|
![]() |
#25081 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#25082 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Organ stigao i u dva šusa popio pola litre starog češkog crvenog kojemu je prije 2 mjeseca istekao rok trajanja. ![]() U Kustošiji sam pronašao kebab od puretine i piletine kojega lik sam paca i slaže, a ne onaj mljeveni doner koji izgleda kao mesni narezak. Ujutro sam rezuckao sušeni pureći zabatak, ljuti ajvar i domaći kruh.
![]() |
#25083 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sram te bilo, žena ti bolesna i gladna a ti se zajebavaš okolo ![]()
![]() |
#25084 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25085 |
Moderator
|
Kustošija plac. Kad prođeš ciglanu prvi parking sa Ilice prije placa. Kebab Big Martin. Navodno imaju i na Savskom mostu. http://www.restorani24x7.com/restora...martin/zagreb/ Ovdje piše da je Savska 21.
![]() |
#25087 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da ima dobrog kebaba na savskom mostu, nebi ih prestal hvaliti ovdje, al jbg svi su zaqurac... a ovaj kojeg si ti dal je kod SC-a i mogu reci da imaju odlican kebab puretina/piletina i junetina/teletina ako se ne varam ![]() a sto se tice kebaba opcenito, jeo sam i te mesne nareske (doner) koji su odlicni i one koji su zaqurac, tak da to nemora biti garancija dobar kebab ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25088 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni su svi ti kebabi grozni ![]() ![]() ![]() Inače, jučer smo bili u Carambi (kupila sam preko Ponude dana kupon za platu Caramba. Sve u svemu nisam baš zadovoljna. Ne mogu reći da je bilo grozno ali isto nije bilo niti tako fino da dođem ponovo ![]() Danas za gablec pastvra sa žara i grah šalata s bučinim uljem, naravno ![]()
![]() |
#25089 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25090 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Moram priznati da nisam primjetio neku veliku razliku među kebabima kod nas, iako ova dva u Kustošiji i kod SC-a nisam probao. Većina njih kupuje gotovo smrznuto meso (bolje da kažem smjesu) od istog dobavljača, tako da je teško da kvalitetom mesa mogu odskakati. Bilo je na nekom forumu i informacija kako su neka ispitivanja kvalitete pokazala da u toj smjesi nema mesa (uglavnom soja + aditivi). Ne znam kolko ima istine u tome, ali volim pojest kebab. Iako, naši su još ok, uvjerljivo najgori kebab pojeo sam u Italiji. No, oni s komadima piletine mi nisu privlačni, uglavnom piletina bude loše pečena, a to mi se nimalo ne sviđa.. Planiram već neko vrijeme napravit neku domaću verziju kebaba, recepata ima - neki se i dosta razlikuju pa bi vrijedilo isprobat sve ![]() http://gustinapjatu.com/bliskoistocna-kuhinja/kebab http://moja-kuhinja.com/perad/kebab.html http://www.frafranjomabic.info/recep...edan/363-kebab http://www.fx-files.com/zanimljivost...ba-mljac-.html http://www.sminkerica.com/2010/06/08...cne-radinosti/
![]() |
#25092 |
Registered User
|
Danas za gablec kebab, taj iz Kustošije. Pa nije loše. I taj ljuti umak opće nije ljuti, makar kolegica je puhala da je jako ljuto, a tražila je samo par kapi i čudila se kak ja to jedem, da je preljuto, a ja sam ko pravo žensko naravno uzela samo ljuti umak ![]()
![]() |
#25093 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() I ja sam ponosan na svoju drugaricu, jer tamani ljuto kao i ja, ponekad me i nadmaši...
![]() |
![]() |
#25094 |
Super Moderators
|
I dalje bojkotiram ribu-šnicle od kravetine na naglo, pire krumpač, matovilac i umak od pečenja sa mrvicom chilija ![]()
![]() |
#25095 |
Registered User
|
Za ručak sam ja jela tjesteninu u umaku od vrhnja, a druga polovica šnicle i pomfri. Sad se najela sira i vrhnja, nisam to već dugo jela i baš je bilo fino.
![]() |
#25096 |
i dida mi je bija Torcida
Datum registracije: Jan 2007
|
Današnji ručak bogovski. Lignje na žaru (za vrijeme pečenja premazivane smjesom od maslinova ulja i ružmarina) Salata od rikole. Zaliveno sa izvjesnom količinom Plavca, te na koncu krempite sa šlagom. Mljac
![]() |
#25097 |
driver
|
![]() |
#25098 |
Super Moderators
|
Mi budemo danas klasiku-domaći ćiknšit u pećnici sa krumpačem ![]()
![]() |
#25099 |
Registered User
|
Danas za ručak goveđa juhica, kuhana govedina,pohana piletina, rizi-bizi, salata i za desert lagani voćni kolač, samo za mene ![]() ![]() kriška i jedan grizić ![]() @panorama kruh izgleda fantazija. To je nekak ko pogača, mislim po visini?
![]() |
#25100 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Puno fine korice za nadrobit u kefir... ![]()
![]() |
![]() |
#25101 |
Registered User
|
U dobrom društvu ili sami, uz čašu piva ili vina nešto za grickanje. Tarammmm stiže Pão de queijo ![]() cijela bombica i bombica u presjeku
![]() |
#25102 |
Pod naletima kopita zla
|
Danas je u lidlu akcija pekača kruha za 399,00kn. http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-....xsl/19040.htm Ima netko iskustva s pekačima? Kolika je na kraju cijena kruha kojeg složim doma? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25103 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jučerašnja akcija u dvorištu ![]() http://www.pohrani.com/f/32/Ui/1bbvzhvM/20120311120946.jpg Hamm; od par ljudi sam čuo samo pozitivne stvari, plus da - izađe te jeftinije. Najveća je fora to što mu ubaciš sve navačer, namjestiš tajmer i ujutro te dočeka svjež kruh, točno kad hoćeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25104 | ||
driver
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Za te novce se isplati.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: tor. 12.03.2012. u 07:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25108 |
Pod naletima kopita zla
|
@tor..Ako nije bilo mahuna onda je bio dobro. ![]() Nađoh ovaj članak o pekačima. ![]() I da košta više čini mi se da bi mi se isplatio. Jerbo kruh nas košta 7-8kn + ja manje više svaki dan pojedem pecivo od 3-4kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25109 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
hhahhahha, zaboravih - nije bilo mahuna ![]() Da, samo što mi dosta ljudi kaže da vrlo brzo počnu ubacivati malo sjemenki, pa ovoga, pa onoga - pa te na kraju ispadne više nego običan kruh u pekari, no ajd - bar znaš što je unutra itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25110 |
Guest
|
Ma isplati se. Da ne pričam koliko je dobro kaj možeš hitit unutra kaj god ti se sprdne. Ne znam kad smo mi doma zadnji put derali po običnom kruhu. Uvijek ili češnjak ili krumpir ili masline... |
![]() |
![]() |
|
|