|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Bittorent kako koristiti tu mogucnost???
U zadnje vrijeme citam dosta se pise o BitTorent razmjeni datoteka preko interneta i u tu svrhu skinuo sam i instalirao „Bittorent 4.0“ ali problem je sat nikako da kuznem kako se ukljucim u to. Da li postoji neki tutorial gdje pise sve steb-by-step. Ako neko moze da pomogne bilo bi super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
To nije problem imas recimo LINK Kliknes na link i upises kaj ti treba u Search polje i stavis da trazi torrente..kad ti ih izlista kliknes na koji zelis i DOWNLOADAS ga u komp onda ak imas neki program npr.Shareazu(koja je meni jednostavnija)samo dreg&drop-as torent u shareazu i ona pocne skidat,no kako ti imas BitTorren onda desni klik na taj torrent(koji si skinuo s onog linka)i OPEN WITH--->BitTorrent i on ce pocet skidat,ja ga osobno ne koristim zato kaj su mi vece brzine downloada na shareazi nego u bittorrentu(i to dosta vece)a ti kak os.......sretno! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovako
Odes na stranicu npr. www.mininova.org sta te zanima kliknes na torrent pa te fino pita hoces li snimiti ili otvoriti u bitcometu a ti kliknes na otvori! Nakon nekih 30 sec otvori ti se bitcomet (zavisi o tvojoj konekciji na netu) pritisnes OK! I onda ti se pocne skidati! kad zavrsi (dw 100% ) imas opciju da otklonis samo zadatak i cijele podatke ti odes na zadatak kliknes i gotovo! Kasnije otvoris bitcomet! Npr: C ![]() i nades sto si skinio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Ovako
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|