Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.04.2012., 22:46   #21511
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Eto i nas doma, oprani i čisti, a dojmovi su brutalni.

Gore smo išli sa upaljenom samo lampom sa ebaya za 2$ , zadnju trećinu nam je mjesečina obasjavala. Hukanje životinja i stalno neko šetanje u šumi pored je malo scary, ali ponio je buraz na moj nagovor nož . Nema zajebancije gore, ni medvjed me nije mogao iznenaditi.
Max je bio gost iznenađenja na tunelu, Enduro ima čudan prizvuk na prvu . Tko mu kriv kad koči stalno...

Dolje je to druga priča. Logično, ide se podosta sporije, jer se ne vidi baš korijenje i kamenje najbolje, točno, vidiš ga 2m prije nego ti je kod kotača. Noge su me jače boljele na spustu nego na usponu koliko sam krut bio. Jedino pozitivno jest što te mrak tjera da gledaš 10m ispred, pa će i to dobro doći po danu kad se usavrši tehnika .

Ostalo - super. Sa Nikom i burazom ne može biti dosadno, opet je Lojstek pao kao od šale jer smo se zajebavali i podjebavali konstantno. Gore je puhalo pa smo se obukli, fiksilrali na Puntijarki lampe na kacigu i spustili se dolje. Za prvi puta, Nik je pazio i nije jurio, jer smo buraz i ja totalno bili pod dojmom. A i nakon 5min fakat izgubiš osjećaj da je mrak, i onda te samo kamenje iznenadi...

Super, za 3:40 od kuća-lugarnica-kuća, nije loše. Definitivno ću ići češće ako vrijeme dopusti.
Jeste poslikali kaj?
JackZg je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2012., 22:49   #21512
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Pa bi, ali ne zavidim recimo tebi kaj imaš ovo ili ono ali kad ja čučim doma i učim a ekipa naganja srne po Medvednici onda pozelenim od muke.
Ma kaj bi meni zavidio kaj ti je

Je, ni meni nije svejedno, al eto sad ovaj tjedan očistim ligu i slobodan sam do 9-10 mjeseca
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2012., 22:49   #21513
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor JackZg Pregled postova
Jeste poslikali kaj?
Imam jednu lošu sliku Nik-a pred Puntijarkom .

Nemam dobar mob, ali htio sam dobru foru napraviti, samo kaj sam sad lijen
Staro 03.04.2012., 22:54   #21514
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ja ubo jos jednu lampu na ebayu

KOliko mi se cini lampa je ista ova koju su recenzirali na dropu. Ona ce ici negdje na volan il isto na kacigu
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 03.04.2012., 23:04   #21515
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ponuda za timske majice

Dečki, imam jednu ponudu za sve nas, dajte s pažnjom pročitajte post.

Disclaimer: moj profit u ovoj priči je nikakav. Profit kolege čaplje je također nikakav. Dakle, ovo je primarno pro bono akcija koja je krenula tako da je čaplja pitao par dobavljača biciklističke opreme jesu li spremni kakav popust dati na veću narudžbu jer bi im mi onda bili kao hodajuće reklame, ali BEZ ikakvih natpisa firme koja nam to omogućava. Approved by tor

Sad na posao.

Dakle, od firme chronometrum iz Zaprešića koja je distributer Vitesse odjeće za bicikliste i nova je na našem tržištu (nekih godinu dana) dobili smo ponudu da možemo dobiti dva artikla po znatno sniženim cijenama ukoliko zadovoljimo brojku od 30ak ljudi koji bi kupili majicu na trenutno dva foruma, forum.hr i PCe. Vidjet ću može li se kakav dogovor smisliti i sa dropbike.com, ali mislim da neće biti problema oko dosezanja potrebite brojke narudžbi.

Kolega čaplja je postavio temu na forum.hr. Ne čitati ako ne želite dobiti glavobolju.
Slobodno pogledajte, ja sam u konačnici malo pričekao i stao na loptu da vidim kako će se stvari razvijati, ali dosta solidan interes se pobudio.

Ponuđena nam je primarno majica, ali smo uspjeli dobiti i kratke hlače sa naramenicama u ponudu. E sad, hlače će biti fiksnog dizajna koji će pratiti majice bez komplikacije sa natpisima, dok ćemo na majice moći otisnuti svoj logotip.

Dizajn majice je ovakav, natpis Vitesse će biti jedino na kragni, dok ostatak majice možemo popuniti logotipom PCe kakav vidite u gornjem lijevom kutu, bilo sprijeda, straga ili s obje strane, cijena se ne mijenja. Uz logo možemo dodati neki natpis tipa “Milf hunterz” ili pak “Mine is bigger” ili “Moves like Jagger” ili “PCe ekipa”, to možemo odabrati kak hoćemo.

O čemu se radi zapravo? O dva Vitesse proizvoda, slobodno si potražite kakva je to firma, koga opskrbljuje, kakvi su materijali itd.

Možemo birati model majice JERSEY SHORT koju možete vidjeti na njihovoj službenoj stranici prvo i drugo po redu. Dakle možemo odabrati oćemo onaj kao antibakterijski ili mikro materijal.

Ukratko:
• Dres kratkih rukava
• Micro ili AntiBac materijal, rastezljiv (mekan, lagan i ugodan osjećaj)
• Anatomski rez 3 stražnja džepa
• silikonski anti-slip
• kratki cif/zip

Cijene:
• Micro: ako se skupi 30+ ljudi -> 260kn
Micro: ako se skupi 50+ ljudi -> 235kn
• AntiBac: ako se skupi 30+ ljudi -> 290kn
AntiBac: ako se skupi 50+ ljudi -> 265kn

--
--

Hlače su pak BIBSHORTS SPEEDLINE - ovdje druge po redu.

Ukratko:
• neka vanzemaljska (UFO) pelena
• naramenice
• silikonski anti slip rubovi
• Lycra materijal

Dizajn prati majicu.

Cijena za 10+ ljudi: 290kn
Cijena za 20+ ljudi: 275kn
Cijena za 30+ ljudi: 250kn

--

Eventualne uplate, ako se skupi dovoljno ljudi na svim forumima išle bi direktno firmi na račun.

Kompliciranja sa raznim dizajnima sam sveo na minimum i molio bih da se ne pitaju pitanja “A nije bilo jabuke?” Ali pitanja o bilo čemu drugome pitajte, možda sam i ja nešto zaboravio.

Više dizajna nećemo imati, isto tako printanje nadimaka, imena i sličnih kerefeka jer to dodatno osjetno
poskupljuje stvar. Tisak se vrši u tvornici posebnim strojem za te materijale, bla bla.

Grafičku pripremu dizajna i printanje logotipova dobivamo besplatno.

Slobodno progooglajte cijene, komentirajte.

Ako se skupi nas bar 10 da bi uzeli ovako nešto onda bi prije konačnih uplata otišao pogledati materijale i poveo nekog ko se kuži u to (Nik, anyone else?) pa da kaže dal se to isplati ili negdje možemo jeftinije proći.

Ja bih htio uzeti bicke, a majicu ak nas se skupi dovoljno.

Dakle, oko 500-600kn timski komplet sa PCe natpisom, mene zanima jeste li vi zainteresirani za tako nešto, samo majicu, samo lače ili oboje?

De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2012., 23:07   #21516
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2012., 23:27   #21517
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Ja ubo jos jednu lampu na ebayu

KOliko mi se cini lampa je ista ova koju su recenzirali na dropu. Ona ce ici negdje na volan il isto na kacigu
Iskreno, ja bih sve lampe krknuo na kacigu .

Za volan sam dobio drek mount, nisam lampu sa podesivim fokusom niti stavio na spustu.
Staro 03.04.2012., 23:49   #21518
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
@Destro

Sto se tice gore spomenute obleke ja nisam zainteresiran jer sam skloniji baggy+T shirt vulgaris kombinaciji, one dzepove na ledjima i tregere na bickama ne mogu provariti.

@max

Ta lampa uz onu pravu ti uopce nece doci do izrazaja, odnosno neces uopce skuziti da radi ...ali moze koristiti za uspon ili kod nekog defekta kad treba sarafiti po bajku, krpati gumu i sl.

Ja cekam ovu da dodje...stara je odradila svoje (citaj raspala se).
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2012., 23:52   #21519
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
razlika je u lovi, a lovu štedi na brojkama.
svakog ćeš sjebati i spigati... za to je i napravljen (u krajnosti)
bolje dobro prouči i složi kombinaciju za medium cage jer se u tome osjeti razlika. fleksanja, piganja, drljanja po žbicama i sl.

Ionak samo u obzir i dolazi medium cage. Zato mi sad i ide na zivce ovaj XT long cage.

Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
netreba ti ništa više od X5, jako su male razlike u mjenjanju (gotovo neprimjetne), a cijena je eksponencijalno veća...

vozio sam ih sve (neke i više puta) i veće razlike nisam uočio OSIM što su X9 šifteri ipak finiji od X5 i X7... pa ako ti ulete, probaj ih, ali inače, stvarno ništa posebno.
Neki vrag me vuce na X9. Uzeo bi prednji shifter X9 2brzinski, zadnji X9 i zadnji mjenjac X9. Prednji mjenjac cu ostavit ovaj XT E-type jer mi proizvodjac njega preporuca da nebi bilo sranja oko mijenjanja brzina sa nekom drugom vrstom mjenjaca.

A s druge strane stoji i to sto Zeljac kaze, ionak ce se to sve lomit i pigat pa je onda mozda bolje skrsit X5 u odnosu na X7 i X9.

Draze mi je nekako da su mi i shifteri i mjenjac od aluminija nego od plastike.

Pojma nemam ni sam sta da radim.

Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
53 min od tunela do Lugarnice Lojstekom , beat that bitches (ovo se ne tiče Danijela i Renesisa )
Lovro, jedi jos zganaca

Trebat ce ti

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova

Dakle, oko 500-600kn timski komplet sa PCe natpisom, mene zanima jeste li vi zainteresirani za tako nešto, samo majicu, samo lače ili oboje?

Ja jesam, ali trenutno nisam u mogucnosti toliko love istrest na obleku. Ne kazem da mi nebi dobro dosla, ali imam u planu neke druge stvari rijesit, jbg.

Mozemo neke naljepnice za bajkove slozit. Predlazem PCE logo sa nekom slikom bicikla uz natpis:

PC Ekspert NN team
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 00:02   #21520
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
@max

Ta lampa uz onu pravu ti uopce nece doci do izrazaja, odnosno neces uopce skuziti da radi ...ali moze koristiti za uspon ili kod nekog defekta kad treba sarafiti po bajku, krpati gumu i sl.

Ja cekam ovu da dodje...stara je odradila svoje (citaj raspala se).
Ma ja sam ubo tu jer je jeftina, a i za uspon mi se cini da je dovoljna + kaj te vise necu zicat da mi posudis svoju
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 00:04   #21521
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Ne radi ništa, eto šta. Medium cage ti ne prolazi dok ne makneš jednu šajbu naprijed.
Ako išta, svi ti SRAM mjenjači jače strše van bočno od Shimana s Shadow oblikom, i prije ćeš roknut SRAM mjenjač bočno u kamen nego XT long cage nogicu u neš drugo.
Ako već imaš vrh ponude Shimana zašto davat zbilja velike pare na SRAM ekvivalent koji nije toliko bolji da bi se isplatilo.
Staro 04.04.2012., 00:21   #21522
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Neki vrag me vuce na X9. Uzeo bi prednji shifter X9 2brzinski, zadnji X9 i zadnji mjenjac X9. Prednji mjenjac cu ostavit ovaj XT E-type jer mi proizvodjac njega preporuca da nebi bilo sranja oko mijenjanja brzina sa nekom drugom vrstom mjenjaca.
A s druge strane stoji i to sto Zeljac kaze, ionak ce se to sve lomit i pigat pa je onda mozda bolje skrsit X5 u odnosu na X7 i X9.

meni je x5-ica pukla na najtvrđem i najmesnatijem dijelu. destro i mic se uvjerili u to. To je sve normalno
zamor materijala, dotrajalost, učestalost korištenja itd. itd. nitko i ništa ti neće garantirati da ti nećeš skršiti x9 na prvoj vožnji. nemoj biti attention whore sa x0, x9 opremom i davati 90€ za stražnji mjenjač kad ga možeš ostaviti na prvom kamenu. za duplo manju lovu se dobije x5 ili x7 (preporuka aleš) koji će svoj posao obavljati ništa manje loše nego x9 od 80-90€ !
i ja sam osobno takav da bi imao tip top, poštene dijelove na biciklu, super se osjećao na njemu i bio njime zadovoljan... ali za x7-icom (koja, moraju svi priznati nije sprdnja) ne bi sigurno toliko žalio kao što bi žalio za ičim skupljim/"boljim"/ "kvalitetnijim"....
ovo gore je moj osobni stav, sigurno se netko neće složiti... ali... to sam samo ja, moji doživljaji i iskustva.

a, isto tako mislim da i sa prednjim mjenjačima nije drukčija priča. srećom, do sada imao jednog duže vrijeme, drugog se riješio na vrijeme i nema toga koji mi nije imao iritantnog sitnog lufta pa lanac zadrlja po mjenjaču itd.
o tome će valjda netko drugi malo više

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 00:22   #21523
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Ma jebe me kaj mi svako malo pocne jebat, ne znam jel to do shiftera il do cega. Djubre mi salta po 2 brzine, pa mi onda zna prekocit lanac itd, a jebena je muka nariktat ga da radi kako treba. I kad ga slozim da radi kako treba onda krene jebavat ubrzo i tako.

Ide mi to na jetru lagano. Sve me strah da cu lanac opet potrgat zato jer mi zna prekocit.

EDIT: @ Zeljac - ma nisam mislio novo kupovat. Uzeo bi nesto rabljeno a ocuvano.

X9 zadnji mjenjac je po 250-300 kn u ok stanju, shifteri su oko 200-250kn/kom.
Staro 04.04.2012., 00:25   #21524
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Sličan problem, Zmija dijagnosticirao u 3 sekunde - iskrivljen dropout. Naravno da je iskopao jedan iz šupice
murina je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 00:28   #21525
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Čuj, mene je Bane pregazio i savio mi se mjenjač na ful čudan način i sve radi pic pic. Ne sumnjam ja da ti znaš porihtat mjenjač, ali eto, meni sve radi odlično i pod opterećenjem i svakako nakon što mi ga je Zmija (a tko drugi) doveo u red.
Ali bože moj, ako si baš odlučio, a nije zgorega ni probat neš novo nekad, imaš barem sigurnog kupca za desni šifter XT
Staro 04.04.2012., 00:30   #21526
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:

EDIT: @ Zeljac - ma nisam mislio novo kupovat. Uzeo bi nesto rabljeno a ocuvano.

X9 zadnji mjenjac je po 250-300 kn u ok stanju, shifteri su oko 200-250kn/kom.
Nemoj kupovati rabljene stražnje i prednje mjenjače. Shiftere ok, ali ovo dvoje ne.

Kad ih preuzimaš ne možeš nikako provjeriti imaju li lufta jer ih opruga zategne u krajnji položaj. Ja se sjebo dva puta, više neću nikada. Sva sreća pa sam oba puta dao 150kn za mašinicu pa nije neki problem.

Dakle, pravac u sloveniju kod aleša kupit X7 straga i shiftere možeš XX što se mene tiče, tak i tak njih budeš tek nakon ručica kočnica potrgao

Evenutalno ako naletiš da aleš ima za istu paru X9 mjenjač

I svakako ti se isplati skinut treću šajbu i uzet medium ili short cage po pitanju skakutanja lanca (samo ak ima 22-32 uzmi short inače neće moći ove noći)

Dakle, dobio sam 3 odgovora za majice, ostatak?

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 04.04.2012. u 00:55.
Staro 04.04.2012., 00:42   #21527
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Sličan problem, Zmija dijagnosticirao u 3 sekunde - iskrivljen dropout. Naravno da je iskopao jedan iz šupice
Budem (ako cu stic u cetvrtak) skinuo dole masinicu i dropout da vidim dal je s njim sve ok.

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Čuj, mene je Bane pregazio i savio mi se mjenjač na ful čudan način i sve radi pic pic. Ne sumnjam ja da ti znaš porihtat mjenjač, ali eto, meni sve radi odlično i pod opterećenjem i svakako nakon što mi ga je Zmija (a tko drugi) doveo u red.
Ali bože moj, ako si baš odlučio, a nije zgorega ni probat neš novo nekad, imaš barem sigurnog kupca za desni šifter XT
Desni shifter mi je Deore pa mozda zato i kenja?

