Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Članci
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.03.2012., 18:26   #1
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Dell XPS 14z - moćan i čvrst

Testirali smo Dellov XPS 14z.
krešo je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2012., 19:06   #2
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
I nakraju recenzije ja sam osobno došao do zaključka da je ovo zapravo modernija (iznutrice, ne vanjština) verzija mog PowerBook-a G4 koji je proizveden i kupljen krajem 2002. Tipkovnica i meni svjetli, i moj je cijeli aluminijski, i ja imam slot-in dvd rom, i meni su strelice "dvostruke" tj osim strelica mogu ih koristiti za pageup/down, home/end, i moj ima samo 2 usb utora, i meni baterija (je trajala) oko 4+ sati konkretnog rada... ... ...gledajući ovaj laptop vidim doslovno mrvicu tanju (a pretpostavljam i lakšu) reinkarnaciju svoje krame koja i dan danas radi (99% ) ispravno. Eh da moj ima 2.1 zvučnike

Dakle Dell-ovi dizajneri dobro došli u 2002. Kasnite samo ravno 10 godina p.s. još su samo zaboravili dizajnirati da dell logo svijetli kao jabuka na ovoj mojoj 10godišnjoj krami.

A bome i otkad sam se naviknuo na hp-ove laptope sa 6 usb utora : 2 usb utora u novom laptopu? Ne, hvala.

Neznam, ovaj laptop je meni ni sim ni tam. Htio bi biti neki "casual" "vodim ga u fensi kafiće za surfanje" tip laptopa, a to po meni ne uspijeva nekako pored konkurencije od milijardu pametnih mobitela, tableta i ostalih gluposti. Njegov interijer nije loš, ali pretpostavljam da u rangu do 9-10k kn ima i znatno boljih konfiguracija u nešto lošijem kućištu.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno