|
![]() |
#1142 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Evo ovako kupio sm ovu grafu napajanje je bilo neko ( no name) pa kupio gigabyte- superb 550w ima ( 8 pin), skopcao sve instalirao driver koji sam dobio u kutiji pokrenuo neku zahtjevniju igricu i slika se zaled( prvo neke linije po ekranu) kontam driver , skinem sa amd str. isto oborim sistem sve probam isto , pokrenem furmark sve profura ok. [COLOR=#018D25 !important]Igram[/COLOR] 2-3 dana nfs the run na Ulrta setings i opet problem ,neznam dal je u pitanju driver ili nesto drugo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Trebao bi pomoć u rastavljanju referentnog coolera na vtx-ovoj hd5850. Želio bi skinuti samo gornji(zaštitni) dio bez da heatsink odvojim od same kartice tj. GPU-a. Google nije baš pomogao i našao sam samo fotke već rastavljenih coolera. Zbog specifične situacije grafe gdje je prijašnji vlasnik uništio šarafiće koji drže heatsink za samu grafu, heatsink nije za sada moguće skinuti ![]() Ukratko, trebao bi "tutorial" kako odvojiti samo "oklopni" dio grafe... EDIT: Ovako izgleda kartica http://images.overclock.co.uk/produc...-1GBD5-MDH.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Za 650KN sam postao vlasnik Gigabyte 5850 kojoj je otišao ležaj na jednom ventilatoru. Gore sam odmah namontirao svoj Scythe Musashi s kojim kartica u loadu na 12V ne prelazi 65C. OC je 960/5100MHz na 1.088V.
![]() |
#1147 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Sretno s njom i puno fragova ili BTC -a želim :-) Citiraj:
Mislim da je ATI tray tools daleko najbolji - ne instaliram niti CCC. Dodatni plus je lako poštelavanje željenih voltaža, venta, autoOC, itd. Samo pazite jer nakon OC -a preko CCC limita može biti problema sa aplikacijama koje koriste UVD. Bome i flash video zna zezati ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW, ak se već flasha BIOS nije onda pametnije prije isprobati frekvencije i napone softverski ![]() Moja nereferenta 5850 koristi drugačije regulatore napona i sa BIOS -om bez CCC limita ne može mijenjati voltažu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam ovu karticu, i vent joj je postao neizdrživo glasan, rastavio sam i podmazao ali i dalje je isto. Zamjenio bi vent s nekim običnim no kartica ima onaj glupi hladanjk za "zatvorenim" finovima (nešto ovako), prema tome sumnjam da bi kačenje običnog venta pomoglo - a osim toga ispod venta nisu finovi nego ravni aluminij. Imate li ideje ? Je li se isplati aftermarket hlađenje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Moja ideja je da ne ulažeš puno već probaš nać nešto rabljeno (do 150kn max) tipa: 1. Scythe Musashi 2. AC Twin Turbo 3. AC S1 (s obaveznim 120mm ventom pozicioniranim iznad VRM-a pod obavezno) Musashi na mojoj HD6850 kartici nije skroz savršen, ali je par svjetlosnih godina ispred takvog istog stock govanca (na slici) kojeg sam odma skinija i vratija u kutiju. Isto je kupljen rabljen (tu na tržnici) i dobro očuvan.
![]() |
#1154 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima li tko iskustva u radu s više monitora? Da li je izvedivo imati 2 monitora u extend modu i zasebno tv na koji prebacim sliku kada gledam film i sl a da pri tome koristim 2xdvi za monitore te 1xhdmi za tv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ha ha ![]() ![]() ![]() @savec0re Konfiguracija? Napajanje? Monitor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Navedi točan brend/model napajanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1163 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedan mora ići preko Display Porta ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
...ili nabaviti neku od Sapphire FleX grafa koje po defaultu podržavaju 3 monitora preko DVI/HDMI konektora.
![]() |
#1165 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 31.05.2012. u 09:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |