|
![]() |
#21871 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Eto i mene s vožnjice, skakutah malo po Grmi.... Nik, pokušal sam se dić jutros, no.... ![]() Al nije mi vrag dao mira i makar niktko od zapadne ekipe nije bio za Grmu, odoh sam. Bilo gore par tipusa, neka starija ekipa, kopali nove staze i tak. Šuma uopće nije mokra, samo mjestimice di kiša probija kroz krošnje, pa je bilo i jedno lagano uklizavanje poslije dropa ![]() Znam da većina vas ima neke predrasude prema grmi/ekipi kaj tam ide i misli si nije to za mene, pustite to sastrane, stvarno se isplati doć i tamo, osjetit malo "zrak", bentove, dropove, i sl. jer pomaže puno u sveukupnom skillu, vjerujte... Slikica: (ne znam stavit onak lijepo ko nik ![]() https://picasaweb.google.com/1128572...02589043280754 P.s. evo jedan filmek kaj me nabrijal da idem ![]() http://www.pinkbike.com/video/252129/ Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 15.04.2012. u 14:31. Razlog: filmić |
![]() |
![]() |
![]() |
#21876 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vratio se ja sa utrke , bili ja , Danijel i njegov frend Milo , koji je btw valjda duplo veči luđak od Danijela ![]() Ja sam nastupao u rekreativcima , a njih dvojca u elite , ja 3 oni 5 krugova , staza je jako lagana , nešto tipa Maksimir samo sa više uspona. Od rekreativaca sam mislim bio najmlađi , poziciju ne znam , bit će u srijedu na webu. Pun rac greški sam napravio , al sad znam za ubuduče kad idem. Kao prvo , moram si robu i kacigu nabavit , jer sam vozio sa posuđenom mrvu prevelikom. Moram OBAVEZNO SPD nabavit , jer je bilo 2 ljudi na flatu valjda ![]() I nisam imao vode , što me sjebalo u zadnjem krugu jer sam dehidrirao. Na povratku sa utrke od DS do doma imam 34 km , i sav umoran mi ovaj jebeni divljak Milo nabije prosjek od 32-33km/h i tak oko 25km peglanje(sad shvačam ćemu služi treća šajba) , onda sam u gradu sam nastavio. Uglavnom baš super proveden dan , oko 85km , ne znam točno , sad ću na misu skoknut pa se idem po kvartu vozit da skupim 100-ku ![]() Iduči tjedan , Sljeme mi paše manje više svaki dan , popodne oko 16h tunel. Evo koja slika , Danijel u akciji i bajk. ![]() ![]() ![]()
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 15.04.2012. u 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21877 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Bilo je super, čekam da kolega stavi rezultate na web. Nisi bio najmlađi, imaju dvojica iz kluba 14-15 godina, jedan je pokupio i medalju. Niš, vidimo se za vikend u Zlataru, ako idete.
![]() |
#21878 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Bravo Lovrix za sudelovanje. To ti je od moje kuće 7km, ali sam danas na delu (6-18h) tako da nisam stigo nigde...a i još sam u klubu, pa prava sramota ![]() peglamo Sleme sledeće sedmice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21880 | |
Premium
|
Citiraj:
Stavi tu na forum kad budu rezultati i slike. Kad će otprilike?
![]() |
![]() |
#21881 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Bilo je super danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21882 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Tom stazom se ne moze bas pedalirat kak je i Nik reko jel je cijelo vrijeme dosta strma, a i sumari su gornji dio staze unistili sa izvlacenjem drva. Dalo bi se iskombinirat ispon po stazi 69. Dio na koji smo se mi spojili na 69, nije bas vozljiv (staza 71) jer od toga dijela 69tka ide po markusevackom makadamu i ispadne se kod hunjke. Danas smo u sadtavu Sile, Crocus, Cuks, Adaksinjo i jos jedan decko sa DBa bili na Dotki i nakon toga otisli Cuki, Sile i ja do maximira na skokove al ih je ekipa povecala malo pa se treba paziziti sada kak se skace. Drugi krug je Sile vozio endura i bude on napisao iskustvo ![]() Sto se tice kocnice nije vibrirala tak da se nadam da smo je Vuco uspjeli ukrotit. EDIT: Zaboravio napisat da su mi 661 rage super. Normalno sam mogao pedalirati i nisu opce padali sa koljena. Kao da ih nisam niti imao na sebi. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 15.04.2012. u 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21883 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja si našao širi volan. I skužio da nisam do sada 3 godine vozio na 680mm volanu, već 660mm ![]() Chainguide za sada nisam, nudio mi jedan dečko Shiftguide dosta jeftino, ali to čudo ima 300g, dok klasični (stinger i ekipa) imaju 70-100g. Tako da brijem da ću si kupiti novog Stingera po 175kn iz dućana sa dostavom. Ovaj mjesec još vilica će ići na promjenu bushinga i možda kočnica i to bi bilo to za sada.
