|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Utopi ga dok još možeš dobiti neku lovu za njega. Kad dođe One serija, sigurno će mu cijena pasti.
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam zamjenio desre za evo i prezadovoljan. Imam isti problem sa internom memorijom kao i ti. razlika izmedu desire i eva je bila 700kn sto je podnosljivo s obzirom da je ovaj mob mrak za te pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
|
Ja ne znam zašto HTC toliko štedi na ramu. Aplikacije tako brzo napune ram da je to čudo, a oni kilave sa time.
![]() |
#521 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#525 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ni 350MB nije nesto puno, meni samo nije jasno tko uopce zeli kupiti Desire s tako malo interne memorije. Ja sam svoj prodao za 1250kn s jos 1 godinu garancije.
![]() |
#526 |
Premium
|
Dizla, dok se ti odlučiš, Desireu će pasti cijena. Uzimaj Evo i ne razmišljaj previše. Pokajat se nećeš.
![]() |
#527 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam, meni je taj Desire po samoj izradi mobitela mrak. Nisam imao u rukama kvalitetniji uređaj. Kad vidim one Samsung plastičnjake i ovo čudo... Mislim da ga neću topit nego ga dat ženki, a prodat njen Huawei U8650. A sebi uzet Evo 3D. Jedino ne znam jel mogu produljit pretplatu jer mi ugovor izlazi za cca 3 mjeseca i imam li kakv popust za produljenje ugovora... ako netko zna bio bih zahvalan, pošto je njihova služba za korisnike totalno beskorisna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
|
Na pretplatu bi te mogao izaći skuplje nego da uzmeš ovog na bonove. Netko je to računao na prethodnoj stranici. Ako je do isteka ugovora ostalo 3 mjeseca, mislim da možeš produžiti ugovor.
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Slusaj dizel imas 1gb interne memorije i 1gb rama. Meni i vise nego dovoljno pogotovo interne memorije sa kojom sam vodio rat na desiru nenormalno ako imas navigaciju nemos imat nista drugo jer mi sve pojede. ma uzas.... Ovdje takvih problema nemas! sa te strane odlican uredaj. I meni je bilo zao prodat desire ali posto sam dobio 1300kn prezadovoljan curi uzeo sonica 8650 i ko bog i jos ostalo za veceru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Banned
Datum registracije: Mar 2012
|
Planiram produljit pretplatu i uzet novi mob. Imam Desire. Je li Galaxy S II dostojan upgrade? Ili je bolji Sensation? |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Gledam ovu novu tarifu i super mi se cini, inace kupim bonova 150kn s tim da pazim kako trosim. Sad sam na bonbonu, uzmem mjesecno najveci paket razgovora u pol cijene, srednji sms i srednji net i ispadne me 90kn s tim da to relativno brzo potrosim i onda nadokupljujem jos bonove po 10, 20 itd kako kad. Uglavnom koliko vidim nemaju bas neku ponudu mobitela na pretplatu u odnosu na njuskalo. Gledam recimo Galaxy S2 kod njih na pretplatu 3900kn, na njusci se nade za 3000kn nov zapakiran. Ima li koji uredaj da ga mogu utopit za koju stoticu vise neg kaj ga kupim? Da imam uopce razlog potpisat ugovor, ili da uzmem bez ugovora pa kad mi zagrmi onda prekinem i svatko svojoj kuci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
|
SGS2 je jači i od Eva i Sensationa, ali i skuplji. Evo za 2k kn u teletu je trenutno best buy jer nisi vezan ugovorom i otključan je na sve mreže. Još s njime dobiješ i broj kojeg možeš utopiti. Još jedna solidna kupnja je Samsung Galaxy S za 1.600kn u Europatradeu. Otključan i bez ugovora.
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
To im je tako od kad je došao novi način za kidanje ugovora. Ja sam produljivao i dobio popust od 100kn u odnosu na mob s bonovima, a da sam mogao produljiti jedno mjesec dana ranije isti mob bi platio 500kn manje u odnosu na mob s bonovima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Znači ne plačaju se penali za preostale mjesece nego na osnovu popusta na uređaj koji si dobio prilikom potpisivanja/produljenja ugovora tj. biraš koji od ta dva načina hoćeš. Podjeliš taj popust s brojem mjeseci u ugovoru i dobiješ cifru koju moraš platit za svaki preostali mjesec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Taj pravilnik je debilan da budem iskren jer: Recimo da si uzeo mobitel u pretplati 150-200kn na 24mj. Uređaj košta 4500-5000kn u slobodnoj prodaji, 2000kn pod ugovorom. Sad, ispalo ti je da ne želiš plaćati te pretplate i onda moraš platiti 2000-2500kn s tim da ćeš na drugom operateru ili opciji opet plaćati recimo minimalno 50-100kn što te na kraju ispadne da ti je bolje ostati na tarifi. Također, to pravilo nema smisla ako ti je još ostalo recimo 6-12mj ugovora jer ti je opet jeftinije ostati do kraja na pretplati. To je napravljeno za budale koje neznaju šta potpisuju i potpišu ugovor i onda nakon mjesec dana skuže da su potpisali ugovor s vragom i da ih račun ispada 200kn minimalnu (u gornjem slučaju), a realno mogu prolazit za 50kn na nakoj low cost tarifi. S druge strane, u svakom slučaju je jeftinije uzeti mobitel preko oglasnika za 50-70% cijene onog u operatera/dućanu i sam birati tarifu.
![]() |
![]() |
#540 | |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
Nemas nikakav poticaj potpisati ugovor, fora sa placanjem 800kn +50kn/24mj je uzasna, pokusavaju ljude navuc na foru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|