Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.04.2005., 21:42   #1
mrki
Premium

mrki's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Izludi Me Isdn

Na Windows 2000 SP4 nemogu nikako instalirati ASUSCOM PIN100 ISDN uvjek javlja grešku code 28 imam drivere sve ostalo ide glatko!
Gigabyte 9800 GT 512MB,LCD 20 WS 16X10 205BW SAMSUNG
HDD WD RAPTOR 150GB 10 000rpm,500Gb Seagate SATAII,320 GB SEAGATE SATA 2,PIONER BLACK 111 16X
mrki je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2005., 08:04   #2
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking he,he...

ejj, pa to je Asus..najomrazeniji il najljubljeniji ISDN adapter...

prvo kad ne radi , drugo-kad radi.....

to je btw, bar kod mene najjogunastiji komadic HW koji je ikad usel u moja kucista....al opet.. i jedini koji je u kontinuitetu vec..hmmmmm3 i pol godine u pogonu.. pa onda kaj da ti velim...

da hoce zajebavat, hoce.., a opet kad mu jednom instaliras drajvere i podesis postavke..... ne pitas za njega...

btw, on bas kod instalacije drajvera i najvise zajebava..

ja to rjesavam ovak:

sve postekam, spojim kabel, i kad me Winsi(xp sp1) pitaju da su nasli novi HW, sve rjesavam RUCNO, dakle opcija da mu sam podesis lokaciju drajvera, ima jos i caka, da se Asus aktivira treba i s njim njezno. odbija svaku grubost il psovku totalnim odbijanjem ikakvog znaka zivota od njega.. dakle, razoruzavajuci smjesak i .. tepaj mu dok ti i de instalacija...

salim se, normalno, al samo da znas na win 2000 sp4 bus teesko i instaliral doticnog ASUSeka , jel on hoce i neki installer prije nego se odluci na W2000 sp4 naseliti i proraditi..

samo lagano s njim, il ga utopi kojem labudu pa dodaj nesto para i ubodi USB ISDN adapter aka Billion,Trust, il sl..

pozdrav!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Staro 12.04.2005., 12:38   #3
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Re: he,he...

Citiraj:
Originally posted by mitzek

samo lagano s njim, il ga utopi kojem labudu pa dodaj nesto para i ubodi USB ISDN adapter aka Billion,Trust, il sl..

pozdrav!
Ili Winbond. Obični PCI. Iako su ISDN adapteri po svojoj prirodi smeće. Jedini koji je radio kako treba je Fritz. A ja imam ISA verziju. To je komad hardwarea koji nitko ne može dobiti.

Uglavnom. Imaš na CD-u, među driverima, neki clean tool. Ne znam kako se zove ali piše to u readme. Jedino se s tim mogu počistiti stari driveri. To ti zasigurno radi grešku. Probaj.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke