|
![]() |
#22052 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#22055 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ja sam tržio pumpu, gornji i donji dres. Jedino mi je zao sto nisam skuzio da dresovi dugih rukava zapravo imaju navlake za ruke, da nisu u komadu, a iste cijene su bili kao i kratkih rukava. Tak da sam popusio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22056 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Tebi i pope_on_dopeu. Mislim da ima neke veze to što vas dvojica imate neke navike, neću reć koje ![]() Boja je ubitačna i ne znam ko bi normalan birao taj nad onim mat sivim, ali kad ga možeš dobit po nabavnoj cijeni... Plus što ne Marko rekao i provjerio sam na netu, Protea daje cijene koje su mrvicu ispod Europskog MRSP-a. Tako da ako nekog zanimaju Specializedi nek gleda Hrvatsku a ne okolo. Još da se da izvuć neku popustić. Plus ko ima ZABA karticu može uzet na 24 rate bez kamata čini mi se, ili PBZ sad se ne sjećam, jedna od te dve. Meni je bolje da nemam jer bi propo odavno.
![]() |
#22058 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() idem sam prekopati... nisam od jučer popodne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22060 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ja i mali smo u pregovorima, on kaže da odemo do tunela, probamo skinut rekorde leusteka pa poslije na strmopeć. Ja se slažem s njim ![]() Sad ne znam samo kad je on mislio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22062 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Dan prije rasprodaje pale naocale u lidlu, danas pumpica. Jej! Jao sto vas mrzim sta se po cijele dane vozite ![]() ![]()
![]() |
#22065 |
sto da napisem ?!
|
jao ![]() ubio bi za brake set ![]() gratis bi dobio pedale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sex ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22067 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22068 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
http://www.pohrani.com/?1d/V1/YyJ8FaL/dsc00208.jpg Dali je ovo previse iskrivljen mijenjac ? trebam li kupit nov? Danas sam uzeo novi prednji (shimano tx51) 70kn + 30kn ugradnja tako da vjerujem da bi zadnji kostao oko 120-130 sto nije previse novaca, jest da je zadnji uvijek u 4 brzini a prednji saltam non stop 1-2-3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22069 |
Registered User
|
Vrati to rukom nazad, stvoreno je da se piga. Trebaš vidjet moj zadnji mjenjač ![]() Zee ne znam da će postat popularan. 250$ po kočnici, to je skoro 2 XT-a. Meni je tu jedino zadnji mjenjač ok, korektna cijena za short cage s ovim napinjačem.
![]() |
#22070 |
Moderator
|
Ako šalta kako spada, nemaš što mijenjati. Mada ovo na slici meni izgleda kao potpuno ravan. Ne budeš dobio ništa revolucionarno sa zadnjim novim mjenjačem. Sa šifterima vjerojatno da, ali ak je sve ok - zašto mijenjati ?
![]() |
#22072 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
da i meni na dropout smrdi isto kolko se da vidjeti. BTW: meni logitech uspio čopit bicke u lidlu. Kaže babe navalile da je to nevjerojatno. Lidl od 8h radi u 8 i 5 sve rasprodano ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22073 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
dropout je ovo na cega je masinica pricvrscena? izgleda da zbog toga ja nemogu u 7 brzinu prebacit kak spada pocne drobit lanac, i ja 5-6-7 brzina stalno cujem nesto tipa tak-tak-tak dok vozim, prvo sam mislio da ležaj vrisnio pa sam ga promjenio al nije. Ima dropout za skupit il da ga izravnam nekako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22074 |
Registered User
|
Staviš imbus u šaraf i onda pigaš prema gore tako da se ravna prema tebi. Nemoj pretjerat. Ispada da je u Lidlu jutros bilo kao "black friday". Drago mi je da sam ostao spavat :/ jesam konzumerist ali takve gužve mi se gade.
![]() |
#22075 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Može se ravnat rukom mašinica, ali ne i prihvat.
