|
![]() |
#20792 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() @max, jackzg - i ja sam snimao te basheve. Nije da mi treba, ali onak, fino izgledaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20794 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Po meni je to OK kombinacija i ne bi trebao imati nikakvih problema sa zaustavljanjem. EDIT: Vuco ti iza ima 596 i koliko sam skuzio zadovoljan je. Sam kaj je sada SLXica skuplja za 10€ nego kad smo ju uzimali Cuki i ja. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 20.03.2012. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20798 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Uzmes neke skejterske tenke, DVS ili tak nekak. Ili imas u Deichmann-u viktory skejterske tenke za nekih 150-200kn Ja sam ubo na zimu neke viktory futrane tenisice jer mi se je noga u obicnima smrzavala i bile su OK. Znam da Murina ima neke i cini mi se Onyx isto ima victory tenisice pa ce valjda i oni nabacit neko misljenje ![]() Sada sam uzeo treking tenisice Merrell sa vibram djonom i 2x sam ih vozio na bajku i grip je super, a djon opce nije sheban od pinova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20799 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Onyx ima PIT'S "skejterske" tene (nikad čuo ![]() ![]()
![]() |
#20800 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20801 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
http://www.pinkbike.com/photo/7802972/ Nije do kuta kamere, fakat je tako strmo. - Jack tebi ostaje samo da naručiš izvana, e-baya ili chainreactiona. http://www.ebay.com/itm/NEW-TruVativ...item5892e53bdd
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 20.03.2012. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20803 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20804 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Pale su nove stare pedale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20807 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ako nije bilo problema sa CB Candy C nece ni na ovome...mene vise zabrinjava da mi se ne pojave ostri bolovi/rezovi u koljenu koje sam osjetio kad sam presao na spd. Prvo nisam bio siguran dal je do pedala i polozaja noge, ali sam sumnjao...sad sam pak 100% siguran da je do tog polozaja kad sam ukopcan. Ali ovaj puta imam pravu velicinu okvira i ako se bol ponovno pojavi spd leti kvragu i drzim se samo flat pedala. Svidio mi se spd pa moram probati jos jedanput ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20808 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kavez na candyu nije ni sličan ovom ak se mene pita. ![]() Al kad ćeš se rješavati pedala, ako ćeš se rješavati, sjeti me se jer bi ih kupio. Ovaj CB neće dugo ak se nastavim ovak vozit po kamenitim dijelovima sljemena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20809 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa nije, ali je manje povrsine (ili se meni samo tak cini gledajuci sliku) Ovaj na XT pedalama bi trebao nasjesti s vecom povrsinom i to prek ripni na dzonu, i samim time raspodijeliti opterecenje...bumo videli, sto se (ne)udobnosti tice tog se najmanje bojim. A ako ce ici na bubanj tebi se prvome javim ![]() Sto se kamenja tice ja sam svoje MG1 toliko izubijao i izlizao da to nije za vjerovati...a tek sad cu se poceti voziti, duzi dani samo sto nisu poceli. U nedjelju sunce zalazi u 19:15, al ce se poceti voziti Sljeme nakon posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20810 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Norkec slozen, isproban, odgovara i sad ceka sljeme za pravi test ![]() I htio bih iskoristit ovu priliku da se poserem po Hayesu jer su nesposobni za napraviti kvalitetan rotor
![]() |
#20811 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
To je najveci problem na spd-u..dobro pogodit polozaj.. Avatar imam hayesov rotor v6 ili v7 naprijed i nemam nikakvih problema..stovise bolji mi je od avida i formule...Sta nevalja sa tvojim? Stavio sam sad pedale i moram priznat da su dosta dobre(izgledaju cvrsto) iako su slabiji model,jedino su malo teze.. Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 21.03.2012. u 08:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20812 |
Gear breaker!
|
Ma izbijam frustracije jer je spigan malo pa mi struze po paknama. Kocnice mi ionak koce s fragmentom snage pa sam i zbog toga frustriran. Moram prat rotore i palit pakne ![]()
![]() |
#20815 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sutra sljeme, idu dvije delegacije: Renesis kaže da će preko tunela, ja ću preko zapada. Krećem u 15h sa kustošijanske, idem makadamom gore, za cca 1.5h bih trebao biti gore. Tko je za nek se slobodno priključi meni ili Renesisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20816 |
Gear breaker!
|
Dodjem ja u 15 do 3 do tebe, pa cemo zajedno kustosijanskom. Btw, trebo bi pumpu za shock prije sutra ako itko ima/moze ![]() E, da vidis kako formule rade nakon ciscenja rotora i paljenja pakni... Mega vise nema onaj ogromni stroke, zadnja vise ne cvili, sad samo treba ponovo "spaliti" pakne pa se nadam da cu imat full snagu opet
![]() |
#20818 |
Gear breaker!
|
Daj ti frende radije da napumpamo/ispumpamo shock prije polaska ![]()
![]() |
#20820 |
Gear breaker!
|
Ma sve je bolje neg sad, brijem da je za 90 kila napumpan
![]() |
|
|