|
![]() |
#1 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Modem - podesavanje ili novi?
Imam modem Generic SoftK56 Data Fac Voice i vec mi to ide na jetra. Kada sam na Netu... netko od ukucana mi prekine vezu podizuci slusalicu na tel. aparatu. ![]() ![]() ![]() Postoji li mogucnost da se nesto podesi na toj verziji modema, a da pri tome nitko mi me moze prekinuti vezu. Imao sam prije neki PCmodem. Ma taj je bio zakon... dizi ti koliko god zelis slusalicu... na strgan telefon. Taj modem radi bez problema. Ali ono djubre od Generica mi skratilo tri godine zivota. Pomozite - mogucnost podesavanja ili neki novi modem koji radi kak spada. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
na nekim modemima se to jednostavno desava
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ko kaze da i novi ne bu takav?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ovaj koji ja stavljam ti je kutijica ljubičaste boje (ili samo naljepnice... ne sjećam se više) i ima gore naljepnicu v.92. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
čovječe uzmi si us robotics, ja ga imam i kad mi neko diže slušalicu veza se ne prekida. us robotics je zakon ali s usporedbi s ovim syssovim je razlika u cijeni ogromna ja svoga platio 542 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Ne znam za eksterni USR modem, ali PCI vise ne postoji tj. zove se i dalje USR, a na njemu Conexant (Rockwell) chipovi - soft modem. Kosta duplo vise od no name, a isti k. Lijepo nas varaju nasi trgovci. Pogledajte malo po web ducanima pa cete vidjeti kako lukavo oglasavaju. Npr. kod no name Conexanta pisat ce soft modem, a za USR PCI modem ![]()
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
baci na papir kolko mjesečno trošiš na net i usporedi sa cijenama adsl-a. |
![]() |
![]() |
|
|