Lijevi shifter mi je XT.

Citiraj:
Nemoj kupovati nove stražnje i prednje mjenjače. Shiftere ok, ali ovo dvoje ne.

Kad ih preuzimaš ne možeš nikako provjeriti imaju li lufta jer ih opruga zategne u krajnji položaj. Ja se sjebo dva puta, više neću nikada. Sva sreća pa sam oba puta dao 150kn za mašinicu pa nije neki problem.

Dakle, pravac u sloveniju kod aleša kupit X7 straga i shiftere možeš XX što se mene tiče, tak i tak njih budeš tek nakon ručica kočnica potrgao

Evenutalno ako naletiš da aleš ima za istu paru X9 mjenjač

I svakako ti se isplati skinut treću šajbu i uzet medium ili short cage po pitanju skakutanja lanca (samo ak ima 22-32 uzmi short inače neće moći ove noći)

Htio si valjda rec ne kupovat rabljeno?

Trecu sajbu sam odavno skinuo, gore je bash.

Sajbe su 22-32, zasto nebi medium radio?
Staro 04.04.2012., 00:54   #21528
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Da, krivo sam napiso bio.

Ako imaš dvije šajbe većeg omjera od 22-32 onda ne možeš koristiti short cage jer je premalen mjenjač. Medium ide bez problema na sve sa dvije šajbe. Sve sam isprobavao već, nezgodno sam se izrazio
Staro 04.04.2012., 01:13   #21529
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Cuks, pogledaj si bužire. Ja sam na staroj rami imao problem sa šaltanjem jer sam ostavio stare bužire (od prvog bajka).

Na novoj rami imam - spigani dropout koji se pomiče malo napred nazad ako nije dovoljno stegnut na imbusu, Shadow XT koji je raskliman kod spoja kaveza sa tijelom, nema donji pulley od XT-a već od Acere, ima 4 godine vožnje po Sljemenu, rabljeni LX šifter, sajlu od 8kn i radi - savršeno sada na ovoj rami gdje su bužiri original. Šalta mi bolje nego išta što sam prije vozio.
Staro 04.04.2012., 01:29   #21530
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Gornji dio kondoma imam dovoljno, donji dio mi je gey

Fala ali netreba mi niš od toga.

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 04.04.2012. u 01:57.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 08:03   #21531
D.O.M.I.
Premium
Moj komp

D.O.M.I.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:

Potencijalno sam zainteresiran i za majicu i za hlačice, malo još da izvidim situaciju kak će se odvijat i financijsko stanje.
D.O.M.I. je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 08:08   #21532
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Upravo sam to htio napisati, 100% da ti je popigan dropout.
Isti simptomi, ravnao ga 2x prosli mjesec

Imam x7 shiftere i mjenjac i to radi pic-pic...ali recimo da sam bio zadovoljniji s SLX+Deore XT shadow kombinacijom s kojom nisam imao ama bas nikakvih problema (u 4k km), koliko sam puta popigao masinicu, poravnao rukom i vozi dalje, nikakvih problema, a na oko se vidjelo da je dropout spigan prema van.

Na Jekylu neka samo malo popigam dropout vec pocinje saltanje po 2 brzine, a uopce se ne skuzi da je iskrivljen (objasnio mi je Ico kaj i kak da gledam), zatim buzire i sajle sam upokojio u manje od 2k km, puno teze mi je nastimati SRAM i cesto trebam korigirati mjenjace, posebno me iritira onaj kotacic s kojim se zateze/otpusta sajla na shifteru jer kao da ne reagira, ili reagira pa ju treba dosta puta odvrnuti da ima ucinka.
Na Shimanu bi to postelao u roku keks, sa SRAMom gnjavaza...tak kad bi sad kupovao taj dio opreme laganini bi isao SLX/XT-XT shadow kombinacija bez razmisljanja.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 09:13   #21533
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Ja također imam x7, i za sad sve šljaka fino, ne brojim poriktavanja kad nekaj mijenjam na bajku, poriktam mašinicu brzo i jednostavno
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 10:07   #21534
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Mozemo neke naljepnice za bajkove slozit. Predlazem PCE logo sa nekom slikom bicikla uz natpis:

