|
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Control Panel -> System Protection -> odaberes na popisu disk koji zelis -> Configure -> i odaberes opciju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Desnik klik Computer / Properties, system protection, drive koji oces / configure. Ako nije systemski drive ukljuci previous version. Ovo govorim o 7-ici naravno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Update: Sad sam složio jedan laptop (W7 x86 ult) driveri pa svi update-i. Kad sam krenuo backup raditi pitao me na koji disk/particiju želim staviti image. Tako da probaj update napraviti i vjerujem da ćeš dobiti mogućnost staviti na bilo koji disk/particiju backup. (automatski se backup-a ona 100mb particija i particija od Windowsa). Lijepo pokaže info kolko imaš slobodno na kojem disku, čak sam i USB stick mogao kao destinaciju odabrati ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nisam cuo za "normalan nacin" za moveanje "system volume information" dira na neki drugi. Moj prijedlog je pokusaj ugasiti tj. disable-ati system protection na C:\. Nakon toga napravi symlink ili jos bolje hard ako prodje (mklink) sa C:\system volume information na recimo D:\VolumeC. Sanse da prodje su li-la ali tko zna, mozda i prodje. Javi ak budes isprobao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|