|
![]() |
#22142 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Znači, gađali su nas. Auuuuuuuuuuuuu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 21.04.2012. u 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22144 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() ![]() ![]() A, još se Sile okreto opetovano nekoliko puta nazad da vidi jel nekog pogodijo sa flašicom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22145 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ma nikog takvog nismo vidjeli na spustu, svega 3 čovjeka. A to kaj ti je doletjelo u glavu vrlo vjerojatno je vozač ispred dignuo kotačem. Meni je n puta buraz znal dignut granu, a i druge stvari koje su letjele prema glavi, a srećom niti jedna nije doletjela u.
![]() |
#22147 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Hocete bit u 12h jos u lugarnici?do tad sam gore.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22149 |
Registered User
|
ok..probat cu doc do tad gore..krecem malo kasnije a idem gore po markusevackom makadamu gore.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22150 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22151 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nadjem na bolhi ovaj bajk http://www.bolha.com/ostala-kolesa/2...glas1279848737 i javim se,zatrazim jos slika itd. i da bih dosao iduci tjedan pogledat bajk,stize mi odgovor I bought the Bike from Slovenia but now i moved back. So i can just send you the package with DHL thru UPS to be more safe for both of us. The insurance and shipping taxes are included in the price. So tell me if you are agree and i can start the shipping as soon as possible. It is in perfect condition and works perfect. You will pay at DHL not at me so you will have 100% safety Give me your name and address where to send. I am in UK. Nakon toga stize mi mail s jos slika. Siguran sam da je neki zajeb u pitanju pa ako netko naleti da zna
![]() |
#22152 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Vratili se vec sa sljemena odavno i vidim da sam ja prvi u pisanju reporta. Bili smo Nik, Cuks, Mic, Logitek i decko sa dropa(ne znam nik) i ja + kaj je danijal stigao u isto vrijeme ko i mi u lugarnicu. Ne znam kada je krenuo ![]() Uspon je bio standardan osim kaj je Cuki na usponu ubacio u 5tu brzinu i odzujao gore. Nes kisice je bilo nakon adolfovca al samo par kapi. Na usponu smo se odlucili da idemo na 23ojku. Isli smo singlicom do Hunjke i tamo produzili na 23ojku. Dio koji su sumari raskopali kada smo Crocus i ja bili je popravljen pa smo normalno mogli voziti. Rock garden su uspjesno prosli Cuks i Mic, ja sam probao 2x ali mi nije islo pa nisam htio izazivat sudbinu, Nik nije pokusavao jer ima SPD. Na kraju nas je i kisa malo oprala. Sve u svemu super dan za voznju. Ko nije isao neg mu bude zao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22153 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Kolega s focusom i ja smo ranije otisli posto smo malo "zurili" pa smo otisli do pilane i zatim preko dotke ![]() endomondo je zabiljezio rutu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22154 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto i mene, bio doma pa otisao. Bas je bilo dobro danas, 23.-ojka je super, pogotovo ovaj dio sa potocicem ![]() Evo video nasih pokusaja prolaska [daj i ti max nabaci svoja 2 ![]() Mic - 2. put uspjesan ![]() moj 2. pokusaj, polovicno uspjesan, malo sam otklizao max - trudio se, mora se priznat, al vilja ga prca Tako da eto, da se to odvozit, al kad vas je vise (ipak netko mora pazit na one koji idu dole jer se fino moze razbit na onom kamenju). Evo jos i koja slika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22155 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nik, koja je to kaciga ?? tražim takvo što ! ove full face su mi onako... overkill lagani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22158 |
sto da napisem ?!
|
sviđa mi se ! jer je koliko vidim potiljak jako dobro zaštićen, iznad uha također, jedino nos i brada... ali uz malo sreće ( i vještine) u padu ni tome neće biti ništa ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22159 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
vrisnuo mi je monitor. ako netko ima nekih preporuka i savjeta oko kupovine novog/rabljenog, molim da mi salje pm ili pise tu ili da me zasipa korisnim informacijama prvi put dok me vidi ![]() biljezim se za sljeme u utorak u bilo koje doba dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22160 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Je fora je ![]() Jbga ja nisam uspio to proc jer cim bi stisnuo prednju bi mi vilja pojela sav hod tak da sam nakon 2gog puta odustao. Sve mi se cini nekek da je u vilji prerijetko ulje i da je zato toliko mekana. Reko Zmija da navratim ponovo jedan dan da iskombiniramo nekaj. U mojoj vilji isto ima kemije ![]() Rebound catridge mi je od domaina (losiji je jer inace sa Lyrikom ide dual flow cartridge). |
![]() |
![]() |
![]() |
#22161 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#22162 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#22163 |
Registered User
|
zar i ti imas dvije sajbe naprijed..koji omjer imas? ovaj tjedan kupujem ove gume http://www.markoprojekt.com/shop/dij...k-roler-60-tpi pa dolazim na onu voznju sta si reko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22164 |
Moderator
|
Ima netko volju za noćnu vožnju ovaj tjedan ? Mogli bi u srijedu ili četvrtak, da razbijemo radni tjedan do vikenda kad vele fenomenalno vrijeme ![]()
![]() |
#22166 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja bi si baš upikno jedno ovakvo, šta vi kažete? http://www.ebay.com.au/itm/ws/eBayIS...m=280868776365 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22167 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22170 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Nebu mu nista bilo od vode ![]() Ja sam ubo u intersportu od McKinley-a neki suskavac za 130kn sa 40% popusta, po izgledu i po svemu mi se cini da je bolja od Lidlove za 150kn. Ubo sam i jos jednu majicu first layer kratkih rukava za 90kn i u Lidlu naocale za 70kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|