PC Ekspert NN team
+1
Frend mi izrađuje neke naljke za 2 i pol kune komad , sam mu treba dat sliku , pa ak treba bumo skombinirali nešto. 7.5cm sa 4cm je veličina ak se ne varam.
Staro 04.04.2012., 10:16   #21535
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:

Imam x7 shiftere i mjenjac i to radi pic-pic...ali recimo da sam bio zadovoljniji s SLX+Deore XT shadow kombinacijom s kojom nisam imao ama bas nikakvih problema (u 4k km), koliko sam puta popigao masinicu, poravnao rukom i vozi dalje, nikakvih problema, a na oko se vidjelo da je dropout spigan prema van.

Na Jekylu neka samo malo popigam dropout vec pocinje saltanje po 2 brzine, a uopce se ne skuzi da je iskrivljen (objasnio mi je Ico kaj i kak da gledam), zatim buzire i sajle sam upokojio u manje od 2k km, puno teze mi je nastimati SRAM i cesto trebam korigirati mjenjace, posebno me iritira onaj kotacic s kojim se zateze/otpusta sajla na shifteru jer kao da ne reagira, ili reagira pa ju treba dosta puta odvrnuti da ima ucinka.
Na Shimanu bi to postelao u roku keks, sa SRAMom gnjavaza...tak kad bi sad kupovao taj dio opreme laganini bi isao SLX/XT-XT shadow kombinacija bez razmisljanja.
ovo u "normalnom" svijetu vrijedi obrnuto.

SRAM je lagano naštimat i namjestit, te nemaš nikad gnjavaže oko naštelavanja, a za šimano ovo što si napisao za SRAM

valjda si ti naletio na neki poseban komplet

@Destro

nema se para, inače bi bio zainteresiran s obzirom da mi treba obleka a nemam predrasude prema tajcama.
zubich je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 12:09   #21536
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

ima netko ključ za pogon, za posuditi na dvije minute ?? ponovio sam se pa to treba smontirati
race face diabolus... treba mi ključ za vanjske ležajeve ala howitzer i sl.

Staro 04.04.2012., 12:21   #21537
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
a tko nema to

ti se da dolazit do malešnice/španskog?
zubich je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2012., 12:26   #21538
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

to mi možeš i baciti tu do stenjevca
budem te zagnjavio na pm pa se dogovorimo

EDIT:

u jebate... zna netko više o ovome ?! zna netko možda biciklistu ?!

Zadnje izmijenjeno od: Željac. 04.04.2012. u 12:32.
Staro 04.04.2012., 12:35   #21539
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=33&t=71066

Biciklist se bori za život. Komentari intelektualaca su za žile rezat.
Staro 04.04.2012., 12:37   #21540
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Cuks, pogledaj si bužire. Ja sam na staroj rami imao problem sa šaltanjem jer sam ostavio stare bužire (od prvog bajka).

Na novoj rami imam - spigani dropout koji se pomiče malo napred nazad ako nije dovoljno stegnut na imbusu, Shadow XT koji je raskliman kod spoja kaveza sa tijelom, nema donji pulley od XT-a već od Acere, ima 4 godine vožnje po Sljemenu, rabljeni LX šifter, sajlu od 8kn i radi - savršeno sada na ovoj rami gdje su bužiri original. Šalta mi bolje nego išta što sam prije vozio.
Budem i to provjerio. Radilo je jedno vrijeme ok i sad je pocelo zajebavat.

Citiraj:
Pogledat cu.

Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
+1
Frend mi izrađuje neke naljke za 2 i pol kune komad , sam mu treba dat sliku , pa ak treba bumo skombinirali nešto. 7.5cm sa 4cm je veličina ak se ne varam.
Trebamo neki dizajn osmislit. I Naljepnice bi trebale imati prozirnu pozadinu, tako da ne unerede bajk

Vidio jutros. Kazu ljudi da se cajger zaustavio na 170kmh. Zao mi je kolege biciklista. Ni kriv ni duzan je nastradao. Sreca pa su skolski praznici jer tuda je inace milijun djece uvijek pa je moglo biti jos gore.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na