|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Tuneliranje za p2p
hm donedavno nam je na faksu bilo dozvoljeno skidati sa p2p mreza ali kak se ekipa razbahatila i nis drugo radila osim toga, sve su ukinuli. mene zanima kak sloziti neko tuneliranje preko 80 porta da mogu noramlno korisiti p2p programe (ne treba mi da skidam tone i tone sranja sa neta nego kad dodjem jednom dva put mjesecno da mogu normalno skidat da se ne moram sa modemom doma mucit). frend mi je rekao da on na jednom drugom faksu masovno koriti "socks2http" program ali nazalost nemrem nigdje naci user ID jel se usluga naplacuje. druga stvar je pak na kaj sam naisao "http-tunnel" koji se takodjer naplacuje ili 16kbps free sto je za 100mbps vezu ipak malo premalo. dakle jel netko zna s cime bi mogao izvesti to tuneliranje da bude besplatno da bude brzo i uncikovito. treba mi samo za Emule i torrent. zahvaljujem svima unaprijed na odgovoru. ako treba jos sto detaljnije napisat samo recite. ovo je postano negdje drugde pa da ponovo ne pisem. saznao sam da se izgleda definitivno radi o layer 7 filtiranju pa ak netko ima ideja kak to sredi nek se javi. BD mi je rekao zgodnu stvarcicu koju ima DC++ da salje i prima nesto "smeca" da zbuni firewall. meni je sad pala jos jedna stvar na pamet. jel bi se moglo to zaobici sa opet nekim proxy-em i tuneliranje kroz 80 port ali da se na drugu stranu spoji na server sa SSL-om?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
ja sam pokusavao nesto s tim programima ali nisam uspio.nasao sam program limewire koji zaobliazi to i sad skidam preko njega,probaj to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da zanimljivo je da i kod mene na faksu radi Limewire ali problem je u tome kaj search bas i ne prolazi najbolje. naime vise manje nis ne nadje. a uostalom treba mi emule sa njegovim razorback 2 serverom.
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hm banana je kaj se nemres spojiti na server ak ne platis, a free suluga od 16kbps mislim da nemam smisla na 100mbps vezi. makar brijem da nista od toga zaboravio sam jel podrzava Http tunnel enkripciju.
![]() |
#6 |
Premium
|
.... Zadnje izmijenjeno od: nicco_st. 20.04.2005. u 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pa pomazemo covjeku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
sorry.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
dakle naravno da znam ali takve stvari ti nisu javno odstupne ko za sve ostalo. jer password gatewaya se nedaje tak lako. uglavnom rjesio sam problem. izgleda da obicno spajanje preko socks5 proxy radi pa izgleda da nije gore layer 7 filtriranje (ne iz tog razloga nego neceg drugog) sad jos pokusavam navi negdje dobro listi free socks5 proxy sa debelim linkom jel kaj sam do sad nasao nije bs bilo neke posebno. ali opet bolje i to nego nista. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|