|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() E ovako... trebam malu pomoc... imam trenutno kod sebe nekoliko monitora za popravit, ali zanima me jedna stvarcica... Svi imaju ili P1521E31 ver2.0 FIF1521-31B FA00612CB ili GH001A REV6.0 E sad pitanje je sljedece... Kako su to inverteri za 2 lampe... tesko ih je za naci, nemam pojma gdje bi pogledao... trazio sam ne ebay-u, imaju samo neke rabljene i tako sta... Sto stavit umjesto toga, ima li tko ideju??? Ako netko ima kojim slucajem 10-ak takvih invertera, kupio bih ![]() LP ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Trebaš za notebook ili samostalni monitor? Kod samostalnih monitora je inverter u sklopu napajanja i morat ćeš zamijeniti cijelu ploču napajanja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
Ma trazim za obicni monitor, tj. industrijski monitor... Popravak... hm... NOPE ![]() Popravio sam ih nekoliko kojima je otisao samo Fuse, ali ovi ostali su promasen slucaj... E da... Nije u sklopu napajanja... odvojen je inverter ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kao i sve drugo, ili koristiš više ili manje poznate metode za ispitivanje elektroničkih elemenata i sklopova ili mijenjaš dio po dio dok ne naletiš... Sve se može popravit samo je pitanje isplati li se. Siguran sam da bi neki od servisa elektronike u ZG bez nekih većih problema mogao poraviti te invertere. |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Ma jasno je da se moze popraviti, ali za 10 invertera sa drugim kvarom, potpuno je neisplativo narucivat zavojnice, mosfete i sl, jeftinije mi je onda platit dostvu i nove invertere s neta... a u biti tako je i napravljeno, tako da moze LOCK ove teme... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|