![]() |
![]() |
#21884 |
Premium
|
vucek, ovaj tvoj volanček mi izgleda kao kita na biciklu, a nebi vjerovao, identično težak kao i ovaj sunline kaj ga imaš (310g) ![]() uglavnom, stingera ti možda mogu dopeljat iz engleske jer ću da idem tamo sljedeći tjedan i budem navratio u evanscycles |
![]() |
![]() |
![]() |
#21885 |
Moderator
|
Ja sam odmah skužio koliko je, iako duži, Sunline krući. Zapravo me prije 3 godine netko prevario što se tiče širine volana ! ![]() Fala, ali meni taman dođe ovo direkt doma, a za par kuna mi se neda tebe jeb*vati ![]()
![]() |
#21886 |
sto da napisem ?!
|
![]() ooooo Zubich prijateljuuu ![]() hahaha šalim se ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21887 | |
Premium
|
Citiraj:
Neš mi je Denis(cx-ray) sa dropa govorio da će on ić i da će mi se javit da idem s njim sa vlakom , pa možemo opet svi zajedno , i Milenog povedi.
![]() |
![]() |
#21890 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21891 |
Premium
|
Destro ne vidim razlog da ne dođeš. Bio je danas isto neki frajer sa Pitchom full stock i bio je solidan. Ti češ njima j. mater nizbrdo , al uzbrdo će bit malo teže , al da se naravno. Sam je jako važno da se odmah na početku probiješ , jel je teško stizat jednog po jednog po uskoj stazici. Samo naravno nabavi si normalnu kacigu , jer sa ff ćeš zakuhat nako 500m.
![]() |
#21892 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa za društvo barem i ak se može vozit bih došao malo vozit, nikad se nisam htio niti volio natjecati u sportu (osim timski). Samo moram vidjeti kako ću s vremenom biti, volio bih i završni rad na faksu dovršiti što prije. We'll see ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21893 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21894 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bila je super vožnjica danas, dugo dugo nisam bio na Dotki ali cijeli krug napravit. Ustupio mi Max na drugom spustu Endura da probam. Majke ti mile. Ajde nisam išo na najjače jer mi je volan puno širi i kočnice stoje nekak čudno a prednja čupa oči van pa da ne bude "Sile down" sam se malo skontrolirao, chicken oko kickera onih većih. Ali brate mili, znao sam da ne smijem probat, nema sad nazad...
![]() |
#21895 |
Premium
|
http://bk-dugoselo.hr/?p=50 Evo rezultati , ekipa je nepismena ko desetogodišnji cigan iz dubrave. Meni su napisali Sliškov umjesto Sliško , i još mi stave BK Bjelovar umjesto idividualac ![]() 25 od 41 , pa i nije tak loše , sad me buraz neće prcat da sam zadnji bio ![]()
![]() |
#21896 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21897 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Mi smo bili danas 2 kruga po Dotki + Maksimir. Kisa me fino oprala na putu do doma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21898 | |
Yugokiller
|
Citiraj:
Imam i ja jedan fail, a svi padali na istom mjestu, samo ja imam 2 površinske na potkoljenici s vanjske strane. pikčr
![]() |
![]() |
#21899 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Di si pao?cuo sam da je na prvom djelu staze dosta ljudi palo..tad sam iso nije mi se cinio taj dio zeznut...kad smo gledali vasu utrku dosta ih je bilo palo na prijelazu iz sume na cestu..taman prije cilja..sjecam se da je jedan pao tak i izgubio prvo mjesto..koji peh.. Lovro Zlatar je poslje Marije Bistrice.. previse bi se umorio za trku da idemo bajkom do tamo..a za vlak jos neznam..nekak mi se neda to..prosli put kad sam iso sa vlakom vlak se je vuko uzasno..presporo je to..vidjet cemo jos do kraja tjedna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21900 |
Yugokiller
|
Pao sam na kraju drugog kruga, dolazak na asfalt. Zanio zadnji kraj, ali prednja guma nije držaja u zavoju na asfaltu i bam. Sva sreća pa nisam stegnuo ručice kočnica, inače bi sahranio SLX. Što se tiče prijevoza, ako bude mjesta kod nas možete s nama. Samo neznam koliko auta će ići.
![]() |
|
|