|
![]() |
#22082 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#22083 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Super je dan, ja sam danas opet otisao do posla sa bajkom, nije puhao prejak vjetar, taman koliko treba, i cak ovo oko WestGatea nije blatnjavao vec se posusilo ![]() Jebes bus/auto ![]()
![]() |
#22086 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Kako se gušta lik http://youtu.be/Nm3vPH-oscE |
![]() |
![]() |
![]() |
#22087 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ekipa, jedno pitanje. Na netu sam pronašao par dobrih primjera za izradu nosača za popravak bajka. Za učvršćivanje bicikla na postolje se koriste stege iz dva dijela, koje se pričvrste na cijev: slika Da li itko zna kako se ovaj alat (pipe clamp) zove kod nas i gdje se može nabaviti? Također, ako je netko od vas izradio svoj nosač, volio bih vidjeti slike. EDIT: Prijevod ne obujmica, no to nije to...
Ahhh, what an awful dream. Ones and zeroes everywhere... and I thought I saw a two. It was just a dream, Bender. There's no such thing as two. Zadnje izmijenjeno od: Mr. NiceGuy. 20.04.2012. u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22088 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Znam da je buraz htio napravit DIY stalak no nigdje kod nas nije nalazio clamp (bauhaus,baumax,pevec itd.). Nakraju odustao i kupio jeftino "oriđiđi".
![]() |
#22089 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tu glavu sa čeljusti napravi na principu poluge. Ovo kad ti moraš nešto šarafiti je loše riješenje, jer kad ćeš morati prilikom stavljanja bajka na stalak, jednom rukom držati bicikl u zraku, a drugome šarafiti glavu da se zategne - neće ti biti lagano. A ovo se da napraviti sa lagano širom rupom. Ja sam to planirao, na kraju sam za 350kn kupio stalak iz Slovenije. Nije najjači, ali odradi dobro posao.
![]() |
#22090 |
Premium
|
Ne mogu vjerovati da postoji najobičniji alat koji nije dobavljiv u nas... Vuco, imaš kakav link od trgovine gdje si ga nabavio?
Ahhh, what an awful dream. Ones and zeroes everywhere... and I thought I saw a two. It was just a dream, Bender. There's no such thing as two. Zadnje izmijenjeno od: Mr. NiceGuy. 20.04.2012. u 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22091 |
Moderator
|
http://www.kolesarska-trgovina.si/st...tar-p-262.html 49€ kad uzmeš nazad porez. S time da su proizvojaleci fušeri ![]()
![]() |
#22094 |
Premium
|
![]() |
#22095 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Jel sjutra ono standard tunel u 10h rendezvous?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22096 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja dolazim. Nadam se da neće biti kiše, tj ako je i bude da je bude minimalno. Toliko staza bih htio odvozit da će biti problem izabrat. Išao bih da mi Destro pokaže 10-54, išao bi da mi Nik ili netko pokaže 23 kod potočića, išao bih opet na onu turbo-zabavnu Mrcinu-jedinicu-12icu, so many options, izaberi jednu sigurno ćeš pogriješiti ![]()
![]() |
#22101 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Lovrixx, De5tr0yer i ja otprasili uz i niz Sljeme. Ova dvojica su danas vozili na normu pa sam ih vidio tek u Lugarnici ![]() Prolazna vremena od tunela do Lugarnice - Lovrix 50min, De5tr0 +8min (valjda?) i ja za 61min (uz 2 stajanja, jednom zbog drobljenja lanca, a drugi put zbok misa kakmikaze ![]() Lovrixx kad predje na spd ce ici gore kao sprih. Sad se sigurno pitate kakav mis...e pa malecni, tek izlegao misic baulja stazom, vozim i gledam ga, sve mi je onako izgubljen smijesan, odjedanput frajer odtrci pod gumu i stane, stanem i ja podignem prednji kraj da ga ne zgazim, zapedlam i dignem prednji kotac tak da sam s njime oci u oci te opizdim ukopcan bocno na ledja ![]() Misko je ziv i zdrav, evo i dokaza ![]() ![]() Spust stazom 52, De5tr0 po prvi puta, Lovrixx po prvi puta dio s kickerima, a ja po prvi puta ukopcan na bajk. Vjetar je natresao dosta granja, koje su neugodno popadale po stazi, a i divlji prasci su rovarili te ima i dosta kamencica...tako da staza vapi za jednim ciscenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22102 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ova 52-ojka i ja se ne slažemo , pred kraj sam pao ko čkapi , kočnice su se pregrijale i sam sam ravno u Destra produžio , koji je također pao i zdrapao hlačice. Sa ovom kahlicom se ne usudim zapedalat , katastrofa , nema do ff. Destru je stražnja bremza u bananku , vibrira i vrišti i trokira , nek se javi dal je rješio. Gore sam išao 50min od tunela od Lugarnice , što je za 3 min brže od starog rekorda. Malo sam se zadihao , al sam se brzo oporavio ![]() Ide netko sutra oko 15,16h? Imam školu pa idem po ramu kod Zmije , ne stignem ranije.
![]() |
#22103 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam opet sredio kotac, jupiii...tak da u jutarnjem terminu ne stignem jer moram do Ice, ali u poslijepodnevnom stignem, recimo u 15h. Prognoza je takodjer bolja za drugi dio dana - vise sunca i bez padalina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22104 |
sto da napisem ?!
|
Max viden si kako poziras na drzicevoj ![]() Sad znam od kud ti enduro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22106 |
sto da napisem ?!
|
Ooooo pa to si i ti bio tamo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22107 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jednom se i moralo otkrit ![]() Bio sam kod zmije na servisu vilje i vilja mi sada radi kao da idem sa vrucim nozem kroz putar. Jos je mekanija neg je bila. SAG je namjesten na 20% i malo mi fali da ju zbotomiram sam sa rukama ne znam dal je to normalno il ne? Stisnem prednju i isto skoro zbotomiram vilju tak da cu nes morat sredit da bude tvrdja. Sada je napumpana na nekih 50psi. Budem otisao na jednu voznju vidjet kak se ponasa i ak nebu bilo dobro stavljam manje saga da bude tvrdja, na oko 70psi mi ke sag 15% |
![]() |
![]() |
![]() |
#22108 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovdje je bio jedan meštar od Rock Shoxa. A ja se sad ne mogu sjetiti tko je to. Ako ovo vidi, neka mi se javina PM, moram ga nešto pitati u vezi Boxxera. ![]()
![]() |
#22110 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
|
|