|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Kompjuter radi ali ne daje sliku
Instalirao sam nove windowse i sve je radilo u redu. Kad sam kliknio restart (nakon instalacije drivera i programa) odjednom je nestalo slike. Pokušao sam spojiti i na TV u slucaju da je do monitora - opet nista. Grafička svijetli i ventilator radi, na matocnu direktno spojim ventilator i on se vrti, RAM sam izvadio i ponovno stavio (graficku također). Nemam ideje u cemu bi mogao biti problem. IMAM: ATI Radeon HD4870X2 AMD Phenom II x4 4 gb ddr2 Corsair 650W Imam komp vec 3. godinu i rusio sam windowse gro puta i nikada mi se nista ovakvo nije dogadalo. Molio bih ako netko ima ideje da mi pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Dok se boota stisci F8, udji u safe mod i vidi je'l tamo ima slike, ako ima, sjebal si drivere, obrisi ove koje si stavil i stavi druge. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ma nisu driveri, dobre sam sve instalirao ne reagira uopce |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nisi napisao koju matičnu imaš? Jeli ti spojen onaj mali zvučnik na matičnoj? jeli se čuje ikakav zvuk osim ventilatora kad ga upališ (beep-anje)? Morat ćeš probat izvadit ram i grafičku te dobro očistit pinove sa školskom gumicom te isto tako očistit utor od rama i grafičke prije nego što ih vratiš nazad.. u slučaju da imaš dvije pločice rama probaj upalit računalo sa samo jednom pločicom.. odspoji sve nepotrebno sa ploče, pod tim mislim baš sve osim onog što ti je potrebno da dobiješ sliku (pci kartice, diskove, optiku i slično).. Ostavi samo matičnu+proc+ram+grafika (čak i grafiku nemoj spajat ako imaš integriranu sa ploče).. Probaj resetirat bios jumeprom ili vađenjem baterije (odspooji računalo iz struje za vrijeme reseta)..
![]() |
#6 |
Registered User
|
izgleda da je grafa ipak, stavio sam zvucnik i cuju se 1L2S beepa nije mi jasno kako u jednom trenutku radi normalno, a za 10 sec prestaje davati sliku bez razloga a znam da se nije pregrijala odbijam se jos pomiriti da je krepala jeli moguce da to ima veze sa driverima ili slicno, nesto, bilo sta? neki savjeti sto da napravim da se potpuno uvjerim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
stavi ju u drugi komp kod nekog prijatelja (sam nek ima dobro napajanje) pa onda vidi jer tam radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Probaj kod sebe drugu grafičku neku ako možeš nabavit i probaj ako nisi u drugi dvi spojit, također ako imaš konverter sa dvi na vga probaj drugi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|