|
![]() |
#1 |
........
Datum registracije: Mar 2012
|
Windows XP ili Windows 7
nisam nigdje naišao na ovakvu temu pa da je ja otvorim Šta je bolje za gaming Windows XP pro service pack 3 ili neki windows 7 ili je svejedno jer vidim da sedmica na igre zahtijeva puno više nego xp ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Ako imaš više od tri ipo gige rama onda sigurno sedmica, jer sa xp-om nebudeš imo više od tri ipo gige rama. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
goc krivo si rekao znaci on ti je htio reci da 32 bitne verzije windowsa podrzavaju samo cca 3gb rama . no za xp ima i windows xp prof 64 edition koji podrzava do 128gb. ja imam dual boot i na 64 xpu mi procita 4gb koje i imam.. vidim da ce ti biti komp dosta dobar cim imas 8gb ..no ja ti preporucam win 7 64bit . neces osijetiti razlike u igri na takvoj masini a win 7 je ipak noviji,funkcionalniji,lijepsi oku(barem meni) blabla od xpa.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Zapravo i možeš ali moraju biti 64bitni windowsi pošto 32 bitni ne očitavaju više od 3ipo gige koliko god da ih imaš. Ali u svakom slučaju pošto češ imat 8 gb očito je i na novijoj konfiguraciji, a xp nema smisla stavljat otkako je izašo sp1 za sedmicu i ona radi ko podmazana. I još uz to neki od novijih naslova niti ne rade na Xp-u. Edit: malo kasno palim ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ali zato sa 64-bitnim OS-om "imaš" više od 3 gige. Mislio sam da smo to već prošli ![]() Autoru: ako ćeš imati dobar komp, svejedno ti je dal ćeš ići na 64-bitni XP ili 7icu sve dokle ćeš uspjeti naći drivere za svoj hardver. A ni to danas nije više problem...
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 17.03.2012. u 09:36. Razlog: užasan tipfeler |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
W7 je modernizirani XP, mišljenja sam da će W7 postat legendaran ko i XP, s dva ili tri SP. W8 ne nudi ništa revolucionarno u odnosu na 7icu, i sigurno ne prelazim na njega, na 9tku možda pređem ako se pokaže da je bolja od W7. No da ne duljim, svakako da je isplativije i pametnije preć na W7, pogotovo ako imaš para uzmeš Ultimate 64-bit OS, i vjerujem da si na miru barem tri godine, dok ne izađe 9tka ili kako će se već zvati. Barem je to moj plan, sad kakav drugi imaju nemam pojma. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Čemu Ultimate windows 7, da bi imao bitlocker ili direct access ili 35 jezika? a platio 400-500 kuna više, nemojte gledati više od PRO x64 verzije |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|