|
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SGS2 (Gingerbread), Desire (Froyo) i Tattoo (Donut) + WEP + Speedtouch 780 - ferceraju bez problema. Dakle, sigurno nije do Androida.
![]() |
#1084 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Najbolje proguglaj model telefona u kombinaciji sa svojom zaštitom.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 02.04.2012. u 15:28. Razlog: dodatak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
x10 mini pro, aes ne voli bas.. psk prolazi bez problema.. iako.. kod slanja vecih fileova sa kompa (nebitna velicina zapravo) veza se iz*ebe nakon kratkog vremena, nakon cca 2MB.. na nacin da ostaje wifi kao spojen, al sve mrtvo i nece se sam oporavit, vec moram ugasit pa upalit wifi.. nisam probao vidjet dal je do zastite, al prije bez zastite je bilo sve oke.. dolk ako se ne salje, veza je postojana koliko god.. dakle surfanje i sl.. pa ako se netko slucajno susreo s problemom i ima rijesenje, odlicno..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
netko je nedavno pitao za temple run igricu . evo prije par dana je izasla na google play i jucer updateana na 1.0.1 verziju i popravljen crash na nekim mobitelima .. igra je prezarazna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Dino Saur
|
meni samo jednom do sad swipe zaje*o al ja bas obrnuto , u nekim igrama nazivciram se kad krepam ko niko i odma ju gasim a ovu samo derem nemogu prestat igrat, uopce se nezjvciram haha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nikada nisam imao potrebe za ovime, ali sad imam. Najbolji mjerač 3G prometa je ? Da li Tele naplaćuje po stvarnoj potrošnji, ili ima blokove od 100kb (ako pređeš za 1kb, naplati cijeli blok) ?
![]() |
#1090 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako će ti mobitel dobiti upgrade na ICS, to ćeš dobiti sa njime. Ja koristim Call Meter NG.
![]() |
#1093 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Fala momci. Probat ću i jedan i drugi, pa vidjeti što se nudi. Prešao sam na SMART tarifu pa mi je to sad potrebno čisto radi toga da pripazim na promet jer tko zna koliko će uzimati MB po danu u prosjeku.
![]() |
#1094 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Tele2 ima 10kb blokove. Ako si pak na nacionalnom roamingu (lol?) - TMobile, onda je blok 100kb, cijena ista.. Koristio sam 3G Watchdog i Onavo ali i jedan i drugi su priblizno jednako neprecizni tako da sam ostavio Onavo zbog ljepseg sucelja ![]()
![]() |
#1095 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() btw, ako zelis, za browser si stavi operu mobile i ukljuci u njoj opciju turbo (preko 3g-a) pa ce ti promet bit jos manji jer ide sve preko neke njihove kompresije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Premium
|
Zanima me jel postoji aplikacija za Android a da je na razini one za iPhone, zove se Croatia Poi (point of interest). Znači tamo u dva klika nalazimo sve poslovnice svih banaka i njihovo radno vrijeme, lokacije svih bankomata i jos brdo sličnh opcija. Ja sam jedino nasao "lociraj" ali to nije ni do koljena ovoj aplikaciji. Hvala i LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za mjerenje prometa sam prestao koristiti aplikacije jer nijedna nije valjala. Probao sam 3G Watchdog, Traffic Counter i još neke i svaka laže najmanje 15-20% da stavim ne znam kakve postavke. Nije stvar do mobitela jer se isto događa na 2-3 različita uređaja. Vjerojatno T-Mobile nešto krivo mjeri jer se odstupanja uvijek razlikuju. Što se tiče WLAN enkripcije, WPA2-AES koristim otkad imam Android i nema nikakvih problema.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Guest
|
3g watchdog mi je fulavao puno, kaze critical presao mjesecni limit 500mb a operater kaze 300mb, tako da sam ga odkantao, ovaj mjesec cu koristiti onavo https://play.google.com/store/apps/d...Qub25hdm9pZCJd vidicemo cete ce |
![]() |
![]() |
#1100 |
Premium
|
Posto koristim Smart tarfu 100, imam ograničeni broj minuta, poruka i prometa, za kontrolu koristim droidstats, poprilično je točan, i ima prekrasan widget na kojem vidim koliko mi je ostalo minuta, koliko poruka i koliko mb do kraja mjeseca. Sve fino točno, pregledno i sve se moe podesit. Preporuka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zar nemate prikaz potrošnje MB na netu? VIP to ima i povremeno bacim pogled iako nikad nisam potrošio cijeli paket. Istina malo kasni sa prikazom ali je meni dovoljno.
![]() |
#1102 | |
Premium
|
Citiraj:
osobno mi je nabolja provjera prometa na T-comu bila. ukucas onaj kod i odma ti pokaze tocno. ovo na teletini je glupost, ali sta se moze. osobno mi ne smeta sto mi 3g watchdog pokazuje vecu potrosnju od prave, bitno mi je da ne pokazuje manju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | ||
Dino Saur
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1105 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
već duže imam traffic counter pro i točan je u sekundu u odnosu na stats sa moj.vip https://play.google.com/store/apps/d...XJsLnRjcHJvIl0. ima i free varijanta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja koristim Mobile Counter. Točan, jednostavan, nenaporan, meni sasvim ok, i bolji od 3g watchdoga koje sam imao na prošlim mobitelima.
![]() |
#1107 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni nikad nije 3g watchdog pro dodao vise prometa.. koristio sam ga na sgs1 i sgs2 od pocetka 2011. mozda bi falilo nesto sitno zbog kasnog resfresha prije kraja konekcije, ali nikad previse.. mozda vam neki promet, tipa fejs, neuracunaju u promet |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni je u megabajt bio točan MIUI-ov i WajkUI-ov ugrađeni data monitor. Ako uspijete njega skinuti bilo bi odlično. Ima i alarm i mogućnost pracenja wi fi i 2g-3g posebno, također i alarm da vas obavijesti kada ste dosegli određen limit a i mogućnost da skroz ugasi data nakon limita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Prije nekoliko dana, nagledah se velikog niza polu profesionalnih i profi dodataka (uz pripadajuce im aplikacije) za nesretnog Arpada3-ku. Visekanalni - obicno ne vise od 6-8 kanala dodatci i nigdje ne vidjeh nista za Androida. PPM/VU/SP/AN i ostali prikazi koji vrlo malo smisla imaju u terenskom koristenju. Ali zaraza grafickog tablet prikaza, dodira, nesumnjivo privlaci svoje kupce. Ne zanima ni android ni Arpad ali tesko je bilo ne zapitati se - gdje su solucije za android ergelu? Pitamo nekoliko vecih igraca i gotovo identican odgovor dobijem od svih. Android im nije u stanju isporuciti low level latencije koje trebaju za visekanalne aplikacije ![]() U danasnjem svijetu "nisu u stanju" ne postoji kao odgovor, pa mogu samo zakljuciti da ih ne zanima li nisu shvatili, da nepotrebno gube dio trzista zbog nemara. Drugi dio price smrdi na Apple uvjetovanje jer platformu, odnosno njen temelj, tesko mogu povezati s opisanim ogranicenjima. Vrlo cudno. . |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|