|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() @Ice samo nosi na reklamaciju.....imaš peh sa tim blackovima..... p.s to me podsjeca na frenda koji mi je pričao da on koliko god rama kupi nakon nekog vremena mu nestane malo.....pa smo mu savjetovali da zatvara vrata da mu megići ne bježe van....lolčina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Samo ako mogu ispričati svoj slučaj prije dosta godina. Imao sam ploču Abit NF7-S koja je u to vrijeme bila mrak, sa Bartonom 2500+. Također je i kum imao istu ploču. No nakon nekog vremena su nam diskovi počeli dobivati bad sektore. Naravno da smo počeli mjenjati hardove koji su bili pod garancijom. I to smo napravili 2-3 puta. Nakon trećeg puta je stvar postala sumnjiva. I na netu smo tražili rješenje. Probali sve, od drugog napajanja, kablova i flashanja biosa. Na kraju je rješenje bilo u jednoj postavci u biosu , nešto kao write delay time, ne sjećam se točno. Kad smo promjenili stavku s 10us na 1ms, hardovi od tada više nisu dobivali bad sektore. Eto to je moje iskustvo. Nadam se da sam malo pomogao.
![]() |
#35 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Stvarno nemaš sreće, radim u firmi za spašavanje podataka i u skoro godinu dana su stigla samo 2 diska na spašavanje i oba dva su bila pala na pod, mislim da si dobio neku seriju koja je bila za uništavanje što su znali prodavati kod nas u nekim dućanima ![]() Nego gdje si to kupio te diskove da izbjegavam taj dućan?? Što se virusa tiče nisam siguran ali mislim da je bio neki koji je radio fake BB-e na disku ili je to bilo na floppy-ima, pa je trebalo samo odvrtiti full format i oni bi nestali, ali to je bilo jako davno i kao što rekoh nisam siguran.. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.04.2012. u 16:40. Razlog: spajanje postova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|