|
![]() |
#22502 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam, bas bio raspolozen za voznju, pa sam za zagrijavanje skinuo Strmopec (doslovce sam se prosetao po svim detaljim i gor i dol), nekako se nisam umorio pa sam potegnuo cestom do prvog zavoja uz Adolfovac pa na Leustek - Tigrovo Oko- preko mosta na 16icu prema Hunjki - spoj na 18 - 20tka. Posto sam se ganjao kao da me sam vrag goni, stradale su 3 zbice a kotac plese u preko nekoliko ritmova - nadam se da ce se dati sloziti za vikend...Ico ce biti odusevljen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22506 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ovo mi je zadnja narudzba iz Bajkmanije, sutra mailam Sasi da salje paket bez pakni...mislim ono, napravio sam narudzbu 13.4. imaju sve s popisa osim obruca koji se cekaju mislim 5 dana, u medjuvremena ovaj drug lik proda narucene pakne pa sad cekamo pakne dodatnih 4 dana...jeee samo sto je tih 5+4=9 dana a do sada je proslo 20 dana. ...ajd do 14 dana bi se strpio i ne bi im uzeo za zlo, ali ovo je sad vec poslovnost malo jaca. Da sam sam u narudzbi da vidis kak bi im sad otkazao i otisao kod Alesa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22507 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ma polako..mozes ti izdrzat bez bajka ![]() napokon sam danas iso do marko projekta i nemaju gume koje imaju na stranici tak da nisam nis kupio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22508 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#22509 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22511 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Vec je bilo govora o tome. Nepotrebno kompliciranje s dodatnom tezinom i cijenom. Samo vise stvari koje se mogu pokvariti. Za ovakav bic na kakav je stavio, super, moze. Za nas kaj se po sumama vozimo, cist sumnjam da ce ikad zaziviti
![]() |
#22512 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22513 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Shimano već naveliko dere s Di2 sustavom šaltanja brzina na baterije. Neće proć dugo prije nego uvedu i kočnice na tu foru.
![]() |
![]() |
#22521 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema razloga, elektronika je pouzdanija nego bilo kakva mehanika danas. Dakle, ako ćeš npr. imati hidrauliku sa cijevi od 10cm u odnosu na 170cm, tu se smanjuje dosta mogućnosti cvikanja bužira, općenito trenja unutar bužira itd. itd., mislim da lako možeš predočiti. Jedini problem koji trenutno vidim je napajanje sustava, ali ako se u skorijoj budućnosti stvore gorive ćelije il nešto slično za komercijalnu primjenu, bit će bye bye punjačima mobitela i laptopa jer će ovo trajat nekoliko godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22524 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Činjenica je da ne možeš napraviti kočnicu bez mehanike, ali radije bih imao kraće nego duže crijevo kroz koje teče ulje. Mehanika je uvjetno rečeno jednostavnija, ali je elektronika superiornija puno puta. Za banalan primjer možeš uzeti broj prodanih mobitela u svijetu i postotak onih koji moraju na servis unutar godinu ili dvije zbog kvara, pa to usporedi sa brojem prodanih kočnica u svijetu i koliko kvarova one imaju. ne treba spominjati da od 5 kočnica na forumu 3 imaju probleme a tek su kupljene, ne ![]() ![]() Problem je što je elektronika svugdje oko tebe i kad se pokvari onda to i primjetiš, dok složeniju mehaniku nemaš u blizini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22525 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22526 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22527 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Il recimo kak je bilo problema sa wireless brzinomjerima koji su imala lida ocitanja kada bi prolazio novi tramvaj pored njih ![]() Radje ja imam crijevo sa uljem nego kocnicu na baterije ![]() Odu baterija na pola sljemena i moras ih mijenjat ak imas srece da si prezivio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22528 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
"Prvi mačići se u vodu bacaju" Nek rulja pokupuje prve takve kočnice,nakon dobrih testova ću tek razmotrit da si priuštim tak nekaj... Zamisli da se voziš pored nekog s istim kočnicama, i da se malo spojebu i tvoje ulove njegove naredbe ![]() ![]() Inače sa RF imam iskustva, nekad mobitel zna dobrano ometati prijemniki i osim toga se znaju dogodit takve neobjašnjive pizdraije da je to čudo... Slažem se u potpunosti, ali nisi uračunao da se ovdje radi o RF i pizdarije su neminovne, wireless je još uvijek nepouzdan i to je to Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 04.05.2012. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22530 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hehe ja sam jučer dobio level up na vožnji, KONAČNO sam naučio osnovne pokrete kako hoppat i kako dignut zadnji kotač s poda. Par cm ali pametnom dosta za početak. Try and stop me now.
![]() |
|
|