![]() |
![]() |
#22076 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Prerušena baka:
Evo kratka crtica iz Lidla: Mjesto: Jelkovec, vrijeme: petak, tema: prodaja biciklističkih đakonija Dolazim okolo 7,50h na parking Lidla i vidim raju kako sjede u kolima okrenutim prema glavnom ulazu. Srednji stalež (seat, vw, škoda). U autu samo raja srednjih godina 30-40. Parkiram se do njih i izgleda kao da je red na neparne table koji čekaju 5lit benzine. Svi pogledavaju na sat... 7,55h - izlaze svi van, izlazim i ja. Uzimam kolica. Čekam. Svi provjeravaju na satove, ja nemam sata pa snimam raju i čekam trzaj. KATARZA Dolazi starija teta (oko 50-55 god.) uzima kolica, nosi neki ceger, u baloneru je oker boje, ima neki šešir i naočale (podebele, kontam da je dioptrije 2-3 u plusu). Kolica gura neki mladić (20 god. max). Apsolutno su neprimjetni i nitko ne konta koja im je strategija. 8,00 h - nešto je skljocnulo u vratima i svi krećemo prema tezgama. Idem u sredinu i s leve strane su mi bicke, majke, kabanice...i premišljam ja koje trebam, crne, crvene, plave...KAO ONO S LEVE STRANE upada ova teta i GRABI sve na čemu piše L, XL... Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, reko. BELAJ. TRPAJ!!!! kreno i ja...potrpo robe, ni sam još neznam šta sam uzeo pa kad večeras pregledam javnem na forum šta imam i koje veličine pa ko 'će dobije po nabavnoj. Zaključak: nije svaka baka, baka, ima i baka prerušena baka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22077 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad citam ove dogodovstine iz Lidla umirem tu za kompom od smijeha...a u Brezicama u 11h, nema zive duse, ima stalaka za servisiranje, ima alata, ma ima svega - samo ljudi nema. Nema sansi da bi usao u takav u Lidl i taj grabez. Na onoj masinici sto preskace je popigan dropout prema unutra, to poravnati i vozi dalje...moj XT shadow je bio iskrivljen prema vanka za barem sirinu prsta, ali je saltao besprijekorno, a prije ravnanja je bio pod 45° ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22078 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ima tu kod mene neki Lidl isto, budem navratio tamo pa pogledao tu opremu jer mi trebaju bicke isto. Uvijek mi se činilo da je kvaliteta u Lidlu odjeće loša, a loklni dućan s biciklima ima u ponudi bicke kratke za 200kn, što odabrati ? Koliko su te u Lidlu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22079 |
Registered User
|
Volko su. Ja imam 2je bicke od specializeda i mogu ti reći da koštaju skoro 3x više od ovije, a već se sada razvlače skoro do vrata ih navučem (stare oko 8 mj i radim oko 1000km mjesečno, putujem na pos'o, Sljeme...) Ja još nisam probo ove iz Lidla, ali kontam da nisam pogrešio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22080 |
Registered User
|
Jučera sam se sam uputijo na Sljeme okolo 13h, prvi pljusak me sastavijo bukvalno 200m prije Lugarnice (zadnje brdo). Malko se ogrejo, niđe živa roba, tako da sam se mogo pružiti uz peć. U jednom trenu počeo led da pada i to 3x. Pričeko da prođu oblaci prema istoku i krenuo prema Hunjki. Singlica je skoro hirurški očišćena (samo na 1 mjestu oni koji neznaju moraju sići-nisam hteo da ostavim 3. lančanik na drvetu) pa sam onda udario 20-18 i povez'o sa Dotkom. Dugo nisam vozio netom posle kiše, tako da me bacalo na sve strane (očito kriva tehnika vožnje). Spustio sam se na Dotku i dole sreo raju 40-55 godišnjake koji su odvezli krug, a među njima i jedna žemska duša što je za svaku pohvalu, jer ja u ovih skoro godinu dana na MTB-u nisam sreo ni jedno žemsko biće. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|