|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ati HD 5670 smrzava na flash
Pozdrav Imam problem sa novom konfiguracijom. Naime, prilikom pregledavanja videa na youtube-u, otvaranja nekih stranica sa flash sadržajem (ali samo nekih), te ponekad dok je komp na idle, dogodi se da se ekran zamrzne. Jednostavno se ekran smrzne, sa bijelom ili crnom bojom i komp ne reagira. Potrebno ga je resetirati na gumb na kućištu i to je to... konfiguracija AMD Athlon II x4 631 FM1 2.60 ASUS F1A75-M LE Ati HD5670 1GB(V2) DDR5 DDR3 4gb 1333Mhz Windows 7, driver je Catalyst 11.7, DirectX 11, Flash najnoviji instaliran (koristim Chrome) Na netu sam naša da su slične kartice imale iste probleme, koji su kao trebali biti rješeni kroz hotfixe ili nove drivere, ali očito kod moje kante problem perzistira. Također se ponekad zablokira u idle, kad ga se uopće ne dira 20ak minuta, tako da možda nije problem u samom flash sadržaju. Sad, dali netko zna postoji li neki patch, hotfix, posebni driveri, šta ja znam... da se taj problem rješi... Nije mi problem odniti komp do servisa (a čini mi se da ću morati), ali ako se da rješiti nekim nadogradnjama bolje tako... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pokušaj instalirati koju live verziju Linuxa pa vidi da li se i tamo događa isto. Meni nekako više vuče na probleme s driverima nego samom grafom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Probaj i ovo napraviti, možda pomogne. http://www.youtube.com/watch?v=m_YCx0JWnP4 Ili googlaj "disable hardware acceleration in flash" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Samo da nađem neke drivere ili hotfix jer se isto zna desiti i u idle-u, tako da je očito problem u driverima a ne u hardveru. Još nešto... trenutno je na komp spojen 10 godina star Samsung SM765MB (CRT 17''), preko VGA (novi 22'' imam al trenutno je dislociran), dali postoji mogućnost da on radi probleme? Do sada je radija perfektno, štoviše, slika bolja nego na lcd-u. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|