|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Catalyst Software Suite Version 12.3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Skinuo sinoc, normalno instalirao (konfa vidljiva u profilu). Jutros upalim komp, boota se u Windowse (7, x64) i nemogu nista. Apsolutno nista. Kao da je explorer.exe riknuo. :/ cak nemogu dobiti ni task manager (ctrl+alt+del). Moram napraviti hard reset. U Safe mode kad udjem sve radi normalno, a novi Catalyst je jedina stvar novo-instalirana (sinoc). Naravno, u safe modeu nemogu napraviti uninstall jer Windows Installer nije dostupan. Sto je najsmijesnije, u Release notesima pise da je taj problem rjesen. Decki pomagajte! Kak ovo rjesiti? Komp mi je neupotrebljiv... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo ja imam sitni prob......taman friško formatira disk , stavio sve drivere , odo u katalist da klokam grafu a ono kifla !!?? odem u override , stisnem da prihvacam sve uvjete.......samo me vrati na katalist home.....e sad ; jedan frend mi je nedavno reka da je on ima sličan prob sa hd6850 i da ga je rješio dodavanjem 2 dll fajla koje zadnjih nekoliko katalista nema . da skratim , jel netko od vas zna koji su to dll-ovi dok mi frend ne dođe online na skajpu ? edit ; nađoh na netu al to nije to , i dalje se nista ne događa kad odem u override - nazad na katalist 12.1......... edit 2 ; katalist 12.1 šljaka....btw ona 2 dll fajla sta sam trazio su za nesto drugo ( unofficial OC in MSI Afterburner ) , evo cjeli tekst ; http://forums.guru3d.com/showpost.ph...35&postcount=1 Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 02.04.2012. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ti Alene kupi lijepo Nvidiu i riješi se ovih muka =). |
![]() |
![]() |
|
|