9285 | |
Premium
|
Citiraj:
Na ovaj film sam u stvari nabasao googlajući najbolje avanture. Pa, imate li nekakve Fantazije, Avanture, Bajke za preporučit, ali da je nježnog karaktera, bez nasilja, nešto da se išćupa od nekud a da je dobar film i da nije uvrnut. Može i komedije. Hvala Koje moraš vratiti na izlasku, koji baksus ![]()
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 06.05.2012. u 05:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9286 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao i ja Avengerse u cinestaru, film je odličan i stvarno mi nije žao para. Što se tiče zabave i efekata koji pruža, čista 10ka i preporuke za gledanje bilo kome tko makar malo voli taj žanr.
![]() |
#9287 |
Xulos :)
|
![]() |
#9288 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
IMAX dvorana nije isto što i cinestar dvorana pa tako ni karta nije ista ![]() Ja sam juče gledao, znači vikend, u vulgaris 3D dvorani i karta me je izašla 37kn. Termin kasnije je bila extreme dvorana, karta je bila 44kn. Za imax je sigurno još više.
![]() |
#9290 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Jebga, cijene su takve kakve su, al nisam ni jednom zažalio do sad. U slijedeću subotu idem gledat Battleship, koštat će me 48 kn zato što predstava počinje u 3 popodne. http://imax.blitz-cinestar.hr/cjenik-44
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 06.05.2012. u 11:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9291 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9292 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pogledah sinoc The Avengers i jednom rijecju - odusevljen sam.. Meni zasada definitivno najbolji film ove godine (a moguce i prosle ![]() ima sve odlike odlicnog filma da sad ne nabrajam uz dobru dozu humora, imho opravdava visoku ocjenu. Preporuka pogledati... Btw, takodjer primjetih kao i kolega IcyTexx da film nije priko cilog platna, ali cim pocme to postane u najmanju ruku zanemarivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9293 | |
Premium
|
Citiraj:
Isto kao Melancholia (2011), dao sam mu 3/10 i to samo radi efekata, po meni se netko dobro napušio i snimio film, a film ima 7.3 na 50.000 glasova.
![]() |
![]() |
#9294 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#9295 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 06.05.2012. u 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9296 |
Premium
|
U pravu si. Hvala, sada na film imam totalno drugu perspektivu. Mijenjam ocjenu na 7/10. Način metaforiziranja jest zaista na visokom nivou, ali i dalje moj želudac ne može prožvakati prikazanu brutalnost, koju je redatelj želio pokazati. Mogao je dignuti kameru gore i istu predočiti samo zvukom ili nekim efektom, ali poštujem njegovo izražavanje, koje eto ja slabo podnosim. Film po tome onda zaista jest poseban, nešto drugačije, maštovit. I mene je kraj iznenadio, ali sam ostao zbunjen jer baš to, da li da plačem ili da se radujem. Ako ništa, film je ostavio utisak, pošto eto, pričam o njemu. I ponovo, čekam neku bajku, avanturu koju bi mi preporučili... Hvala
![]() |
#9297 |
Premium
|
![]() Pogledao i ja The Intouchables
Naravno, odličan film, nisam se nadao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9298 | |
Guest